Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

Recommended Posts

γεια σε όλες,

μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο. Είμαι στην 5w + 5 ημέρα, και έκανα τον πρώτο ενδοκολπικό υπέρηχο. Ενώ φαίνεται σάκκος δεν φαίνεται περιεχόμενο.

τελευταία περίοδο είχα στις 20/09 με κύκλο περίπου 30 ημέρων, (και επαφή μόνο 2 φορές στην 13 & 15 ημέρα του κύκλου)...

στις 20/10 έκανα εξέταση αίματος για β χοριακή και ήταν 193 ενώ 2 ημέρες μετά που ξαναέκανα ήταν 497.

τώρα ο γιατρός μου συνέστησε να ξανακάνω αύριο πάλι εξέταση β χοριακής και να πάω για υπέρηχο σε μια εβδομάδα.

αν και πάλι δεν τον δούμε τότε έχουμε πρόβλημα...

τι σημαίνει αυτό? παλίνδρομη κύηση? πράγματι μπορεί να είνα νωρίς ή το ότι δεν φαίνεται κάτι μέσα στον αμνιακό σάκκο είναι σίγουρα κακό και θέλει απλώς να μου "χρυσώσει" το χάπι??? τι πιθανότητες έχω?

σας ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Γλυκεία μου είναι πολύ νωρίς για να δεις έμβρυο μέσα, κάνε τη χοριακή που σου είπε ο γιατρός και επανέλαβε τον υπέρηχο την άλλη εβδομάδα και θα δεις τη "φακή σου" (έτσι έλεγα εγώ τα παιδιά μου) και θα ηρεμήσεις.

Κούκλα μου είναι πολύ νωρίς... Κι εμένα φαινόταν μονο σάκος τότε (εγώ είχα και άλλα προβλήματα τα οποία ευτυχώς ξεπέρασα) και την 8η εβδομάδα φάνηκε και το "φασολάκι" μας. Να ξέρεις ότι για να γίνει "εμφύτευση" στην μήτρα θέλει περίπου 21 μέρες (3 εβδομάδες) απο την τελευταία σου περίοδο.... Μέχρι να αναπτυχθεί δεν θέλει και καμιά 5αριά βδομάδες γιατί δεν σημαίνει ότι μόλις σου τελείωσε και η περίοδος ότι έμεινες και αμέσως έγκυος :wink:

Μην αγχώνεσαι (τουλάχιστον προσπάθησε γιατί όλες ξέρουμε τι "τρέλα" είναι αυτή η αναμονή) και κάνε υπομονή (όσο γίνεται.....)

Φιλιά και περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!

Γλυκεία μου είναι πολύ νωρίς για να δεις έμβρυο μέσα, κάνε τη χοριακή που σου είπε ο γιατρός και επανέλαβε τον υπέρηχο την άλλη εβδομάδα και θα δεις τη "φακή σου" (έτσι έλεγα εγώ τα παιδιά μου) και θα ηρεμήσεις.

:lol::lol:

Πολύ όσπριο έπεσε!!!

:lol:

Καλά απαντούσαμε συγχρόνως και είχαμε και την ίδια σκέψη...

Τώρα σκεπτόμουν babette, τι θα έπρεπε ο γιατρός να δει σε αυτή την εβδομάδα; το έμβρυο να τον χαιρετάει;;;;; εμένα που ήταν δίδυμα και είχε δει στην αντίστοιχη ημέρα με σένα ένα σάκο, μετά από μία εβδομάδα είδαν και το δεύτερο σάκο αλλά μου είπαν ότι δεν έχει έμβρυο και μετά από άλλη μία εβδομάδα άκουσα ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ καρδιές!

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου! Αν δεις ότι δεν αντέχεις πάρε τον γιατρό σου και μην ντρέπεσαι να σου λύσει όλες τις απορίες!

Διαφημίσεις

πραγματικά ευχαριστώ για την συμπαράσταση, γιατί έχω απελπιστεί και πλαντάξει στο κλάμα...αν όμως είναι πράγματι πολύ νωρίς γιατί ο γιατρός προγραμμάτισε να κάνουμε τώρα τον υπέρηχο και όχι λίγο αργότερα να μην τρελαίνομαι κι εγώ?

