Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καισαρική - πόνος και κάψιμο

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω, όποια έχει κάνει καισαρική (γιατί εγώ στην πρώτη δεν θυμάμαι να είχα κάτι τέτοιο ή αν το έιχα το έχω ξεχάσει) αν μετά από μέρες είχατε πόνους, καψίματα και τσούξιμο στην τομή.

Με έχει πιάσει εδώ και δυο μέρες ενα απίστευτο πράγμα... Πονάω αλλά κυρίως νιώθω ένα κάψιμο, τόσο δυνατό που μου κόβει την αναπνοή και από ότι έχω καταλάβει είναι στο πρώτο δεξιά ράμα.

Υποφέρωωωωωω (εγώ και η Βανδή)...... :P

Διαφημίσεις

Marilena και εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη το περασα..και μαλιστα για πολυ καιρο μετα ενοιωθα αυτο το καψιμο που λες,τον πονο και την φαγουρα..πιο ενοχλητικο απ'ολα ηταν το καψιμο..ασε που εκανα και πλακα στον γιατρο και του ελεγα οτι δεν μπορει κατι ξεχασες μεσα..θα περασει ομως κανε υπομονουλα και μην αγχωνεσαι.

.png.png

και εγώ μετά από 2 μήνες έχω κάψιμο...όχι τόσο έντονο όσο λες αλλά μετά από 1 ώρα με το μπέμπη αγκαλιά σίγουρα με ενοχλεί. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και αν θέλω μπορώ να κάνω ακόμα και κοιλιακούς

κοριτσια και εγώ μια από τα ίδια......

και φοβερό πόνο όταν θήλαζα! Αφου τις πρώτες μέρες έκλαιγα.

Αφου πήγα στον γιατρό μου στις 40 μέρες μου είπε ότι ειναι κάτι απολυτως φυσιολογικό και σε τετοια περιπτωση μπορουσα να πάρω depon.

Αλλα μετά τους δυο μήνες δεν ειχα κανενα προβλημα αυτομάτως υποχώρησε. Ηταν γιατι έκλεινε η πληγή...

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

g07Lp2.png

Διαφημίσεις

Δεν είχα κάτι τέτοιο τουλάχιστον από όσο θυμάμαι που να κόβει την ανάσα!

Γιατί δε ρωτάς για σιγουριά και το γιατρό αφού αναφέρεις και συγκεκριμένη περιοχή που σε πονάει.

Μαριλένα, καλύτερα ρώτα τον γιατρό σου και αν σου κάνει κι εναν υπέρηχο ακόμη καλύτερα.

Εγώ μετά την καισαρική είχα και πονάκια και τραβηγματα αλλα όλα ήταν αναμενόμενα. Όσο ήμουν στο νοσοκομείο όμως, περίπου την 4η-5η μέρα μετά τον τοκετό με έπιασε ένα κάψιμο στην μια πλευρά. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ήταν σαν να έβραζε το σημείο. Μου είπαν ότι ήταν φυσιολογικό μεν, αλλά ήταν φλεγμονή και μου έδωσαν αντιβίωση.

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Μια απ' τα ιδια κι εδω... Μετα απο 10 μήνες καμια φορά ακόμα με ψιλοτραβάει. Όσο για το κάψιμο, το νιώθεις πάντα απ' τη μια ακρη της τομής από κει δηλ. που καναν την αρχή της κοπτοραπτικής... Εγω παντως πόναγα για μήνες και επίσης είμαι ακόμη ψιλομουδιασμένη εκει πέρα. Θέλω να ξυριστω και με πιάνει ανατριχίλα που δεν αισθάνομαι το ξυράφι (σορυ κιόλας... :oops: )

Εγω παλι δεν καταλαβαινω τιποτα. Η αφη στο σημειο εχει επανελθει κανονικα ακόμα και πανω στην τομη, καψιμο στην ακρη δεν αισθανομουν ποτε και το μονο που εχει μεινει ειναι λίγο τραβηγμα για ελαχισα δευτερα σε καποιες αλλαγες του καιρου.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Μαριλένα μου καθ΄ότι και εγώ με καισαρική και μάλιστα πρόσφατη δεν έχω νιώσει κανένα κάψιμο....νιώθω πόνο και τράβηγμα. Μήπως να τηλ στον γιατρό σου;