Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να προχωρήσω ή όχι;

Recommended Posts

Γεια σας !θελω ν ακούσω απόψεις σε κατι π με απασχολεί !ειμαι με καποιον εδω κ λιγο καιρό π μπορει να θεωρηθεί το απωθημένο μου.εδω κ έναν χρονο κατι πηγαινε να γινει και ποτε δεν γινόταν..τελικα ομως έγινε κ χαιρομαι για αυτο γιατι πραγματικά ηθελα ν γινει κατι.εχουμε φτάσει λοιπον στ σημείο να συζητάμε για σεξ γιατι ειναι κατι π θελουμε κ οι δυο.ομως δεν τ εχω ξανακάνει κ ντρέπομαι για αυτο.ετσι οταν μ ρωτησε δεν τ απάντησα κ ήρθα σ δύσκολη θέση γιατι οπως είπα ειναι κατι π δεν μ αρεσει.το πρόβλημα μ ειναι οτι ενω θελω κανω πισω κ καταπιέζομαι κ εγω κ αυτος !δεν ξερω ανησυχώ μηπως με κοροϊδέψει η δεν θελει επειδη ειμαι παρθένα!αυτος μ εχει πει οτι δεν τον νοιάζει απλα θελει ν ξέρει για δει πως θ τ χειριστεί,αλλα δεν ξερω αν το εννοεί!

Διαφημίσεις

Καταρχας το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτα τα πραγματα ρχονται μονα τους χωρις συζητηση και ΜΟΝΟ αν το θελουνε και οι δυο.ποσο χρονων εινα ο κυριος?ξερεις καθολου το παρελθον του οσο αφορα τις σχεσεις του γενικοτερα?λιγα πραγματακια παραπανω θα βοηθουσαν...

Καταρχας το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτα τα πραγματα ρχονται μονα τους χωρις συζητηση και ΜΟΝΟ αν το θελουνε και οι δυο.ποσο χρονων εινα ο κυριος?ξερεις καθολου το παρελθον του οσο αφορα τις σχεσεις του γενικοτερα?λιγα πραγματακια παραπανω θα βοηθουσαν...

Συνομηλικος ειναι.δεν ξερω ακριβώς πόση εμπειρία εχει στ θεμα γιατι αν ρωτούσα θ εκανα τ ιδιο,το μόνο σίγουρο ειναι οτι τ εχει κανει..

Για να καταλάβω, λες ότι ντρέπεσαι που δεν το έχεις ξανακάνει, εννοείς ότι νιώθεις ότι έχεις αργήσει? 'Ετσι όπως τα λέει το αγόρι σου, φαίνεται να έχει κατανόηση, οπότε μην ντρέπεσαι να του πεις ότι δεν το έχεις ξανακάνει, έτσι θα καταλάβει γιατί αντιδρας έτσι και κάνεις πίσω και θα περιμένει να νιώσεις έτοιμη. Ούτως ή άλλως, αν σε κοροϊδέψει δεν είναι άξιος να είναι μαζί σου, οπότε καλύτερα να το ανακαλύψεις πριν προχωρήσετε!

Ξερεις παντα η πρωτη μας φορα συμπεριλαμβανει πολλου ειδους προβληματισμους και αγχους και ειναι απολυτα φυσιολογικο.βεβαια δεν ξερω πως σου εχει κατσει εσενα στο μυαλο οτι μπορει να σε κοροιδεψει επειδη εισαι παρθενα.εκτος αν σου εχει δειξει οτι ειναι τετοιο ατομο.η συμβουλη μου ειναι αν εχει αρχισει να μιλαει εκεινος για σεξ και επιμενει σε κατι το οποιο κανει εσενα να αισθανεσε ασχημα τοτε μην προχωρησεις.δηλ αν δου λεει του τυπου αντε και τι θα γινει κτλ τοτε αζτο δε κανει.αν τωρα παλι σε πλησιαζει ομορφα και χωρις πιεση απλα το συζητατε που και που τοτε οποτε νιωσεις εσυ ετοιμη καντο παντα με προφυλακτικο εννοειτε.οπως ειπα και στο πρωτο μυνημα αυτα ερχονται μονα τους.το να εισαι παρθενα δεν ειναι κοροιδια....ξερεις εισαι μολις 17.και σιγουρα μην σκεφτεσε το αν θα του αρεσει η οχι εκεινου γιατι και αυτος πιτσιρικας ειναι και δεν εχει και τις τρελες εμπειριες...οποτε ειστε δυο νεαρα ατομα που πανω απο ολα για μενα ειναι να εχετε τα μυαλα στα κεφαλια σας παντα με προφυλακτικο και παντα να το θελουν και οι δυο.μην νιωθεις ασχημα λοιπον για κανεναν λογο.αλλα ξανατονιζω αν υπαρχει πιεση απο την αλλη πλευρα ποτε μην κανεις κατι επειδη το θελει ο αλλος

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι αυτος εχει ξεκινήσει να μ τ συζητάει και έντονα κάποιες φορές.πιεση δεν μπορω να πω οτι νιωθω γιατι τ θελω κ εγω απλα εχω πολλές ανασφάλειες.ομως μ προβληματίζει λιγο οτι μ λεει συχνά,αλλα ειναι κατι π θελει πολυ οπως μ λεει.δεν ξερω λέτε δηλαδή να περιμενω ;αλλα κ παλι τ κόμπλεξ εινσι δικο μ δεν σχετίζεται ο όποιος σύντροφος..

