Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...

Guest ΜΑΡΤΗΑ

Recommended Posts

Guest ΜΑΡΤΗΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 7 ΜΗΝΩΝ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΡΩΓΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΜΟΣΧΑΡΑΚΗ,ΚΑΡΟΤΟ,ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΦΤΥΝΕ Κ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΕΜΕΤΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ 2 ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ.ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΝ ΝΕΣΤΛΕ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΡΟ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ Κ ΑΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ??ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ 1 ΓΕΥΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ??

Διαφημίσεις

Υπάρχει απο όσο εχω ακούσει ρυζάλευρο χωρίς βανίλια, όμως δε ξέρω αν θα σε βοηθήσει στη συγκεριμένη περίπτωση, δεν θα αλλάξει τη γεύση του φαγητού του μωρού απλά θα το κάνει πιο πηκτό και κρεμώδες στην υφή. Μήπως να δοκίμαζες να του βάλεις λίγο λεμονάκι στο φαγητό του για να νοστιμίσει;;;

Για να καταλάβω καλυτερα ξεκίνησε το μωράκι να τρώει κανονικά και μετά απο μια βδομάδα σταμάτησε;;; Μετα τι τρώει ... του δινεις γάλα για συμπληρωμα;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Guest ΜΑΡΤΗΑ

ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΡΕΜΑ Η ΓΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Κ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.

Εκτός απο το λεμονι κάνε γενικώς διάφορες δοκιμές ... μάλλον κατι δεν του αρέσει στη γεύση ... δοκίμασε επίσης και τα διάφορα μυρωδικα ... μαιντανο, σέλινο, άνιθο ... εγώ πάντα της έβαζα κάποιο απο όλα ... δίνουν μια νοστιμια στο κατα κοινή ομολογια άνοστο βρεφικο φαγητό...

Δες λιγο και τις θερμοκρασίες ... μήπως το θελει πιο ζεστό;;; Μήπως πιο κρύο;;; Μη σου φαίνεται παράξενο μερικά μωρά έχουν τέτοιες ιδιοτροπίες :lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Κ μενα καπως ετσι ηταν ηταν στην αρχη αλλα με το κοτοπουλο.Αρχικα εβγαλα απο το μενου του το κολοκυθακι,προσθεσα λιγο κρεμυδι αλλα κ παλι τιποτα.Οταν του εδωσα μοσχαρακι το ετρωγε πιο ευχαριστα.Τωρα τα τρωει ολα αλλα προσθεσα φασολακια,μπαμιες,αρακα,λαχανακι.Γεκινα παιξε λιγο με τις γευσεις,αν σου επιτρεπει ο παιδιατρος βαλε κ κατι αλλο μηπως κ αρχισει να το τρωει.Υπομονη κ κουραγιο,ξερω απο τον δικο μου ειναι πολυ ζορικο....

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Εμεις της βαζουμε μια μέρα λεμόνι και την επόμενη ντομάτα. Και γενικά της κάνουμε διαφορες εναλλαγες, με χορτα παντζαρια σπανάκι πιπερια μελιτζανα κολοκύθι λιγο κρεμμυδι (οχι βεβαια όλα αυτά μαζι, απλά κατι επιπλέον στην πατάτα-καρότο). Ετσι για να μην βαριεται τις ιδιες γευσεις...

tndLp2.png

FgHKp2.png

Ποση ποσοτητα ετρωγε?Αναρωτιεμαι γιατι ξαφνικα το εφτυνε και εκανε εμετο.Μηπως πονουσε το στομαχακι λιγο?Αν ξαναδοκιμασεις παλι? :)

Guest ΜΑΡΤΗΑ

ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 15 ΜΕ 20 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ.ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΕΛΙΝΟ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ.ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ Κ ΜΕ ΑΝΧΩΝΕΙ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΕ ΒΑΖΩ Κ 2 ΛΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ?ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΣΤΩ Κ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΕΙΝΗ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΤΧΑΡΙΣΤΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΑΜΕ...

Διαφημίσεις

Το σελινο ειναι λιγακι βαρυ.Μηπως του πειραξε το στομαχακι?Εμενα και οι 2 παιδιατροι (αλλαξα προσφατα) μου ειπαν αργοτερα το σελινο.Επισης μην του δωσεις κοτοπουλο, αφου εκανε εμετο.Για το κοτοπουλο θα σου προτεινα να αγορασεις απο χασαπη που εμπιστευεσαι ή αλλιως βιολογικο.Τα κοτοπουλα εχουν πολλα προβληματα οπως ορμονες, σαλμονελα και στο s.market δεν τα συντηρουν καλα...Ελπιζω να βοηθησα :)

Α,επισης κατι αλλο που διαβασα ειναι οτι στην αρχη ειδικα δεν πρεπει να πιεζουμε τα μωρα να φανε.Αυτα ξερουν ποτε και ποσο θα φανε.Δε λεω οτι το εκανες, απλα το αναφερω :)

... δοκίμασε επίσης και τα διάφορα μυρωδικα ... μαιντανο, σέλινο, άνιθο ... εγώ πάντα της έβαζα κάποιο απο όλα ... δίνουν μια νοστιμια στο κατα κοινή ομολογια άνοστο βρεφικο φαγητό...

Και εγω τα χρησιμοποιουσα καθως επισης εβραζα μεσα στο φαγητο του και μισο κρεμμυδι το οποιο μετα αφαιρουσα.

rQGhp3.png

Guest ΜΑΡΤΗΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Φ Α Γ Α Μ Ε.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ.ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