Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα

Η κόρη μου είναι περίπου 2 χρονών και 8 μήνες τώρα έχει κόψει το γάλα.Σε αντικατάσταση του γάλατος τρώει πρωί και απόγευμα γιαούρτι. Στην αρχή και για αρκετό καιρό έτρωγε το advance με την φαρίν λακτέ. Επειδή είχε αρχίσει να το βαριέται εναλλακτικά εδώ και κανά μήνα τρώει το απόγευμα Tedi με τις γεύσεις μπανάνα ή μέλι. Πρόσφατα της έδωσα το Natural το πλήρες με 3 κουταλιές ακατέργαστη ζάχαρη και το τσάκισε!!! (Είναι 200 gr και όχι 120 σαν το tedi και τρελάθηκα από την χαρά μου)

Πιστεύετε ότι είναια ανθυγιεινό να τρώει ένα τέτοιο 3-4 φορές την εβδομάδα;;;

Δεν τρώει καθόλου γλυκά, κρέμες κτλ, το μόνο γλυκό που τρώει είναι σπιτικό μουστοκούλουρο. Είναι αδύνατη (11 κιλά) και δύσκολη στο φαγητό.

Διαφημίσεις

To δοκίμασα και με μέλι αλλά δεν το έφαγε με όρεξη και το μισό το άφησε :cry:

Είναι τόσο κακό λες να τρώει ζάχαρη αφού δεν έχει πρόβλημα βάρους και δεν τρώει άλλα γλυκά;;;

Δεν ξέρω, απλά βρίσκω υπερβολικές τις 3 κουταλιές. Μήπως να αρχίσεις σιγά να της μειώνεις την ποσότητα της ζάχαρης? Δηλαδή από 3, 2.5 μετά 2, ... Η άποψη του παιδιάτρου ποιά είναι? Πόσο ανθυγιεινό είναι να βάζουμε τόση ζάχαρη σε ένα γιαούρτι?

Τρεις κουταλιες ζαχαρη νομιζω οτι ειναι πολλές... Γιατι δεν δοκιμαζες μηπως το φαει σκετο χωρις ζαχαρη απο την αρχη??? Να σου πω την αληθεια και η δικη μου γαλα πινει το πρωι μονο πλεον και αν της το βαλω σε καμια κρεμουλα του στυλ ανθος αραβοσιτου και αν της ερθει μια στο τοσο μπορει να φαει γιαουρτι σκετο απο αυτο που τρωμε κι εμεις (σπανια)..

Θα συμφωνησω με την Ελευθερια, αφου το τρωει ετσι, απλα μειωσε σιγα σιγα τη ζαχαρη και συνεχισε το...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Ελευθερία δεν έχω ρωτήσει την παιδίατρο.

Christie και εμένα μου φαίνεται αρκετή ποσότητα ζάχαρης αλλά ήθελα να ξέρω σε τι μπορεί θεωρητικά να κάνει κακό.

Θα προσπαθήσω να μειώσω τις κουταλιές όπως λέτε.Επειδή η κόρη μου είναι πολύ πονηρή εκ των προτέρων σας λέω ότι θα το καταλάβει και θα αντιδράσει :shock:

Πάντως αξίζει να το προσπαθήσω.

christie δεν υπάρχει περίπτωση να φάει οποιαδήποτε είδους κρέμα, ούτε καν ρυζόγαλο, άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα :cry:

Γεια σας κοριτσια ειμαι καινουρια στο site..η τζουτζουκα μου ειναι 21 μηνων .. Απο γιαουρτακια εγω της δινω advance και καμμια φορα και danonino τα οποια τσακιζει!!! Ειναι πολυ ανθυγιεινα??

Γεια σας κοριτσια ειμαι καινουρια στο site..η τζουτζουκα μου ειναι 21 μηνων .. Απο γιαουρτακια εγω της δινω advance και καμμια φορα και danonino τα οποια τσακιζει!!! Ειναι πολυ ανθυγιεινα??

Τα Advance νομίζω είναι σε καλό επίπεδο στη λίστα της Greenpeace απ'ότι θυμάμαι, ενώ τα Danonino είναι στο κόκκινο, δηλαδή, μπορεί να περιέχουν και μεταλλαγμένες ουσίες μέσα... Αν κάνω λάθος διορθώστε με...