ήδη έχω περάσει τόσα με διακοπή κύησης τον Ιούνιο στην 13η εβδομάδα (λόγω μεσογειακής αναιμίας του εμβρύου) και πραγματικά θέλω αυτό το μωράκι όσο τίποτα στον κόσμο!!!! δεν θα τ'αντέξω να πάει κάτι στραβά πάλι!!!

Και εγώ καλή μου έχω περάσει μία παλίνδρομη στη 10η εβδομάδα και μία βιοχημική άρα σε νοιώθω, απλά ο γιατρός (υποθέτω) ότι σου έκανε τον υπέρηχο για να δει αν όλα πηγαίνουν καλά, δηλαδή αν είναι ενδομήτριο, αν υπάρχει σάκος και τέτοια. Μην ανησυχείς!!!! όλα θα πάνε καλά!

πραγματικά τηλεπάθεια!

το άλλο θέμα μου τώρα είναι ότι από την στεναχώρια που τράβηξα και το ζόρι, νιώθω πόνο χαμηλά στην κοιλιά, και λέω έχει γούστο να ήταν όλα καλά και από την στεναχώρια να κάνω την ζημιά..!

Ο πόνος που νοιώθεις είναι σύσπαση της μήτρας, έχω πολύ συχνά βλέπεις καθότι είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος :lol:

Ηρέμησε, πάρε μια βαθιά ανάσα και βγάλε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου! Όλα θα πάνε καλά!

Εγώ ήμουν 7 εβδομάδων και ο γιατρός είδε σάκο χωρίς έμβρυο. Μου είπε να ξαναπάω την 8η εβδομάδα. Πήγα και δεν είδαμε έμβρυο, οπότε έκανα απόξεση.

Είναι νομίζω νωρίς στην 5η εβδομάδα, για να δούνε έμβρυο, ειδικά αν έχει καθυστερήσει η σύλληψη.

Το κακό δεν είναι ότι δεν βλέπει έμβρυο, αλλά η χοριακή σου που είναι χαμηλή. Κάνε λίγη υπομονή, μέχρι να ξαναπάς στο γιατρό και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Και εγω πιστεύω οτι ειναι πολυ νωρίς να φανεί οτιδήποτε .... μα καλά ο γιατρος σου τι ακριβώς περίμενε να δει και τι σου ειπε;

Χαλάρωσε καλή μου και μην στεναχωριέσαι ... οι αρνητικές σκέψεις δεν βοηθάνε καθόλου αυτη τη στιγμή ...

Εύχομαι οτι καλύτερο ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ...ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ...ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΚΟΣ... ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΔΥΟ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ....

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ...ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ...

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! :):)

ΦΕΗ

....Το κακό δεν είναι ότι δεν βλέπει έμβρυο, αλλά η χοριακή σου που είναι χαμηλή. Κάνε λίγη υπομονή, μέχρι να ξαναπάς στο γιατρό και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

τελευταία περίοδο είχα στις 20/09 με κύκλο περίπου 30 ημέρων, (και επαφή μόνο 2 φορές στην 13 & 15 ημέρα του κύκλου)...

στις 20/10 έκανα εξέταση αίματος για β χοριακή και ήταν 193 ενώ 2 ημέρες μετά που ξαναέκανα ήταν 497.

Με συγχωρείς bp αλλά μια χαρούλα είναι η χοριακή της, λέει ότι έχει κύκλο 30 ημερών και έκανε χοριακή την 31η του κύκλου (μία μέρα καθυστέρηση) και είχε 193 μονάδες και την 33η του κύκλου 497 άρα που είναι λίγες οι μονάδες; Μια χαρούλα είναι! Και όλα θα πάνε καλά!

σωστά...απ'ότι μου είπε ο γιατρός οι τιμές της χοριακής ήταν μια χαρά για τότε όπως και η αύξηση (πάνω από διπλασιασμός μέσα σε 48 ώρες)...

το θέμα είναι τι θα δείξει η αυριανή εξέταση...μου είπε ότι θα είναι καλό να δείξει κάτι γύρω στις 2-2.500. αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι αν η τιμή είναι καλή, αυτό σημαίνει ότι όλα καλά, ή πάλι υπάρχει περίπτωση να μην βλέπει κάτι την άλλη εβδομάδα?δεν μου άρεσε καθόλου το ύφος του, μου είπε να είμαστε συγκρατημένοι και να δούμε...φοβάμαι μήπως κάτι άλλο βλέπει που τον επιβεβαιώνει ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν θέλει να μου το πει ακόμη...αλλιώς φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο αισιόδοξος...

