Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπνος στο ρηλάξ

mimika

Recommended Posts

Ο μικρουλης μου ειναι ηδη 15,5 μηνων και κοιμαται ακομα στο ρηλαξ για τον πρωινο του υπνακο αλλα και για τον μεσημεριανο.

Τον ηρεμει πολυ και γενικα του αρεσει και εχει συνηθισει να κοιμαται εκει την ημερα.

Οσες φορες τον εχω βαλει στην κουνια του κοιμισμενο, μετα απο λιγο θα ξυπνησει και θα ειναι ορεξατος!

Να σημειωσω οτι το βραδυ κοιμαται με το γαλα του στην αγκαλια μου αλλα αν τυχον δεν κοιμηθει αμεσως παλι ρηλαξ πεφτει!

Ειναι ηδη 12 κιλα και βαλε και σε λιγο θα δεν θα χωραει σε κανενα ρηλαξ (εχουμε ηδη αλλαξει δυο!)

Γενικα το εχουμε καταβολευτει....

Καμια ιδεα για το πως να το κοψουμε σιγα σιγα????

Διαφημίσεις

Ο μικρουλης μου ειναι ηδη 15,5 μηνων και κοιμαται ακομα στο ρηλαξ για τον πρωινο του υπνακο αλλα και για τον μεσημεριανο.

Τον ηρεμει πολυ και γενικα του αρεσει και εχει συνηθισει να κοιμαται εκει την ημερα.

Οσες φορες τον εχω βαλει στην κουνια του κοιμισμενο, μετα απο λιγο θα ξυπνησει και θα ειναι ορεξατος!

Να σημειωσω οτι το βραδυ κοιμαται με το γαλα του στην αγκαλια μου αλλα αν τυχον δεν κοιμηθει αμεσως παλι ρηλαξ πεφτει!

Ειναι ηδη 12 κιλα και βαλε και σε λιγο θα δεν θα χωραει σε κανενα ρηλαξ (εχουμε ηδη αλλαξει δυο!)

Γενικα το εχουμε καταβολευτει....

Καμια ιδεα για το πως να το κοψουμε σιγα σιγα????

Το ίδιο και η μπέμπα μου !!!!

Το βράδυ (ΕΥΤΥΧΩΣ !!!) κοιμάται στο κρεβάτι της κατ' ευθείαν, αλλά τον δεκατιανό και το μεσημεριανό της ύπνο τον απολαμβάνει πραγματικά στο ρηλάξ της.

Ιδέες για το πως θα μπορούσαμε να αλλάξουμε αυτή τη συνήθεια και να κοιμόμαστε κι αυτές τις φορές στο κρεβάτι μας....ευπρόσδεκτες!!!!

Εν τω μεταξύ όμως...αναρωτιέμαι ποιό ρηλάξ είναι αυτό που χωράει μέχρι 12 κιλά;;;;;;;

Η δικιά μου είναι ήδη 9 κιλά και όλα τα ρηλάξ που έχω δει είναι μέχρι 4 κιλά, αν δεν κάνω λάθος.

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Εν τω μεταξύ όμως...αναρωτιέμαι ποιό ρηλάξ είναι αυτό που χωράει μέχρι 12 κιλά;;;;;;;

Η δικιά μου είναι ήδη 9 κιλά και όλα τα ρηλάξ που έχω δει είναι μέχρι 4 κιλά, αν δεν κάνω λάθος.

Tα περισσοτερα ρηλαξ χωρανε μεχρι 9 κιλα.

Εμεις πηραμε ενα επωνυμο που γινεται και κουνιστη καρεκλα και παει μεχρι 18 κιλα.

Τον παλευω στο κρεββατι μου καμια φορα με το να τον κουναω ξαπλωμενο αλλα συνηθως σβουριζει και δεν πολυκαθεται γιατι εχει μαθει αλλιως.

Καποιες φορες που νυσταζει πολυ κοιμαται παντως.

Για να δουμε...

Εμεις πηραμε ενα επωνυμο που γινεται και κουνιστη καρεκλα και παει μεχρι 18 κιλα.

Μπορείς να μου πεις τι μάρκα είναι αυτό το ρηλάξ και από που μπορώ να το πάρω;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

mimika σε καταλαβένω , και αν κρίνω απο την φτογραφία σας εχουμε το ίδιο ριλαξ και εμενα ειναι σχεδόν 7,5 μηνών και 10,5 κιλα και κανει ακριβώς το ίδιο να δούμε πως θα τους το κόψουμε , ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε μέχρι να πάνε σχολείο :lol:

G3gY.jpg.png

glitterfy-flpbk14122317355834.gif

Διαφημίσεις

Eιναι της fisher-price και εμεις το πηραμε απο τα Jumbo.

Eιναι της fisher-price και εμεις το πηραμε απο τα Jumbo.

Δηλ. τώρα εσύ το χρησιμοποιείς σαν κουνιστή καρέκλα, εφόσον το μπεμπάκι σου είναι πάνω από 9 κιλά;

Κι αν ναι, πως κοιμάται το παιδί στην κουνιστή καρέκλα; Με όρθια την πλάτη;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Eχει διαβαθμισεις η πλατουλα και την φτιαχνεις εσυ.

Δεν τον αφηνω να κοιμαται στο ρηλαξ ολη την ωρα γιατι πιανεται το παιδι.

Απλα μολις κοιμηθει μετα απο λιγο τον παω στο κρεββατακι του.

Παντως μου βγηκε πολυ καλο και γερο.

Τωρα πια παντως το βραδυ μολις πιει το γαλα του γυρναει μονος του στο κρεββατι τον κουναω λιγο και κοιμαται.

