Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΤΟ ΤΡΙΤΟ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΣΕ.... ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ... ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ (ΠΡΗΣΤΗΚΕ ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΠ), ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ.

ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΗΤΗΜΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ.... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ... ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ......

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ.....

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Προφανώς δε μπορούσε να περιμένει!!! :D

Συγχαρητήρια, όλα να πάνε καλά, θα κουραστείς λιγάκι σίγουρα, αλλά τα πιτσιρίκια σου θα μεγαλώσουν όλα μαζί και τότε θα λες ότι αξίζε τον κόπο. Έχω φίλη που έχει 6 παιδιά (εχει και TV και βιντεο και απ' όλα), σε πληροφορώ μετά το 3ο δεν έχει διαφορά, με κάποιον περίεργο τρόπο μεγαλώνουν μόνα τους! :lol:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Και η κολλητή μου που έχει δύο πιτσιρικάκια, μου λέει το ίδιο: Αν σπάσεις το φράγμα του ενός παιδιού (που είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα) μετά είτε κάνεις δύο είτε πέντε είναι το ίδιο πράγμα από άποψης τρεξίματος και κούρασης...

it's never too late to start all over again

ΝΑΝΑ, Σα να ακούω τον εαυτό μου. Κι εμείς έτσι την πάθαμε ... στο 3ο παιδί. Λέγαμε ότι λόγω που παιδευτίκαμε με τα δίδυμα... εεε σιγά μη τα καταφέρουμε. Χα ΧΑ! γελάει ο μικρός από το δωμάτιο τώρα :D

Εεε μετά λέμε... εκεί που φτάσαμε, δεν κάνουμε άλλο ένα να έχει παρέα ο μικρός μην είναι στο δωμάτιο μόνος του; Τώρα περιμένουμε και το 4ο :D:D

Πάντος 2 πολύτεκνες που ξέρω λένε πως το φράγμα είναι το 3ο. Αν έχεις κάνει 3 τα έχεις δει όλα... τα υπόλοιπα δεν τα μετράς. (Η μία έχει 5 και η άλλη έχει 7 παιδιά).

Αν και πιστεύω πως εμείς κλείσαμε!

Μετά το 4ο ... δεν έχουμε άλλα δωμάτια! :lol::lol::lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πάντος 2 πολύτεκνες που ξέρω λένε πως το φράγμα είναι το 3ο. Αν έχεις κάνει 3 τα έχεις δει όλα... τα υπόλοιπα δεν τα μετράς. (Η μία έχει 5 και η άλλη έχει 7 παιδιά).

Αν και πιστεύω πως εμείς κλείσαμε!

Μετά το 4ο ... δεν έχουμε άλλα δωμάτια! :lol::lol::lol:

Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ μιας και μπήκα στο club των τρίτεκνων, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε η στραβή.

Πάντως το λατρεύω το "λάθος μου"...

Νανά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Τελικά τί θα γίνει μήπως ήρθε ο καιρός να ανοίξουμε ένα τόπικ για τους τρίτεκνους-πολύτεκνους;

:lol::lol::lol::lol::lol:

Απ΄ότι βλέπω αυξανόμαστε. Άντε τέτοια να γίνονται...

Με το καλό και από εμένα. Και εμένα ο γιατρός μου συνέστησε προσόχη μετα την γέννα του δεύτερου οπότε προσέχουμε. ωστόσο θα θέλαμε πολυ ένα τρίτο αλλά το φοβόμαστε. Οικονομικά, πολλές ώρες δουλειάς, λίγος χρόνος φοβόμαστε μη χάσουμε τον ελεγχο. Ας μας πεί την γνώμη της καμμία τρίτεκνη μανούλα.

Nανα μπραβο σας.

Με το καλο να ερθει κ το τριτο σας!

Το ειπες στον συζηγο? Τι ειπε?

O άντρας μου, μου το είπε, εγώ έκανα το τεστ και περίμενα στο σαλόνι….του είπα μετά από 3 λεπτά να μπει στην τουαλέτα να δει τα αποτελέσματα. Και τι δεν θα έδινα να ξαναδώ τα μούτρα του όταν βγήκε, τώρα που ξέρω το αποτέλεσμα γιατί τότε δεν το ήξερα και μάλιστα ήμουν πεπεισμένη ότι είναι αρνητικό και ότι με δουλεύει. Αυτός χάρηκε απεριόριστα.... πάντα ήθελε πολλά παιδιά. Στην αρχή έκανε τον έκπληκτο... μετά δεν μπορούσε να κρύψει την χαζομπαμποσυνη του και έλεγε ότι να ‘ ναι. Ότι πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι γιατί οι Τούρκοι πληθαίνουν …κλπ. Δηλαδή θα κάνω εγώ κάθε χρόνο παιδί μέχρι να ισοφαρίσουμε πληθυσμιακά με τους Τούρκους?

Τέλος πάντων... μου δώσατε πολύ χαρά και κουράγιο με τις ευχές και τις απαντήσεις σας.

Είναι και κάτι άλλο που θέλω να αναφέρω και που μπορεί κάποιες από σας να το έχετε νιώσει και άλλες που το σκέφτεστε για άλλο παιδί να το λάβετε υποψιν σας. Εκτός από το πρώτο 10 λεπτό που έμαθα πως είμαι πάλι έγκυος (τόσο σύντομα) και έπαθα σοκ , ξανά δεν ένιωσα πανικό. Αντίθετα νιώθω μια γαληνή ανεξήγητη... τι σου είναι η φύση. Σου λέει κάτσε να την αποβλακώσω γιατί άμα συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να αρχίσει πάλι τα πάνε – έλα κάθε μήνα στο γιατρό, δώσε αίμα, κουβαλά κοιλάρα, μην κοιμάσαι, γεννά, θήλαζε, κλπ...θα μας μείνει Έτσι δεν ήμουν στις άλλες 2 εγκυμοσύνες. Τέτοια ηρεμία? Ποτέ. Λέτε να είναι αγόρι … ή είναι η αποβλάκωση που λέγαμε?

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

με το καλό γλυκιά μου...ωραία τα νέα σου! :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»