Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψαχνω για ενα πορτ μπεμπε δανεικο για 10 μερες

antsa

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

Ψαχνω για ενα πορτ μπεμπε μικρο η ξαπλωτο καθισματακι αυτοκινητου γιατι θα παμε λιγες μερες διακοπες τον αυγουστο και η καλαθουνα που εχουμε δεν ειναι εξυπηρετικη για ταξιδι και παραλια. το μωρακι μου τωρα ειναι λιγων ημερων, τον αυγουστο θα ειναι ενος μηνα. Αν υπαρχει καποια που να μην το χρειαζεται θα ηθελα ενα δανεικο για 10 μερες...!

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν έχω κάτι να σε εξυπηρετήσω, αλλά θα ήθελα να σου προτείνω κάτι που έτσι κι αλλιώς χρειάζεται το μωρό σου.

Αν κατάλαβα καλά δεν έχετε το ειδικό κάθισμα αυτοκινήτου (εκτός κι αν κάνω λάθος)!

Να αγοράσεις (ή να σου δανείσει κάποιος που έχει πλέον πιο μεγάλο παιδάκι) ένα καθισματάκι αυτοκινήτου για βρέφος, γιατί είναι εγκληματική αμέλεια να επιβιβάζεις βρέφος-παιδί σε αυτοκίνητο χωρίς το ειδικό κάθισμα.

Σκέψου πάνω απ' όλα την ασφάλεια του παιδιού σου!

Δες κι εδώ: http://www.paidiatros.com/children/Child-car-seats-safety

κι εδώ: http://www.ioas.gr/index.php?ID=ULJMzxuSKJVgoVL0

Είναι τραγικό εν έτη 2014 να βλέπουμε ενήλικες να κρατούν μωρά στην αγκαλιά μέσα σε αυτοκίνητο ή να χοροπηδάνε στα πίσω καθίσματα παιδάκια...

Μακάρι να είχα να σου χάριζα ένα καθισματάκι, αλλά κι εγώ το βρεφικό το είχα δανειστεί από φίλη. Μετά αγοράσαμε τα δύο παιδικά καθισματά, και τώρα οι γιοί μας έχουν μάθει πως αυτοκίνητο = κάθομαι στο κάθισμα και δένομαι!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

καθισμα ειδικο αυτοκινητου εχω αλλα θα μου ηταν πιο ευχρηστο να βρω ενα καθισμα αυτοκινητου απο αυτα που ειναι ξαπλωτα και μπορεις να μεταφερεις και το μωρο σαν πορτ μπεμπε γιατι θα παμε στο εξοχικο μας σε επαρχεια και δε μπορω να μεταφερω πολλα ογκωδη πραγματα δεν υπαρχει ο χωρος. Η καλαθουνα που εχω ενα λιγο τεραστια! Και το καθισμα που εχω ειναι μονο για το ταξιδι δε γινεται να το ζρησιμοποιησω πχ Σαν πορτ μπεμπε για να το εχω στη παραλια μαζι μου (βλεπετε το θυλαζω αποκλειστικα και πρεπει να ειναι μαζι μου)

Ευχαριστω παντως για την απαντηση! Αλλα δυστυχως σε ενα αυτοκινητο χωραν συγκεκριμμενα πραγματα και ενα μωρο για να ειναι ανετο και ασφαλες δε του φτανει μονο το ειδικο καθισμα... Μαλλον μας βλεπω να μενουμε αθηνα στο τελος! Χαχαχα:D

Σε καταλαβαίνω, έτσι πήγαμε κι εμείς διακοπές πέρισυ με την μικρή ούτε 2 μηνών. Σκέψου σοβαρά το καρότσι - θα σε σώσει. Θα φορτώσεις όλα τα συμπράγκαλα κι όλας από κάτω, θα βρεις παραλία με σκιά ή ομπρέλα ΚΑΙ το σκίαστρο του καροτσιού και θα είναι μια χαρά.

Αυτό που ζητάς για την παραλια δεν θα σε βολέψει γιατί το παιδί θα είναι "χωμένο" μέσα και θα ζεσταίνεται υπερβολικά - μην σου πάθει καμία θερμοπληξία.

Στο καρότσι θα είναι πιο άνετα με ένα δροσερό σεντονάκι από κάτω και το αεράκι να το διαπερνά (και κουνουπιέρα απαραίτητα).

Και θυμήσου: θηλάζεις και ΜΕΤΑ μπαίνεις για μπάνιο. Ξεπλένεις το στήθος να είναι καθαρό και ζεστό για τον επόμενο θηλασμό. Αν είναι κρύο απ' τη θάλασσα δεν βγαίνει το γάλα. Κι όσο βγει είναι κρύο και κάνει κολικούς στο μωράκι.

Εννοείται πως δεν μένεις ΑΘΗΝΑ!!! Καλές διακοπές και να σου ζήσει!

Λοιπόν, αφού υπάρχει καθισματάκι αυτοκινήτου για το ταξίδι και καρότσι, καλό ταξίδι και καλές διακοπές! Μην πελαγώνεις, κάνε αυτό που λέει η xena, έτσι το μωρό δεν θα πάθει θερμοπληξία κι εσύ θα είσαι πιο άνετη!

Επίσης προτίμησε τις απογευματινές ώρες ή τις πολύ πρωινές! Από προσωπική εμπειρία οι απογευματινές ώρες με είχαν βολέψει καλύτερα!

Καλές διακοπές!

Α! μην ξεχάσεις και μια κουνουπιέρα καροτσιού!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον σαν να χετε δικιο κοπελιες μου! Μαλλον θ ακυρωσω το θεμα της αναζητησης του πορτ μπεμπε!! lol

Παντως στη θαλασσα δε θα μπω γιατι για 40 μερες μου το χει απαγορεψει ο γιατρος

σας ευχαριστω πολυ. Καλες διακοπες σε ολες μας!