Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποιο καρότσι??? inglesina-peg perego-graco

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους τους νέους γονείς και μη.

όπως λέει και ο τίτλος θέλω βοήθεια στην επιλογή πολύ-καροτσιού (3 σε 1).

είμαι μεταξύ στα εξής (τυχαία σειρά):

1. graco symbio 720e

2. inglesina quad 800e

3. inglesina otutto deluxe 853e

4. inglesina trilogy 719e

5. peg perego book plus trio modular copleto 777e

6. cam fluido 600e

σας αναγράφω δίπλα και τις τιμές που τα βρήκα στο σαιτ φατσούλες!,

όσοι από εσάς έχετε τα παραπάνω καρότσια παρακαλώ να μου πείτε τις γνώμες σας, και αν ξέρετε κάποιο σαιτ που να τα έχει πιο φθηνά να με ενημερώσετε!

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλους τους νέους γονείς και μη.

όπως λέει και ο τίτλος θέλω βοήθεια στην επιλογή πολύ-καροτσιού (3 σε 1).

είμαι μεταξύ στα εξής (τυχαία σειρά):

1. graco symbio 720e

2. inglesina quad 800e

3. inglesina otutto deluxe 853e

4. inglesina trilogy 719e

5. peg perego book plus trio modular copleto 777e

6. cam fluido 600e

σας αναγράφω δίπλα και τις τιμές που τα βρήκα στο σαιτ φατσούλες!,

όσοι από εσάς έχετε τα παραπάνω καρότσια παρακαλώ να μου πείτε τις γνώμες σας, και αν ξέρετε κάποιο σαιτ που να τα έχει πιο φθηνά να με ενημερώσετε!

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα apolef,

Να σε βάλω σε σκέψεις??? Πήγαινε να δεις και το «Βρεφικό καρότσι Concord Neo Honey Beige» http://www.kidscom.gr/product/7067/brefiko-karotsi-concord-neo-honey-beige. Σε αυτό το καρότσι κουμπώνει το 2 σε 1 (γίνεται και κάθισμα και πορτ μπεμπε) της jane και έτσι έχεις εξαιρετικό καρότσι + για τον πρώτο χρόνο ένα αξιόπιστο αλλά και οικονομικό 2 σε 1 «εξάρτημα». Εμείς στο σύνολο από το kidsdom το βρήκαμε 730?.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Καλησπερα σου και με το καλο το μωρακι σου! Εμεις επειτα απο πολυ ψαξιμο και ερευνα καταληξαμε στο trilogy το οποιο και παραλαβαμε πριν απο δυο ημερες! Το θεωρω ενα εξαιρετικο καροτσι, ελαφρυ ευκολο στο βγαλε-βαλε και ανοιξε- κλεισε. Δεν το δοκιμασαμε ακομα μιαςνκαινπεριμενουμε το μπεμπη μας απο μερα σε μερα, ομως το δοκιμασαμε σε ολα τα καταστηματα της θεσσαλονικης και μειναμενπολυ ευχαριστημενοι. Ενημερωτικα φτηνοτερα το βρηκαμε στα kiddo 688 ? αλλα το παραγγειλαμε το καλοκαιρι κςι δεν γνωριζω εαν ηταν σε προσφορα τοτε..

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Καλησπερα κ απο μενα. Προσωπικα εχω το peg perego book plus το οποιο το καθισμα γυρναει προς τη μαμμα κ κουμπωνει πανω στο σκελετο το car seat. Δεν αγορασα το carry cot κ δεν το χρειαστηκα τελικα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Τα θετικα:

1. Τελειο κ παναλαφρο στο οδηγημα, απορροφα τελεια τους κραδασμους.

2. Τεραστια θηκη κατω απ το καροτσι, βαζω μεσα την τσαντα αλλαξιερα η οποια ειναι πολυ μεγαλη, την δικη μ τσαντα κ τσαντες απο ψωνια( μιλαμε για αγορες ρουχων κ σχετικα!)

3. Πολυ ωραιο υφασμα(πηρα το ακριβο αλλα δεν το μετανιωσα- κοκκινο μαυρο εχω) και πολυ ανετο για το μωρο.

4. Δεν ξερω για τα αλλα, αυτο γυρναει προς τη μαμμα, απερριψα αλλο καροτσι για αυτο το λογο

5. Ελαφρυ για την κατηγορια του αλλα πολυ στιβαρο(9.5 κιλα)

6. Κλεινει πολυ ευκολα.

Αρνητικα:

Το μονο αρνητικο ειναι πως οταν κλεινει πιανει αρκετο χωρο στο πορτ μπαγκαζ τ αυτοκινητου. Αλλα αυτο το αρνητικο αντισταθμιζεται απο ολα τα θετικα!

Ελπιζω να βοηθησα, φιλια χχχ

V5vWp2.png