Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια θελω βοήθεια!!! Ο μικρούλης μου ειναι 26 ημερών, πίνει μητρικό κ ξένο γάλα. Στο ξένο εχουμε πρόβλημα με τα μπιμπερο. Στο dr brown δυσκολευοτανε να πίνει το γαλατακι του, του ανοίξαμε λιγο την τρύπα κ τωρα του χύνεται. Στο chicco το μικρο του βγαίνει απεξω το γάλα, εχει μεγαλη ροή. Στο nuk first choice επίσης του χύνεται το γαλατακι. Να σημειώσω οτι ολες οι θήκες ειναι για νεογέννητο. . Δεν μπιρω να καταλάβω το συμβαίνει κ τι κανω λαθος!!!! Στο Chico κατω σπο την θηλή εχει μια τρυπουλα, μηπως ειναι για τους κολικους;; Μηπως το dr brown εχει καποιο κόλπο που εγω δεν ξερω ;;; Ειμαι πελαγωμενη...

Διαφημίσεις

Πίνει ξένο γιατι πέρασα μια δύσκολη φάση μετα τον τοκετό κ δεν υπήρχε γάλα. Τον θηλάζω στην αρχή αλλα αυτος πιπιλαγε μονο απο οτι φάνηκε, εγω νομιζα ουι κατι έπινε κ έκλαιγε ολη μερα. Ετσι σε συνεννόηση με τον παιδίατρο του δίνω συμπλήρωμα κ δικό μου. Δεν χορταίνει με υο δικό μου,δεν υπάρχει σε αφθονία... Το θέμα ειναι τι θα κανω τωρα να τρώει το παιδάκι κ ας ειναι κ ξένο.

Μη δικαιολογεισαι για το θηλασμο.

Σιγουρα κ καποιος λογος θα υπηρχε,αλλα κ να μην υπηρχε αυτο ειναι ενα προσωπικο θεμα για την καθεμια μανουλα..

Απο απλη περιεργεια ρωτησα.

Μεχρι τωρα,πως επινε το παιδι γαλα;Μ αυτον τον τροπο που περιγραφεις ή τωρα ξαφνικα δεν τα καταφερνει με το μπιμπερο;

Μηπως να παρεις κ καποιο αλλο μπιμπερο να δοκιμασεις;Ο γιατρος σας τι λεει;

Διαφημίσεις

Δεν εχει νόημα να δοκιμαζεις τόσα διαφορετικά μπιμπερο,επέμεινε με ένα.τα dr browns θεωρούνται καλα.ειναι πολυ μωρο και αργούν να συνηθίσουν το μπιμπερο.εγω χρησιμοποιούσαν το calma της medela με μητρικό και έπινε πολυ αργά και εκνευριζοταν.

Για μένα τα avent έκαναν και στα δυο μου και τα έπιασαν γρήγορα!

Θα τηρείς τη σειρά με τις θηλές.εκτος του οτι εκνευριζονται αν ρέει γρήγορα η υπερβολικά αργά,δεν κανει να καταπίνουν αέρα αλλα να πίνουν ήρεμα!

Υπομονή!

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Δεν εχει νόημα να δοκιμαζεις τόσα διαφορετικά μπιμπερο,επέμεινε με ένα.

Εγώ σε αυτό διαφωνώ. Ας πούμε ο δικός μου έπινε με όλα τα μπιμπερό εκτός των Chicco. Αν είχαμε Chicco έπρεπε να επιμένω μέχρι να συνηθίσει το μωρό; Αφού δεν το ήθελε!

Συμφωνώ ότι τα Avent είναι γενικά πολύ ανεκτά και θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις Avent με θηλή κατάλληλη για νεογέννητο. Μην ανοίγεις την θηλή, αφού φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι η μεγάλη ροή. Τα NUK έχουν μεγαλύτερη ροή από τα Avent. Για τα Dr Brown δεν ξέρω, είναι σχεδόν τα μόνα που δεν δοκιμάσαμε. Καλή επιτυχία και συνέχιζε να τον βάζεις στο στήθος γιατί με τον καιρό θα αυξηθεί η ροή σου και ίσως πίνει περισσότερο μητρικό.

Εγώ σε αυτό διαφωνώ. Ας πούμε ο δικός μου έπινε με όλα τα μπιμπερό εκτός των Chicco. Αν είχαμε Chicco έπρεπε να επιμένω μέχρι να συνηθίσει το μωρό; Αφού δεν το ήθελε!

Συμφωνώ ότι τα Avent είναι γενικά πολύ ανεκτά και θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις Avent με θηλή κατάλληλη για νεογέννητο. Μην ανοίγεις την θηλή, αφού φαίνεται ότι τιο πρόβλημα είναι η μεγάλη ροή. Τα NUK έχουν μεγαλύτερη ροή από τα Avent. Για τα Dr Brown δεν ξέρω, είναι σχεδόν τα μόνα που δεν δοκιμάσαμε. Καλή επιτυχία και συνέχιζε να τον βάζεις στο στήθος γιατί με τον καιρό θα αυξηθεί η ροή σου και ίσως πίνει περισσότερο μητρικό.

Συμφωνω απολυτα.

Βεβαια, εμενα δεν επιασε καθολου μπιμπερο.Ουτε πιπιλα.Μονο τα μασαει.Αλλα δοκιμασα κ εγω αρκετα .