Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπέρα! ο μικρος μου ειναι 14 μηνων και ηρθε η ωρα να αποθηλασουμε...τα πηγαμε πολυ καλα, αρχικα βεβαια ηταν δυσκολα μεχρι να δεχθει μπιμπερο και γαλα... ξεκινησαμε απο το πρωινο και μετα σιγα σιγα αντικαταστησαμε και το βραδυνο... εδω και 5 ημερες του δινω μονο ξενο, και το στηθος μου εχει αρχισει λιγο και πρηζεται... να το βγαλω μονη μου δεν μπορω, δεν μπορω καθολου αυτη τη διαδικασια... προσπαθησα να τον βαλω λιγο στο στηθος για 2-3 λεπτα οπως και εγινε... το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ ξυπναγε καθε μια ωρα και εκλαιγε οπως οταν ειχε κολικους... βεβαια εχει και λιγο συναχακι... αλλα δεν δικαιολογει αυτο το κλαμα... η μαμα μου ειπε οτι οι "παλιές" δεν δινανε γαλα αν ειχε μεινει πολλες ημερες στο στηθος γιατι γινοταν δυσπεπτο, "μπαγιατευε" και μηπως τον πειραξε αυτο τελικα...

ξερει καμια κατι για αυτο?? ισχυει??? ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

καλησπέρα! ο μικρος μου ειναι 14 μηνων και ηρθε η ωρα να αποθηλασουμε...τα πηγαμε πολυ καλα, αρχικα βεβαια ηταν δυσκολα μεχρι να δεχθει μπιμπερο και γαλα... ξεκινησαμε απο το πρωινο και μετα σιγα σιγα αντικαταστησαμε και το βραδυνο... εδω και 5 ημερες του δινω μονο ξενο, και το στηθος μου εχει αρχισει λιγο και πρηζεται... να το βγαλω μονη μου δεν μπορω, δεν μπορω καθολου αυτη τη διαδικασια... προσπαθησα να τον βαλω λιγο στο στηθος για 2-3 λεπτα οπως και εγινε... το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ ξυπναγε καθε μια ωρα και εκλαιγε οπως οταν ειχε κολικους... βεβαια εχει και λιγο συναχακι... αλλα δεν δικαιολογει αυτο το κλαμα... η μαμα μου ειπε οτι οι "παλιές" δεν δινανε γαλα αν ειχε μεινει πολλες ημερες στο στηθος γιατι γινοταν δυσπεπτο, "μπαγιατευε" και μηπως τον πειραξε αυτο τελικα...

ξερει καμια κατι για αυτο?? ισχυει??? ευχαριστώ!

Οχι βρε maximos17, αυτα όπως κι αλλα τοσα παραλογα οπως πολυ καλα ανεφερες τα ελεγαν οι παλιες γυναικες που ναι μεν θηλαζαν τα παιδια τους αλλα δεν ηταν καθολου ενημερωμενες επιστημονικα γι'αυτο το πραγμα.. ειναι οπως ακους και λενε ''δεν εχω γάλα'' ''μου κοπηκε'' και αλλα τετοια που στην ουσια δεν εχουν κκαμια βαση... και εμενα ο γιος μου ειναι 13 μηνων.. τον θηλάζω, το βραδυ τωρα δεν πινει καθολου (ουτε ξενο). Το πρωι πινει κανονικα! Αλλα πριν καμια βδομαδα εκανε 3 ημερες να θηλάσει, τοτε η συμβουλος θηλασμου μου ειπε να μην ανυσηχω.. ουτε χαπι να παρω ουτε τιποτα μονο να φοραω σφιχτο στηθοδεσμο.. (για να κοπει το γαλα φυσικα) τελικα αυτος αποφασισε οτι θα ξαναθηλάσει οποτε ολα καλα!

Δεν ισχύει βέβαια, δεν μπαγιατεύει το γάλα στο στήθος :shock::shock::shock::shock:. Εγώ όταν αποθήλασα, έτυχε να θηλάσω ακόμα και μετα από 5 μέρες, δεν έγινε κάτι. Μήπως έκλαιγε γιατί του θύμησες πάλι το στήθος και το αποζητούσε μες στην νύχτα??

Maximos17 δεν υπάρχει μπαγιάτικο μητρικο στο στηθος! Ισως απλα η ωρα να αποθηλασετε ηρθε μονο για σένα κι οχι για το παιδι! Αφενός το παιδι ειναι μικρο για να δεχτει ομαλό αποθηλασμο, αφετέρου οι 5 μερες ειναι απίστευτα λίγες για αποθηλασμό και μεσα σε ολα το μπέρδεψες ξαναβαζοντας το στο στηθος!

Gogo86 απεργια θηλασμου έκανε ο γιος σου και καλύτερα τα πολυ σφιχτά σουτιέν να αποφεύγονται.

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

• 2 weeks later...

δεν νομιζω να επαθε "στερητικο" γιατι και τις προηγουμενες ημερες αλλα και τις επομενες τελικα ημασταν καλα... απλως αγχωθηκα γιατι δεν το ειχα ξανακουσει και λεω "λες???" γενικα ο μικρος αντεδρασε πολυ καλα στον αποθηλασμο... βεβαια το πηγαμε σιγα σιγα. πριν δυο μηνες ξεκινησα να του δινω σκορπια μεσα στην μερα λιγο γαλα με μπιμπερο και το εφτυνε ωσπου το δεχτηκε πρωτα μονο τα πρωινα και μετα απο τρεις βδομαδες ξεκινησα σιγα σιγα να του αντικαθιστω το βραδινο θηλασμο... ουτε καν το στηθος δεν ψαχνει... τελος καλα ολα καλα! ευχαριστω πολυ!!

Διαφημίσεις