Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σπερματεγχυση και πρωτα συμπτωματα

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Στις 29/11 σαββατο μεσημερι καναμε την 2η μας σπερματεγχυση στην 12η μερα του κυκλου με υποβοηθουμενη ωορηξια (altermon 75 μοναδες για 10 μερες και επειτα pregnyl Παρασκευη απογευμα). Απο την δευτερα νοιωθω ευαισθησια/πρηξιμο στο στηθος μεχρι και τωρα. Κανονικα το στηθος μου πρηζεται μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω αλλα τωρα δεν ξερω αν επαιξαν ρολο και τα φαρμακα. Να σημειωσω οτι κανουμε προσπαθειες εδω και 4 χρονια κι εχω κανει επισης κυκλους με ενεσιμα puregon και με κλομιφαινη. Εχω οψη πολυκυστικων και ο συζυγος αδυναμο σπερμα. Θα εκτιμουσα την αποψη σας...
:D

Διαφημίσεις

Καλησπερα EIRHNH81,καλη επιτυχια!!!!

Εγω εκανα σπερματεγχυση στις 3/12!!!!Ποτε ειναι να κανεις χοριακη?Και εγω εχω το στηθος μια ποναει μια δεν ποναει....μπορει να φταινε και τα φαρμακα δεν ξερω!!!!Κατα τα αλλα εχω κατι τσιμπηματακια που και που,αλλες φορες δεν νιωθω τιποτα μα τιποτα!!!Λιγος καιρος μας εμεινε θα μαθουμε!!!

Καλη επιτυχια!!!:D

Καλησπερα EIRHNH81,καλη επιτυχια!!!!

Εγω εκανα σπερματεγχυση στις 3/12!!!!Ποτε ειναι να κανεις χοριακη?Και εγω εχω το στηθος μια ποναει μια δεν ποναει....μπορει να φταινε και τα φαρμακα δεν ξερω!!!!Κατα τα αλλα εχω κατι τσιμπηματακια που και που,αλλες φορες δεν νιωθω τιποτα μα τιποτα!!!Λιγος καιρος μας εμεινε θα μαθουμε!!!

Καλη επιτυχια!!!:D

Την κυριακη θα κανω αρχικα τεστ στο σπιτι και επειτα βλεπουμε. Το στηθος ομως ποναει περισσοτερο και νομιζω οτι θα ερθει. Κατα τα αλλα δεν νοιωθω τιποτα. Καλη επιτυχια σου ευχομαι....περιμενω νεα σου...

Ειρηνη εκανες τεστακι?Ευχομαι να μου πεις τα ευχαριστα!!!

Εγω απο την αλλη δεν νιωθω τιποτα μα τιποτα,ουτε το στηθος ποναει ουτε τσιμπηματα εχω :confused:

Περιμενω νεα σου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...