Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΙΚΕΑ: αφρου ή με ελατηρια??


Recommended Posts

Διαβαζοντας ενδελεχως το τοπικ στρωμα κουνιας κατεληξα στην αγορα ενός λατεξ στρωματος για την κυριως κουνια του μωρου. Επειδή, όμως ενδεχεται καποια μεσημερια στο μελλον να κοιμαται στο σπιτι της μαμας μου σκοπευω να αγορασω μια κουνια ΙΚΕΑ. Διαπιστωσα ότι το ΙΚΕΑ δεν διαθετει λατεξ στρωματα παρα μονο αφρου και ελατηριων. Από αυτά που διαβασα νομιζω ότι τα στρωματα ψυχρου αφρου είναι πιο καταλληλα για βρέφη... εχει καμια μαμα εμπειρια με τα βρεφικα στρωματα ΙΚΕΑ????

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλησπερα. ειχα για τον μεγαλο μου στρωμα αφρου βρεφικο ΙΚΕΑ και ημουν πολυ ικανοποιημενη. τωρα που του εχω παρει επεκτεινομενο κρεβατακι, παλι στρωμα αφρου απο το ΙΚΕΑ διαλεξα. και συζητωντας με την υπαλληλο εκει , η ιδια με προετρεψε να παρω αφρου και οχι τα ελατηριου. δεν ρωτησα βεβαια για ποιον λογο μου το λεει αυτο. παντως ,αυτο που η ιδια θεωρουσε ως το καλυτερο στρωμα, αυτο τελικα επιλεξαμε κι εμεις.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση.

 

Και εγω σε αυτό είχα καταλήξει. Το θέμα στρώμα κούνιας με έχει προβληματίσει πολύ. Οι απόψεις είναι αντικρουόμενες. Μετα το λάτεξ φαίνεται η αμεσως καλύτερη λύση να είναι τα στρωματα αφρου αλλα πάντα και η εμπειρία μιας μαμας από ένα προιον που έχει δοκιμάσει στην πράξη είναι χρήσιμη!!

 

age.png

Link to comment
Share on other sites

Argini τα αφρού ειναι τα foam που λέμε και του ελλατηριου ειναι τα sprung??

Αν ναι τοτε του ελλατηριου ειναι καλύτερα ασυζητητί για αυτο και ειναι πιο ακριβά πολλές φορές διπλάσια τιμη. Του αφρού μετα απο λίγο κανει βαθούλωμα δεν ειναι για πολλα χρόνια

Αν εχει κούνια απο το ικεα μάλλον τοτε εχεις την μικρή 60Χ120; Οπότε ετςι και αλλιώς θα αλλάξεις σε 70Χ140 οταν μεγαλώσει; Οπότε δεν θα εχεις το στρώμα για χρόνια οπότε δεν εχει σημασία αν πάρεις αφρού

Link to comment
Share on other sites

Nαι, εχω κουνια 140Χ70 με στρωμα dunlopillo από λατεξ που ελπίζω να βγει καλό(dunlopillo εχουμε και στο δικόμας κρεβατι και απολαμβανω τον υπνο)...από το ΙΚΕΑ πηρα τελικα μια εφεδρικη κουνια για το σπιτι της μαμας μου όπου ενδεχεται καποια μεσημερια να κοιμαται το μωρο...δηλ η χρηση θα είναι περιορισμενη...πάντως πραγματικα με τα στρωματα ακρη δεν εχω βγαλει:oops:...μόνο ο κοκοφοινικας φαινεται να απορρίπτεται γενικώς...και τα δεδομενα φαινεται να αλλαζουν διαρκως!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τι να σου πω παντως εδω όπου πήγα για στρώμα μου είπαν ελλατηριου το καλύτερο και του αφρού δεν κρατάει πολυ. Το ιδιο και όσες μαμάδες ρώτησα και όσα φορουμ διαβασα. Το μικρο που ειχε ενα ελλατηριου (απο τα καλα γιατι δεν ειναι όλα τα ίδια) ειναι σαν καινούριο μετα απο 2.5 περίπου χρόνια και κοιμάται σαν πουλάκι. Και δεν βουλιάζει καθόλου που ειναι χρήσιμο αφου η δικός μου κοιμήθηκε μπρουμηυα απο πολυ μωρο

Το ιδιο και με το μικρο που περιμένω πήρα ελλατηριου παλι απο τα καλα

Για τα Λατεξ δεν τα ξερω καθόλου δεν τα έχουν εδω

Παντως αν δεν το χρησιμοποιήσεις πολυ δεν εχει και πολυ σημασία αυτο του σπιτιού σου ειναι πιο σημαντικό :-)

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...