Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Πρότυπος παιδικός σταθμός στο κερατσίνι. Υπεύθ. Κυριακή Αυγουλέα


Recommended Posts

235086.jpg

 

"ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" Κυριακή Αυγουλέα

Πρότυπος Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο με Άδεια Υπουργείου Παιδείας

Αριστοφάνους 12, Κερατσίνι, 18757, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2104329412

Κινητό: 6974409880

 

Ιστοσελίδα:www.iliaxtidakeratsini.gr

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΓΟΥΛΕΑ,

 

Μια Ηλιαχτίδα αλλιώτικη από τις άλλες.

Ένας παραμυθένιος χώρος με μεγάλες και άνετες, ευήλιες και ευάερες αίθουσες όπου όλα τα παιδιά έχουν χαμόγελα χαρούμενα φωτεινά. Σε αυτή την Ηλιαχτίδα βρίσκεις ότι λαχταρά η παιδική καρδούλα σου.

Σε ένα πολύ κεντρικό σημείο που εξυπηρετεί όλη την περιοχή στην καρδιά της Αμφιάλης ο παιδικός σταθμός Ηλιαχτίδα περιμένει όλα τα παιδιά με πολύ αγάπη για να τους χαρίσει φροντίδα και ζεστασιά.

 

Δίνουμε μεγάλη σημασία στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, προσέχοντας τόσο την ψυχική εξέλιξη και την ικανότητα ουσιαστικής επικοινωνίας όσο και το ζήτημα της διατροφής.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους στη διδασκαλία και στη ψυχαγωγία και προετοιμάζουμε σωστά τα παιδιά για την υγιή κοινωνική και σχολική ένταξή τους.

 

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τη νέα σχολική χρονιά με κωδικό 475 στην κατηγορία Α2.

 

Η κάθε ηλικία έχει τις δικές της απαιτήσεις και έτσι υπάρχουν ξεχωριστά ολιγομελή τμήματα. Έχουμε σωστό προγραμματισμό και κάθε μέρα έχουμε ένα θέμα και το αναπτύσσουμε.

 

Κάνουμε όμως και άλλα πολλά πράγματα όπως ρυθμική γυμναστική, μπαλέτο, orf, ζωγραφική, πηλό αγγλικά, γράμματα, αριθμούς. Το ποιο καλό όμως είναι το θεατρικό παιχνίδι και το παραμύθι. Όλα τα παιδιά το αγαπούν. Γι' αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία και στα δύο. Διασκεδάζουμε πολύ. Τα πάρτυ και οι γιορτές που κάνουμε είναι το κάτι άλλο. Μέσα στις όμορφες αίθουσες ή την κουκλίστικη αυλή, όπου και να κάνουμε γιορτή είναι ένα όνειρο.

Χορεύουμε, τραγουδάμε αλλά δεν σταματάμε μόνο σε αυτά. Βλέπουμε θέατρο, κουκλοθέατρο, πηγαίνουμε στο κολυμβητήριο, κάνουμε και θεατρικά παιχνίδια.

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Οικογένειας - Παιδοδοντίατρος - Λογοπεδικός.

 

 

Μήνες Λειτουργίας: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος

 

Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Ιδιωτικο Νηπιαγωγειο, Νηπιαγωγειο, Νηπιαγωγειο Με Αδεια Υπουργειου Παιδειας

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...