Καλέ!!!!!!!Τι είναι αυτά;Εγώ πήγα στην 6η εβδομάδα και μου είδε μόνο σάκο. Μου είπε ότι από την 7 και μετά φαίνεται καρδιακή λειτουργία.Γιατί σε έχει αφήσει έτσι ο γιατρός σου να ανησυχείς;;;;;Αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο που παρατήρησε ,αυτά που σου είπε δεν συμβαδίζουν με αυτά που μου είπε τότε ο δικός μου.Εγώ πριν χτυπήσει η καρδιά είχα 305.

mKndp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αυτό με τη χοριακή το είπα, ορμώμενη από τη δική μου χοριακή που την 30η μέρα ήταν 3400. Βέβαια, δεν έχει να κάνει, γιατί η εγκυμοσύνη μου δεν προχώρησε. Μάλιστα η χοριακή μου την 8η εβδομάδα ήταν 40.000 και έμβρυο πουθενά.

Αφού ο γιατρός της είπε ότι, αν αύριο έχει πάνω από 2.000, θα είναι όλα καλά, κάτι παραπάνω ξέρει και κάθε κύκλος και κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας γράψεις σύντομα τα νέα σου.

5f27b8bd0c.png

Κοριτσάκι μου εμένα η γιατρός μου δεν είναι τοσο "οπαδός" της χοριακής.... Ναι ΟΚ δείχνει ότι είσαι έγκυος και είναι χρήσιμη αλλά αν δεις τα νούμερα "απο έως" θα δεις ότι το φάσμα είναι τεράστιο!!! Δεν λέω οτι ο γιατρός σου δεν είναι καλός αλλά πάντα σε αυτή τη φάση είναι όλοι τους επιφυλακτικοί (είναι πολύ νωρίς ακόμα κούκλα μου...).

Επειδή έχεις και το ιστορικό αυτό δεν θέλει να σε κάνει να χαίρεσαι ο καημένος τόσο νωρίς... είναι και αντιεπαγγελματικό να σου πει το οτιδήποτε με τόσα λίγα στοιχεία και τόσο νωρίς.... Ίσως και απο το άγχος σου να παρερμηνεύεις και τη στάση του (το έκανα συνέχεια!!!.... χμμμ εεεε και τώρα το κάνω...... :roll: τελος πάντων μέχρι να γεννηθεί τα ίδια παθαίνω.... ααα στο καλό -που λέει και η αλεπού στην Ντόρα την εξερευνήτρια!!! :D:lol: )

καλημέρα,

καταρχάς ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον!

ο γιατρός μου δεν μου είπε ότι αν οι τιμές της χοριακής είναι καλές θα είναι όλα οκ. απλώς ότι είναι μια καλή και αισιόδοξη ένδειξη...

το θέμα είναι ότι ίσως όντως να θέλει να είναι συγκρατημένος και λόγω της προηγούμενης ιστορίας, αλλά το σίγουρο είναι ότι κάτι τον φοβίζει...

Σου το έγραψα και εχθές το βράδυ καλή μου ότι εμένα με είχαν τρελάνει με τις χαζομάρες που μου έλεγαν κάθε εβδομάδα. Κάθε επόμενο υπέρηχο αναιρούσαν τον προηγούμενο. Όντως αποτελεί καλή ένδειξη να ανεβαίνει η χοριακή, επανέλαβε όπως σου είπα την άλλη εβδομάδα τον υπέρηχο και θα δεις ότι θα πάνε όλα καλά.

Τώρα όσον αφορά τον γιατρό σου, δεν συμφωνώ με τη συμπεριφορά του.

Οκ αντιλαμβάνομαι ότι στατιστικά όντως κάποιες κυήσεις δεν προχωρούν αλλά γιατί να τύχουν όλες σε σένα; Αντίθετα, όταν έχει συμβεί κάτι "στραβό" (προσωπικά η παλίνδρομη και η βιοχημική) δύσκολα θα επαναληφθεί ακριβώς το ίδιο αρκεί να μην έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα που το προκαλεί. Ο γυναικολόγος μου μετά την παλίνδρομη και τη βιοχημική με έστειλε σε αιματολόγο. Πλήρωσα 350 επίσκεψη για να μου πει την παρακάτω μπούρδα χωρίς να μου έχει κάνει εξετάσεις "ότι υπάρχει ασυμβατότητα του dna του άντρα μου και του δικού μου και ίσως να μην κάναμε ποτέ παιδιά" και του απαντάω "και ο γιος μου στο σπίτι;;; και αυτός είναι η εξαίρεση ή το παιδί θαύμα?" έφυγα εκνευρισμένη και δεν ξανά ασχολήθηκα, μετά από τρεις μήνες έμεινα έγκυος στα δίδυμα και όλα πάνε καλά.

