Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παχια αυχενικη πτυχη

Recommended Posts

Κοριτσια σημερα εκανα την β εππιπεδου ολα καλα μας ειπε.. εκτος απο το οτι βρηκε την παχια αυχενικη πτυχη πανω απο το οριο, δηλαδη 6.0 και αυτο ειναι 6.4 και μας ειπε οτι αυτο αυξανει τον κινδυνο να γεννηθει με συνδρομο down.. ενω στην αυχενικη μας εδειξε ποσοστο 1 προς 18000 τωρα μας λεει οτι τα ποσοστα πεφτουν.. με αγχωσε λιγο.. αυτος μου ειπε να το σκεφτω και εαν θελω να προχωρησω σε αμιοπαρακεντηση με πιθανοτητα να παντα και την αποβολη.. αλλα λεει με βαση την ηλικια μου (26) εχω πολυ λιγες πιθανοτητες..

εχει συμβει σε καμια σας.?? εγω παντως αποφασισα να μην κανω τιποτα και να το αφησω ετσι.,

Διαφημίσεις

Δυσκολη αποφαση....

Εμενα μου ειχε βγει αυξημενη η αυχενικη (3) και μου ειχε πει οτι ειχα πιθανοτητες 1στις 200 και κατι, να εχει down.

Τελικα εκανα cvs με κινδυνο αποβολης 1 στις 100.

Μετα το τελος της δειγματοληψιας , μου ειπε οτι μειωσαμε τον κινδυνο αποβολης στο 1 στις 500 , επειδη ειχε παει πολυ καλα η εξεταση!Κι εγω 26 ημουν τοτε.Γεννησα πριν 10 μηνες , ολα δοξα τω Θεω πηγαν καλα!

Στη δικη σου περιπτωση ,ποσες πιθανοτητες εχεις για αποβολη;

Ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα μια στις 1800.... Η αμνιο εει πιθανοτητα λαθους μεγαλυτερη απο τηην δικη σου ΄κακη ΄ πιθανοτητα...αφου δηλαδη το μετραμε με μαθηματικα ;)

Απο εκει και περα αν δεν εχεις αλλη ενδιεξη για κατι αρνητικο θεωρω οτι πρεπει να το ξεχασεις....

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου εγω αν ημουν στην θεση σου πιστευω πως θα εκανα αμνιο για να υσηχασω σε ολη την υπολοιπη εγκυμοσυνη και να την απολαυσω χωρις παντα να σκεφτομαι κατι αρνιτικο..στο λεω γιατι ειμι εγκυος στον 8 μηνα και δεν εχω ευχαριστηθει κθολου την εκγυμοσυνη ολο κατι γινετε οι περισσοτερες απο εδω θα με ξερετε κ θα θυμαστε τι αγχος περασα με την κυστικη ινωση...κ ολο αυτο το αγχος μου εβγαινε σεν νευρα..μακαρι να ειχα κανει κ εγω απο την αρχη αμνιο να υσηχασω. Βεβαια ετσι σκεφτομαι τωρα που περασαν ολα.στην θεση σου τωρα βρισκεσαι μονο εσυ κ οχι εμεις μονο εσυ θα αποφασισεις τι θα κανεις.ΜΗΝ ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.. Οτι καλυτερο σου ευχομαι κ ολα θα πανε καλα..

Τι θα αλλαξει ρε κοριτσια εαν κανω εξεταση.? απλα θα ξερω οτι το παιδι μου θα εχει προβλημα.? δεν θα αλλαξει κατι αλλο. θα παω την τριτη να μιλησω με τον γυναικολογο μου να δουμε τι θα μου πει και εκεινος.. δεν ξερω προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα δεν γινεται. Θελω να το ξεχασω και να πω οτι παιδι μου ειναι μια χαρα..

Διαφημίσεις