Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κρέμα για ουλές χωρίς χημικά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Για παιδια; Τι ηλικια μιλάμε; Μια κοπέλα εδώ δοκίμασε κεραλοιφη με επιτυχία, το εχεις δοκίμασει; Ξερω άλλη καλη αλλα εχει χημικά :-(

Βασικα η βιταμινη Ε ειναι που επουλώνει ουλές οπότε αν βρεις καθαρό λάδι βιταμίνης Ε βάλτο πανω!

Για διάβασε εδώ λένε για την βιταμίνη ε (λάδι) που σου είπα.. Θέλεις όσο αγνη μορφή γίνεται γιατί είναι και πιο αποτελεσματικό αλλά οπωσδήποτε κανε ένα τεστ στο χεράκι του να δεις αν έχει αντίδραση

http://community.babycenter.com/post/a5673055/scar_cream_for_infants

Λένε και για την mederma είναι παρά πολύ καλή αλλα έχει χημικά ...οπότε βιταμίνη Ε λάδι μόνο .. Δες και στο αμαζον αν έχει

Κοίτα και την "elicina" μόνο εάν θέλεις κάτι δραστικό για τις ουλές. Είναι επουλωτική από σαλιγκάρι. Δεν έχει τοξικά, κάτσε να σου διαβάσω την ετικέτα: 80% εκχύλισμα σαλιγκαριού σε φυσική μορφή, αλλαντοϊνη, κολλαγόνο ελαστίνη, πρωτεϊνες και γλυκολικό οξύ.

Είναι η μόνη που μου επέτρεψε παιδίατρος και γυναικολόγος να βάλω θηλαζοντας. Είχα ουλώδη τομή (χηλοειδή) για κλάμματα που πραγματικά βελτιώθηκε πολύ.

Διαφημίσεις

Κοίτα και την "elicina" μόνο εάν θέλεις κάτι δραστικό για τις ουλές. Είναι επουλωτική από σαλιγκάρι. Δεν έχει τοξικά, κάτσε να σου διαβάσω την ετικέτα: 80% εκχύλισμα σαλιγκαριού σε φυσική μορφή, αλλαντοϊνη, κολλαγόνο ελαστίνη, πρωτεϊνες και γλυκολικό οξύ.

Είναι η μόνη που μου επέτρεψε παιδίατρος και γυναικολόγος να βάλω θηλαζοντας. Είχα ουλώδη τομή (χηλοειδή) για κλάμματα που πραγματικά βελτιώθηκε πολύ.

Δουλευει οντως? ακομη και σε παλιες ουλες?

Γράφει πως κάνει μα δεν έχω εμπειρία. Εγώ την χρησιμοποιησα άμεσα, το έψαξε ο γυναικολόγος μου και μου το είπε. Εβαζα από την 8-9η ημέρα της τομής πρωί/βράδι ωσπου τελείωσε το βαζάκι (6 μήνες).

Αν συγκρίνω την χηλοειδή πρώτη τομή (μου την αφαίρεσε) με την δεύτερη, η μέρα με την νύχτα.

Αν δεν θηλαζεις ή δεν την θέλεις για μωρό, διάβασε λίγο για την κελοσόφτ αλλά και αυτές με την σιλικόνη. Εχουν έρθει Ελλάδα και διάβασα πως κάνουν θαύματα.

Αν δεν θηλαζεις ή δεν την θέλεις για μωρό, διάβασε λίγο για την κελοσόφτ αλλά και αυτές με την σιλικόνη. Εχουν έρθει Ελλάδα και διάβασα πως κάνουν θαύματα.

Περισι μου ειχαν πει οτι δεν κυκλοφορει πλεον.. Εγω την θελω για τον 7χρονο. Η ουλη ομως ειναι παλια (14 μηνες και δεν εχει φτγει ακομη) και στο προσωπο