Εμένα η παιδίατρος μου είχε πει οτι αυτά είναι επιδόρπια και οχι πραγματικό γιαούρτι.

Το καλύτερο είναι αυτό με την πέτσα.

Εμένα το έτρωγε για αρκετούς μήνες αλλά το βαρέθηκε και τώρα του δίνω το κανονικό γιαούρτι της Μεβγάλ με μια κουταλιά μέλι.

Πότε πότε για να αλλάζει γεύση και να μην βαρεθεί το άσπρο γιαούρτι του δίνω πάλι της Μεβγαλ το Μεβγαλίτο.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Τα Advance νομίζω είναι σε καλό επίπεδο στη λίστα της Greenpeace απ'ότι θυμάμαι, ενώ τα Danonino είναι στο κόκκινο, δηλαδή, μπορεί να περιέχουν και μεταλλαγμένες ουσίες μέσα... Αν κάνω λάθος διορθώστε με...

Γενικώς η ΔΕΛΤΑ έχει πιστοποίηση απ την green peace

τώρα όμως λένε για καρκινογόνα ουσία στο ΔΕΛΤΑ και στο ΦΑΓΕ...

δεν ξέρω πραγματικά τι να πιστεψω :?

Διαφημίσεις

..MIA KALH LYSH PANTWS EINAI KAI TO GIAOURTAKI..ME LIWMENH MPANANA..

8A PAREIS LOIPON ENA APLO GIAOURTI KAI 8A TO VALEIS STO MPLENTER ME MIA MPANANA..AFOU THN TRWEI TH MPANANA..KAI EINAI MIA XARA GLYKO ..XWRIS NA XALAEI KAI TA DONTIA TO PAIDI.

GENIKA EGW TA FROUTA STO BLEDER ME GALA KAI ME GIAOURTI TA PROTIMW.. O 3.5 XRONWN GIOS MOU VLEPEI TO BLENDER ME DEOS..TO PATAEI TO KOUMPI KAI O IDIOS KAI SYMMETEXEI STH DIADIKASIA OPOTE NIW8EI KAI YPOXREWMENOS NA TO PIEI..TO MILK SHAKE POU TOU KANW..(GALA FROUTA ..KALOKAIRI ISWS MIA MPALITSA PAGWTO..XEIMWNA ISWS LIGO MELI..)

Ελευθερία δεν έχω ρωτήσει την παιδίατρο.

Christie και εμένα μου φαίνεται αρκετή ποσότητα ζάχαρης αλλά ήθελα να ξέρω σε τι μπορεί θεωρητικά να κάνει κακό.

Θα προσπαθήσω να μειώσω τις κουταλιές όπως λέτε.Επειδή η κόρη μου είναι πολύ πονηρή εκ των προτέρων σας λέω ότι θα το καταλάβει και θα αντιδράσει :shock:

Πάντως αξίζει να το προσπαθήσω.

christie δεν υπάρχει περίπτωση να φάει οποιαδήποτε είδους κρέμα, ούτε καν ρυζόγαλο, άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα :cry:

Ασε, σε καταλαβαινω απολυτα :oops: ... Να δεις εμεις τι τραβαμε για να φαει γενικα, η ωρα του φαγητου ειναι η χειροτερη ωρα της ημερας καθε φορα :?:?

oaiqp2.pngm9YLp2.png

• 1 month later...

[Τα Advance νομίζω είναι σε καλό επίπεδο στη λίστα της Greenpeace απ'ότι θυμάμαι, ενώ τα Danonino είναι στο κόκκινο, δηλαδή, μπορεί να περιέχουν και μεταλλαγμένες ουσίες μέσα... Αν κάνω λάθος διορθώστε με...

στην καινουρια λιστα ειναι κοκκινα σχεδον ολα τα γιαουρτακια και τα δελτα και τα μεβγαλ.Μονο τα ολυμπος και τα κρι κρι ειναι καλα αν θυμαμαι καλα. ΕΓΩ τελευταια παιρνω βιολογικα.