Μην προκαταβάλλεσαι αρνητικά.

nat-left, ειλικρινά μου δίνεις πολύ κουράγιο...

βέβαια την προηγούμενη φορά δεν συνέβη το ίδιο, αφού η εγκυμοσύνη έβαινε καλώς αλλά αναγκαστικά την διακόψαμε τεχνητά λόγω του άρρωστου εμβρύου...από την αρχή λοιπόν που ανακάλυψα ότι είμαι πάλι έγκυος, φοβόμουνα πολύ μην είναι εξωμήτριο, μην παλινδρομήσει, μην αποβάλλω...ήθελα και θέλω να είναι όλα οκ...θα τρελλαθώ από την αγωνία! περιμένω στις 12:00 τα αποτελέσματα του εργαστηρίου, αλλά μετά σκέφτομαι ότι μέχρι να πάω την άλλη Παρασκευή στον γιατρό η αγωνία μου δεν θα τελειώσει...

Και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη όλοι μου εύχονταν "με το καλό" και εγώ έλεγα "ναι οκ θα δείξει" και άναβα τσιγάρο! Ήμουν σίγουρη ότι θα σταματούσε / παλινδρομούσε ή κάτι θα πήγαινε στραβά, αλλά έλα που ο Θεούλης μου "έστειλε" πίσω αυτά που μου "στέρησε" και τώρα είμαι υπέρ ευτυχισμένη. Εν τω μεταξύ η ιστορία που σου λέω έγινε πέρσι 6 Νοέμβρη έκανα απόξεση το μωρό που παλινδρόμησε, 22 Νοέμβρη επαναληπτική απόξεση, βιοχημική Μάρτη, Δίδυμα τελευταία περίοδος 17/6 άρα σου ξαναλέω, ηρέμησε όλα θα πάνε καλά! Από τη στιγμή που οι μονάδες σου θα είναι καλές σήμερα σημαίνει ότι όλα πάνε καλά δηλαδή ότι εξελίσσεται η εγκυμοσύνη.

Τώρα για το άλλο θέμα που ανέφερες, ένα φιλικό μας ζευγάρι έχει στίγμα, είχαν μία αποβολή πριν από χρόνια και τώρα γέννησε πριν 40 ημέρες ένα υγιέστατο αγόρι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΑ!

Δεν είμαι γιατρός, αλλά εμένα μια χαρά μου φαίνονται όλα. Και η χοριακή σου αυξάνεται ικανοποιητικά, και σάκος υπάρχει (άρα αποκλείεται το εξωμήτριο) και εν τέλει είναι νωρίς για να δεις το φασολάκι. Ο γιατρός ήθελε να σε δει τόσο νωρίς για να δει αν έχει αυξηθεί το ενδομήτριο και αν υπάρχει σακος (αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τώρα), μη σου φαίνεται περίεργο. Μην τρελλαίνεσαι, έτσι κάνουν οι γιατροί, επειδή έχουν δει πολλά είναι επιφυλακτικοί μέχρι να σιγουρευτούν ότι όλα πάνε καλά και τρελλαίνουν εμάς!

Να σκέφτεσαι θετικά!

:)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

αχ, θα τρελλαθώ!!!!!

μετά τον χθεσινό κολπικό υπέρηχο και την αγωνία που τράβηξα σας είπα ότι είχα πόνο...αμυδρά.

σήμερα και περιμένοντας ακόμη τα αποτελέσματα της χοριακής πήγα τουαλέτα και είδα στο εσώρουχο σκούρες καφέ κηλίδες. Όταν σκουπίστηκα δεν υπήρχε κάτι...μπορεί να είναι από τον κολπικό υπέρηχο, ή κάτι άλλο πολύ κακό συμβαίνει??? δεν μπορώ να βρω τον γιατρό μου...