Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αλεξανδρα ή Ελενα????

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια..μετα απο πολυ πολυ καιρο βρηκα το θαρρος να στειλω κ να σας πω την ιστορια μου-τισ ανησυχιες μου. Λοιπον τα τελευταια 2 χρονια ειχα κ 2 ατοιχες εγκυμοσυνες ¨-( (1η 5/12/12 20η εβδομαδα κυησης κ η 2η 25/12/13 27η εβδμαδα κυησης) η πρωτη θεωρηθηκε καθαρα τυχαιο γεγονος, η δευτερη μου ειπε ο γιατρος μου(απο τους κορυφεους στο Αλεξανδρα) ανεπαρκεια τραχυλου, κ ενω απο τις πρωτες εβδομαδες του ειχα αναφερει το θεμα της πςριδςσης μου ειχε απαντησει πως δε θα χρειαστει κατι τετοιο!κ ενω ημουν με χαπια καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης κ αρκετη ξεκουραση φτανω στην 19η εβδομαδα κ παω με λιγο αιματακι στο μηνιαιο μας ραντεβου.με βλεπει κ μου λει κατευθειαν ισαγωγη στο Αλεξανδρα,εκει διαγνωστηκε απο εφυμερευον ιατρο η ανεπαρκια τραχιλου.την επομενη μερα λοιπον μπαινω χειρουργειο για εκτατη περιδεση τραχιλου,τπτ δεν ειναι σιγουρο μου ειπε γαιτι η περιδεση εγινε σε μεγαλη κυηση κ υπαρχει ο φοβος για να εχω παρει μικροβιο κ εγω κ ο μπεμπης μασ..εμεινα στο νοσοκομειο 9μερες,ολα εδειχναν κλα κ με εστελε σπιτι μου(του ειπα για να με βλεπει συχνοτερα κ μου απαντησε πως δε χρειαζεται) 1,5 μηνα μετα ξαναειδα αιμα τον πηρα τηλ πηγα απο το ιατρειο του κ εκεινος με ξανα εστειλε στο αλεξανδρα, την επομεη μερα μου ειπε..ασχημα τα πραγματα...μειωμενο αμνιακο,κ το αιμα κ τα υγρα δηλωνουν μικροβιο σε μενα κ στο μωρο.το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε να περασει κανενασ μηνασ κ να εχουμε εναν προωρο τοκετο.2 βδομαδες εκατσα μετα εκανα συσπασεισ κ ημουν ετοιμη για γεννα επρεπε λοιπον να μου λυσει την περιδεση,εκεινοσ φοβοταν πως θα γεννησω την ιδια στιγμη κ μου ειπε πωσ το μωρακι που θα κανω θα εχει σιγουρα νευρολογικης φυσεως προβηματα.η ψυχολογια μου...Χ Α Λ Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εντελει μου λυνει την περιδεση 24/12/13 κ στισ 25/12/13 γεννησα με φυσιολογικο τοκετο ενα νεκρο αγορακι 980γρ ¨_(((((((((((((((((((((( το μονο που ηθελα ηταν να φυγω τρεχοντας!!!! περναει ο καιροσ παω στο ιτρειο του για να με δει κ μου λεει μετα το πασχα ξεκινα τισ προσπαθειεσ...του λεω ετσι απλα????να μην κανω τπτ εξατασεις...κατι????μου λεει οχι το προβλημα ειναι ο τραχιλοσ!με το ζορι μου ιπε να κανω απλα μια σαλπιγγογραφια(η οποια ηταν καλη) τωρα μετα απο τοσους μηνες αποφασισα να παω στο γυηναικολογο της κουμπαρασ μου(γιατι με ειχε ζαλισει) ο οποιοσ ειναι στο μητερα κ στο ρεα.μου ειπε πως σε ολεσ τισ εξετασεις κατα τη διρκεια της κυησησ δεν υπαρχει πουθενα μετριση τραχιλου πως ειναι τραγικο αυτο κ πωσ ο τραχιλος μου ειναι κουρελιασμενος(παρολο που ο δικοσ μου δε μου ειχε πει τπτ μετα την εγκυμοσυνη..ολα τα ειχε βρι καλα). μου ειπε να κανω μια εξετασση -ιστος περιοδου- για μικριβιο στη μητρα..ακομα δεν την εχω κανει..τωρα περιμενω. το προβλημα μου ειναι οτι θελω να βρω εναν γιατρο σε δημοσιο νοσ/μαιευτηριο γιατι απ οσο φαινετε ευκολη εγκυμοσυνη δεν θα υπαρξει κ τα λεφτα δεν περισσευουν για τα ιδιωτικα! Λοιπον.....τι εχετε να πειτε???? εχετε να πρωτεινετε καποιο καλο γιατρο????? Αλεξανδρα ή Ελενα??

Διαφημίσεις