Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΚΑΙ ΔΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ.. ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.. ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΑ.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????? ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΧΩΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ.. ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΔΟΥ (ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΧΑ)

Διαφημίσεις

Αρχικα μπορεις να πας σε καποιον γυναικολογο να σε δει και να σε συμβουλευσει, καθως και να σου συνταγογραφησει να κανεις σε μικροβιολογικο εξεταση β χοριακης, οποτε να ελεγξεις την πιθανοτητα κυησης.

Αν και νομιζω, το αγχος που περνας λογω εξετασεων και η διαιτα αν ειδικα ειναι αυστηρη, σε αυτα οφειλεται η καθυστερηση περιοδου σου!

Ηρεμησε και καλη τυχη!

σας παρακαλω δωστε μου μια απαντηση! τις 2 τελευταιες εβδομαδες δεν ξερω γιατι να πρωτοανχωθω..

Καλό μου κορίτσι, αγόρασε ένα τεστ εγκυμοσύνης από ένα φαρμακείο και κάνε το , ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης. Είναι εύκολο. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να είσαι έγκυος είναι ελάχιστες, οπότε ηρέμησε....

Πολύ φιλικά και χωρίς χωρίς διάθεση να σε πρήξω, σου προτείνω να χρησιμοποιείς πάντα ανεξαιρέτως προφυλακτικό από την αρχή του σεξουαλικού παιχνιδιού για να προστατεύεσαι και από εγκυμοσύνη και από τα άπειρα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα που κυκλοφορούν..

Επίσης οι αυστηρές δίαιτες όχι μόνο δεν ωφελούν ειδικά σε περίοδο εξετάσεων αλλά μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, όπως αναστάτωση του κύκλου σου...

Σου εύχομαι τέλος να συγκεντρωθείς στα διαβάσματά σου και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!!

Το άγχος σιγουρα βοηθάει....Αν έγινε μονο τότε η επαφή δύσκολο να είσαι έγκυος.. Αλλα ποτε δεν ξέρεις..Έκανες τεστ; Αν ειναι οικονομικό το θεμα μπορεις να πας σε ενα εφημερευον νοσοκομείο και να πεις οτι εχεις πονακια και καθυστέρηση και εκει πάντα κανουν τεστ!!

Καλο ειναι να επισκεφτεις εναν γυναικολόγο για να φτιάξεις τον κύκλο σου γιατι υπάρχουν πολλές αιτίες οπως ορμονικές διαταραχές η πολυκυστικες ωοθήκες κ.α.

Μην το αφήνεις αυτο στην τυχη...

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ ΑΝΧΩΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ! ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ ΑΝΧΩΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ! ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

15 ημέρες είναι πολλές για καθυστέρηση... σίγουρα μπορεί να οφείλεται και στην δίαιτα που λες ότι κάνεις πέρα από το άγχος... κάνε μία χοριακή να σου φύγει το άγχος... σε γυναικολόγο πήγαινε ούτως ή αλλως αφού έχεις ξεκινήσει επαφές..

εκανα 2 τεστ και βγηκαν και τα δυο αρνητικα! :D

Ωραία, πήγαινε σε γυναικολόγο όμως και προσοχή με την δίαιτα... είσαι νέο κορίτσι και αυτό με το "αυστηρά" δεν μου αρέσει!!

Διαφημίσεις