Μεγαλωσε αποτομα το νινι μου μεσα σε μια βδομαδα!

Αλλαξε συνηθειες απο μονος του απο τη μια μερα στην αλλη!

Eχει διαβαθμισεις η πλατουλα και την φτιαχνεις εσυ.

Δεν τον αφηνω να κοιμαται στο ρηλαξ ολη την ωρα γιατι πιανεται το παιδι.

Απλα μολις κοιμηθει μετα απο λιγο τον παω στο κρεββατακι του.

Παντως μου βγηκε πολυ καλο και γερο.

Τωρα πια παντως το βραδυ μολις πιει το γαλα του γυρναει μονος του στο κρεββατι τον κουναω λιγο και κοιμαται.

Μεγαλωσε αποτομα το νινι μου μεσα σε μια βδομαδα!

Αλλαξε συνηθειες απο μονος του απο τη μια μερα στην αλλη!

Τι ωραία νέα είναι αυτά !!!!!

ΜΠΡΑΒΟ !!!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Έχω ακούσει απο φίλη μου, που ο γιος της ειχε μεγάλη λατρεία στο ριλάξ σαν τα δικα σας τα ζουζούνια ... οτι τελικά μπορεσαν σταδιακά να το αντικαταστήσουν με καρεκλακι φαγητού που ξαπλώνει προς τα πίσω.

Όντως τους εχω δει πολλές φορες να κοιμίζουν τον μικρό τους μέσα σε αυτό, είτε για ημερήσιο, ειτε για νυχτερινό υπνο ακομα και τώρα που ειναι 2,5 χρονών.

Μακάρι να σας βολέψει αυτο το κόλπο ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

ΚΕ ΕΜΕΝΑ 22 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ.ΑΝ ΤΗ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΚΛΑΕΙ.ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ.

απο την αλλη η δικια μου παιδιατρος λεει να μαθει να κοιμαται μονο κρεβατι.αν δεν θελει ας μην κοιμηθει.στο μονο που δεν πρεπει να επεμβαινω ειναι το στομαχι της.

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Eμενα ο γιος μου ειναι 14 μηνων.Γενικα δεν τον βαζω στο rilax παρα μονο τις ωρες του φαγητου.[με βολευει πολυ κ του αρεσει κ του μωρου μου,παρολο που εχουμε κ καρεκλακι φαγητου]Το βραδυνο του γαλα του το δινω στο rilax και εκει αποκοιμιεται κι ολας,τον παιρνω τον βαζω στο κρεβατακι του κ αυτο ηταν.με βολευει πααααρα πολυ και δεν εχω σκοπο να του κοψω αυτη τη συνηθεια,μεχρι εκεινος να την κοψει μονος του!

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

• 3 weeks later...

κοριτσια πλεον ο μικρος 2 μηνων σχεδομ

δεν κοιμαται πουθεναααα

ουτε αγκαλια με βια στο καροτσι και στο παρκοκρεβατο που εχω στο δωματιο μας με ειδικο ορθοπεδικο στρωμα με τιποτα με το που τον ακουμπαω ουρλιαζει

στη δε κουνια με τιποτα

στο μονο μερος που κοιμαται ειναι στην κουνια ριλαξ της φισερ πραις στο σαλονι κοιμισμενο εαν τον σηκωσω κλαει και μελανιαζει

η κουνια ειναι μεγαλη δεν χωραει στο δωματιο μας

αλλα και παλι μπορω να τον αφησω να κοιμαται εκει?

χτες τον εβαλα στο καροτσι με ανακλιση ολη την νυχτα ανα 2 ωρες ξυπνιος ετρωγε τον κουναγα τον εβαζα στο καροτσι και αντε παλι κουνιοταν εκλαιγε κοιμοταν

τον εβαλα στην κουνια μελανιασε και με το που τον ακουμπησα στπ φοσερ πραςι 4 ωρες σερι υπνο

μα μπορω να κοιμαμαι στο σαλονι?

τι να κανω?

και να κουνιεται επισης θελει στο ριλαξ και στο καροτσι τον κουναω αλλα τιποτα

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Κι εμένα είναι 2,5 μηνών και το μεσημέρι κοιμάται στο ρηλάξ(το βραδυ στο κρεββατάκι του).

Του αρέσει πολύ και με τον τρόπο αυτό ξεχωρίζει τον βραδυνό ύπνο.

Το θεμα είναι πως απ'οτι εχω ακούσει τα μικρα μωρακια δεν θα επρεπε να μενουν πολλή ωρα στο ρηλαξ. (κι ας γραφουν οτι είναι από 0+ ).

QqmLp3.png

Κι εμένα είναι 2,5 μηνών και το μεσημέρι κοιμάται στο ρηλάξ(το βραδυ στο κρεββατάκι του).

Του αρέσει πολύ και με τον τρόπο αυτό ξεχωρίζει τον βραδυνό ύπνο.

Το θεμα είναι πως απ'οτι εχω ακούσει τα μικρα μωρακια δεν θα επρεπε να μενουν πολλή ωρα στο ρηλαξ. (κι ας γραφουν οτι είναι από 0+ ).

το βραδυ κατευθειαν στο κρεβατι?εμενα ουρλιαζει ρε γμτ

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

• 2 months later...

Κοριτσια εμενα ειναι 17 μηνω και ακομα στο ριλαξ. Δρ]εν κοιμαται ετσι απλα την κουναω τουλαχιστον 15 λεπτα...φανταζεστε πωσ εγινε το ριλαξ και τα ποδια μου μαζι:lol: