Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η μικρή νεραϊδούλα βαφτίστηκε Νιόβη-Αγάθη

Recommended Posts

... στις 7 Σεπτέμβρη και δυστυχώς τώρα καταφέρνω να μαζέψω ότι απέμεινε από την βάφτιση και να τα φωτογραφίσω για να τα ανεβάσω :oops::oops::oops: γιατί δεν πρόβλεψα και δεν πρόλαβα να βγάλω καμιά φωτό πριν που ήταν όλα έτοιμα ... :cry:

Καταρχήν να ευχηθώ σε όλες τις μανούλες που βάφτισαν τα ζουζούνια τους να είναι πάντα γερά και να τα καμαρώνουν :D:D:D

Επίσης να ευχαριστήσω κάποιες κοπέλες που ενδιαφέρθηκαν που "χάθηκα" και έστειλαν πμ.

Και τώρα στο θέμα μας: ο καιρός ήταν υπέροχος, η μικρή αφού στη βάφτιση τα έδωσε όλα :cry: , μετά ήταν επί των δημοσίων σχέσεων και μες στη χαρά. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι και έλεγαν τα καλύτερα :D

Τα χρωματά μας ήταν φούξια, λιλά & ροζ και το θέμα γνωστό νομίζω πια...

Δεν πρόλαβα να κρατήσω κανένα κουβαδάκι που είχα κάνει πουά με φούξια λιλά, βάζοντας στικ με νεραϊδουλες και μπαλόνια των ίδιων χρωμάτων για τα τραπέζια. Όταν βγουν οι επαγγελματικές φωτό θα προσπαθήσω να ανεβάσω. Προς το παρόν οι ερασιτεχνικές:

http://s490.photobucket.com/albums/rr262/niovi_photos/?albumview=slideshow

Διαφημίσεις

μπράβο venia.Οντως χάθηκες αλλά νομιζα πως ειχες βαπτήσει και απλώς δεν εμπαινες άλλο στο θέμα "βάπτηση"...

Να σου ζήσει το κουκλάκι σου με την παραμυθενια βάπτηση, το υπέροχο όνομα, και την χαρισμετική μανούλα που επιμελήθηκε μια ΤΟΣΟ ομορφη και ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ βάπτηση!!!!!!!!!!!

Πολλά πολλά συγχαριτηρια.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Εϊναι όλα φανταστικά! Με πολλή αγάπη! ΜΠράβο σας! Να ζήσει η κορούλα σου η Νιόβη, να τη δεις όπως ποθείς! :D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Βένια, άργησες, αλλά έκανες ένα εκπληκτικό comeback με τις υπέροχες φωτογραφίες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταπληκτικές οι δημιουργίες σου, είναι όλα υπέροχα!!!!!! Αυτό το μπρελοκάκι με τρέλλανε! Σαν να το έφτιαξαν ξωτικά είναι... Μπορώ να το χαζεύω για ώρες... Μπράβο σου, να είσαι πάντα καλά και να δημιουργείς!!!!

Και ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που μου έδωσες και την έμπνευση όσο μελετούσα τις ιδέες σας εδώ για να φτιάξω κι εγώ κάτι για τη δικιά μου βάφτιση!!!!!!!!

Να σου ζήσει η Νιόβη!!!!!! Να ευτυχήσει και να λάμψει!

Διαφημίσεις

Καταρχήν να ευχηθώ για τη νεοφώτιστη, να ζήσει, να είναι πάντα καλά και να τη χαίρεστε.

Στη συνέχεια να ρωτήσω: Εσύ δημιούργησες αυτά τα αριστουργήματα;;;;;

Αν ναι τι να πω, χαραμίζεσαι, αν όχι απίστευτο γούστο!

και πάλι συγχαρητήρια

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

venia ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Τα εκανες ολα μονη σου?Αν ναι εισαι πραγματικο ταλεντο...Αν δεν σου κανει κοπο θα μας πεις απο που πηρες καθε υλικο και ποσο σου κοστισε συνολικα το καθετι (μπομπονιερα,προσκλητηριο κλπ).Και παλι συγχαρητηρια!!! :D

Να σου ζήση!!!

νιόβη υπεροχο όνομα και μια παραμυθένια βάφτιση!!!

Τά εκανες μόνη σου?? μπράβο άξια μανούλα....

Πολλυ έξυπνο αυτο με τα μαρτυρικά (δηλ.βραχιόλι γυναικες-καρφιτσα άντρας)

θα το κάνω και εγώ στην βάφτιση του γιου μου!!!

(ελπίζω να μην σε πειράζει .)

ub8o14hd66g3znu2d7rr_thumb.gif

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει, καλοφώτιστη και δημιουργική στην ζωή της (σαν την μαμά της)! :)

Τι να πρωτοσχολιάσω, όλα φτιαγμένα καταπληκτικά, μπράβο μαμάκα! Καλύτερα από έτοιμα έχω να πω :D Πολλά συγχαριτήρια, πολύ ωραίες ιδεές και τα χρώματα μου άρεσαν που ήταν τόσο κοριτσίστικα.

13e2p2.png

Nα ζήσει η νεοφώτιστη...

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Κορίτσια για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ πολύ :oops:

Τα έφτιαξα όλα εντελώς μόνη μου εκτός από το κουτί-λαμπάδα που είναι από την Έλενα Μανάκου.

Λοιπόν: κουτιά για μπομπονιέρες+κορδέλες: Άτλας-πακέτο

μπρελόκ: νεραϊδούλα μεταλ.: elxis & υπόλοιπα υλικά από Νικολή, κουφέτα Χατζηγιαννάκη διάφορες γεύσεις από elxis+Παπανδρέου (Ρόμβης) και πρέπει να μου κόστισε γύρω στα 3,5-4 ευρώ.

Γλυκό-κεράσι: βαζάκι από Χαλκιαδάκη, γλυκό από βιοτεχνία γλυκών στο Βύρωνα (ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ λέγεται και είναι απίστευτο), ύφασμα καρώ από Κολοκοτρώνη (?), ετικέτες αυτοκολ. από Πλαίσιο τις οποίες εκτύπωσα.

Μαρτυρικά: όλα τα υλικά από Νικολή, 1 ευρώ περίπου το ένα βγήκε αλλά με ασημένια κορωνίτσα.

Προσκλητήρια: από Graphics studio (2 ευρώ/τεμ. αλλά το έκλεισα σε έκθεση, στο μαγαζί το έχουν πάνω από 4,5 δυστυχώς) το οποίο διακόσμησα μόνη μου (βινύλ αστεράκι από Νικολή & κορδέλες Άτλας + agrivest).

Χωνάκια: χαρτί από Πλαίσιο το οποίο εκτύπωσα μόνη μου & κορδέλες Αgrivest.

Βιβλίο ευχών: είναι άλμπουμ για φωτό από φωτογραφείο γειτονιάς. Κορνίζα-κορώνα: jumbo.

Γλειφτιζούρια+μαρσεμέλοους από Getta.

Δέντρο με νεραϊδούλες από ΙΚΕΑ & οι νεραϊδ. από elxis.

Γυάλες διακόσμησης: jumbo. Γαλβανιζέ λεκανίτσες: Αgrivest. Καφάσια από μανάβη τα οποία έβαψα λιλά. Τον καμβά με την νεραϊδούλα από Πλαίσιο (50x70 διάσταση) και νοίκιασα το καβαλέτο από την Μανάκου 25 ευρώ (αλλά υπάρχει και στο Πλαίσιο).

ΑΥΤΑ :!: Αν ξέχασα κάτι, ρωτήστε με :D

Να σου ζήσει, καλοφώτιστη και δημιουργική στην ζωή της (σαν την μαμά της)! :)

Τι να πρωτοσχολιάσω, όλα φτιαγμένα καταπληκτικά, μπράβο μαμάκα! Καλύτερα από έτοιμα έχω να πω :D Πολλά συγχαριτήρια, πολύ ωραίες ιδεές και τα χρώματα μου άρεσαν που ήταν τόσο κοριτσίστικα.

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Nα σας ζήσει η νεοφώτιστη Νιόβη!!!

Να την καμαρώνετε πάντα γερή κι ευτυχισμένη να προοδεύει και να πραγματοποιεί τα όνειρά της!!!

Δυστυχώς δεν ξέρω τί έπαθα και δεν μου ''ανοίγουν" οι φωτό :roll: Πάντως από ότι διαβάζω πρέπει να είναι όλα καταπληκτικά!Μπράβο!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

venia πρέπει να μας δείξεις φωτογραφίες. Δεν μπορείς να μας τα λες μόνο πρέπει να τα δούμε κιολας. Μου ακούγονται πολύ ωραία και επείδή μου αρέσει να ασχολούμε γενικώς θα ηθελα να πάρω μια ιδέα.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Νασου ζήσει η κορούλα. Τα είχες φτιάξει όλα τέλεια και όταν μεγαλώσει και μπορεί κι αυτή να εκτιμίσει το ωραίο σίγουρα θα σου δώσει και αυτή συγχαρητήρια......!!!!

΄<ολα ήταν τέλεια και παραμυθένια, ήμουν σίγουρη βέβαια για εσένα ότι θα έβγαινε κάτι πολύ καλό για αυτό άλλωστε και χάθηκες για λίγο!

Επίσης ευχαρστούμε όλες για τις χρήσιμες πληροφορίες.... να είσαι σίγουρη ότι έχουμε ακόμη πολλά για να ρωτήσουμε!!!!

Πολλά πολ΄λα φιλιά και ευχές μέσα από την καρδιά μου για την μικρή Νιόβη

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

venia τώρα είδα οτι ειχες βαλει φωτογραφιες. Μαλλον ακόμα δεν εχω προσαρμοστεί. Παντως ηταν όλα καταπληκτικά. Μπράβο να σου ζήσει το κοριτσάκι σου.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........