Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ !

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Είναι λίγο αστείο το θεματάκι αλλά τώρα που έρχεται καλοκαίρι ξέρετε αν επιτρέπεται να κάνουμε μπάνια στη θάλασσα ενώ προσπαθούμε με εξωσωματική φυσικού κύκλου ή γενικότερα;;

Εγώ έχω αρχίσει ήδη και τη λιμπίζομαι τη θαλασσίτσα!:P:p:p

Διαφημίσεις

Dori καλησπερα και εγω προβληματιζομαι για αυτο το θεμα μια που θα κανω προσπαθεια!!Λεω ομως να μη το διακινδυνεψω φετος να μην κανω μπανακι εκτος εαν ειμαι σε πολυ καθαρη θαλασσα!

rmYGp3.png

Dori σιγουρα το κρυο νερο δε βοηθαει..Τωρα εξαρταται νομιζω ποσο κρυα ειναι η θαλασσα αν μενεις με το ιδιο μαγιο μετα ποση ωρα!Αν πας αμεσως και αλλαξεις μαγιο σιγουρα ειναι καλυτερα.εξαρταται και ποσο κοντα στην προσπαθεια σου εισαι.Δηλαδη αν κανεις εξωσωματικη ιουνιο ιουλιο καθυστερησε τα μπανια σου αλλα αν ειναι να κανεις απο σεπτεμβρη ,μπορεις να κανεις μπανακια με προσοχη βεβαια!Εσυ τι λες συμφωνεις??Γιατι και εγω προβληματιζομαι...Πωπω ε

εγραψα πολλα !

rmYGp3.png

Διαφημίσεις

Xαχααα πόσο αργά είναι ;;

Ε θα στο πω απλά, θέλω να πάω ένα τριημεράκι του Αγίου Πνεύματος και με το που γυρνάω είμαι για ωοληψία και λογικά εμβρυομεταφορά!! χαχα! Τόσο κοντά!

Τώρα που το σκέφτομαι νομίζω ότι δε θα παώ πουθενά, έστω και μία πιθανότητα να επηρεάσει δε θέλω να πάει χαμένη η προσπάθεια...

Αν υπήρχε κάποια που να έχει ρωτήσει γιατρό για να μας πει πιο συγκεκριμένα, θα βοηθούσε γιατί τώρα ότι και να πούμε...Αλλά και να μας πει ότι δεν επηρεάζει εγώ πάλι το φοβάμαι...

δεν εχει να κανει καποιο προβλημα με τη θερμοκρασια της θαλασσας αλλα περισσοτερο με το ποσο καθαρη ειναι!

Λευκάδα θα είναι, άρα καθαρή και παγωμένη ! :-P:-P:-P

Παντως και εγω συμφωνω οτι πιο πολυ εχει να κανει με το ποσο καθαρη ειναι η θαλασσα!!Λευκαδα θα ειναι καθαρη μεν αλλα παγωμενη!καλυτερα να μην κανεις γιατι εχεις και την ωοληψια..

rmYGp3.png

ποτε δεν ειχα απαγορευτικο για μπανια στην θαλασσα σε καμμια μου προσπαθεια...ουτε για κρυο νερο,ουτε για τιποτε...τωρα αν καποια κανει ωοληψια ας μην παει την επομενη ημερα για μπανιο...αλλα κανεις γιατρος δεν μου ειπε ποτε οτι δεν επιτρεπονται τα μπανια κατα την διαρκεια των προσπαθειων!!

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Όσο πιο χαλαρές είστε τόσο πιο πολύ θα βοηθήσετε τη προσπαθειά σας! Πήγαινε το 3μεράκι σου, βούτηξε στη θαλασσίτσα, κάνε ηλιοθεραπεία, βολτίτσες κλπ. και σου εύχομαι για το υπόλοιπο καλοκαίρι να μην ακουμπήσεις ούτε το δαχτυλάκι σου στη θαλασσίτσα...............ώντας εγκυούλα!

Διαφημίσεις

Η θαλασσα απαγορευεται μονο μετα την ετ, και για τις επομενες 10-14 ημερες μεχρι το τεστ εγκυμοσυνης. Σε ολες τις αλλες φασεις δεν επηρρεαζει τιποτα! Τουλαχιστον αυτα μου εχει πει ο δικος μου γιατρος. Κανε τα μπανια σου ανετα:D

JU4zp3.png