Η αληθεια ειναι οτι αυτος εχει ξεκινήσει να μ τ συζητάει και έντονα κάποιες φορές.πιεση δεν μπορω να πω οτι νιωθω γιατι τ θελω κ εγω απλα εχω πολλές ανασφάλειες.ομως μ προβληματίζει λιγο οτι μ λεει συχνά,αλλα ειναι κατι π θελει πολυ οπως μ λεει.δεν ξερω λέτε δηλαδή να περιμενω ;αλλα κ παλι τ κόμπλεξ εινσι δικο μ δεν σχετίζεται ο όποιος σύντροφος..

Αλλο η πιεση και αλλο αν το θεσ και εσυ.δεν ισχυει το αααα δε με πιεζει γιατι το θελω και εγω.ποσο καιρο εχετε σχεση και απο ποτε στο συζηταει?

Αλλο η πιεση και αλλο αν το θεσ και εσυ.δεν ισχυει το αααα δε με πιεζει γιατι το θελω και εγω.ποσο καιρο εχετε σχεση και απο ποτε στο συζηταει?

3 μήνες κ κατι και μου το άρχισε πριν κανα μηνα.αποκλειεται απλα ν θελει πολυ και ν ειναι ειλικρινείς ; Για αυτο ν μ τ λεει;

3 μήνες κ κατι και μου το άρχισε πριν κανα μηνα.αποκλειεται απλα ν θελει πολυ και ν ειναι ειλικρινείς ; Για αυτο ν μ τ λεει;

οχι δεν αποκλειετε αυτο που λες αλλα οσο και να το θελει καποιος αν καταλαβει οτι μπορει να φερνει σε δυσκολη θεση την κοπελα του τοτε σταματαει να το συζηταει...και ειναι εντελως διαφορετικο το συζηταω-πιεζω και διαφορετικο το συζηταω-ας πουμε και κατι αλλο.οπως και να χει εσυ τον ξερεις καλυτερα και πιστευω να καταλαβαινεις αν ψαχνει ας πουμε μονο αυτο.οσο αφορα το δικο σου θεμα κοιτα να χαλαρωσεις λιγο και να μην εχεις ενδοιασμους για το αν κανεις σωστα η λαθος που δεν εχει συμβει ακομα...δεν μπορεις ας πουμε να σκεφτεσε οτι επειδη εισαι παρθενα μπορει και να μην κανεις κατι καλα.συνηθως την πρωτη φορα ειναι λιγο μαζεμενα-εξερευνητικα τα πραγματα....σιγα σιγα μετα ανοιγεσε και παει λεγοντας...οπως και να χει μονο αν πραγματικα θελεις μπορει να συμβει..ο ερωτας ειναι ωραιο πραγμα αλλα ποτε βιαστικα και σιγουρα οχι καταπιεστικα.εισαι 17 χρονων και αλλες κοπελες στην ηλικια σου μπορει και να εχουν ολοκληρωσει αλλες παλι οχι την σχεση τους...τωρα ξεκινας και εσυ λοιπον.θυμησου αν νιωσεις περιεργα ειτε απ ο συζητηση ειτε απο συμπεριφορα αστο για κανα αλλο αγορι κουκλιτσα μου...να σαι καλα:D

Κοπελιά αν ήσουν σίγουρη δε θα αναρωτιόσουν, ούτε για το αν θα προχωρήσεις ούτε για το αν είναι ειλικρινής ο σύντροφός σου, μήπως να περιμένατε λίιιιιιγο ακόμη?

Διαφημίσεις

Το αγορι σου σε ψηνει γιατι ας μην γελιομαστε αυτο εχει στο μυαλο του 24/7 , και ειναι και φυσιολογικο. Ομως δεν μας νοιαζει τι θελει και τι σκεφτεται αυτος στην δεδομενη φαση, αλλα αν ψηνεσαι εσυ, αν εισαι ετοιμη.

Ενα θα σου πω καλη μου, επειδη εγω στην πρωτη μου φορα , δεν ημουν ετοιμη μετα απο εναν χρονο σχεσης, και το εκανα εξαναγκαζοντας τον εαυτο μου, επειδη ειχε περασει ενας χρονος και ντρεπομουν να αρνηθω κι αλλο. Ειναι απο τα πεντε πραγματα που εχω μετανιωσει στην ζωη μου! Και το κουβαλουσα αρκετα χρονια. Δεν ειναι θεμα κομπλεξ, χρονου σχεσης ή ετοιμασιας. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ! Οταν πραγματικα το θελησεις θα εξαφανιστουν ολα δια μαγειας!!! Γνωμη μου? Περιμενε αυτην την στιγμη και δεν θα χασεις! Οσο κι αν χρειαστει να περιμενεις- στανταρ δεν υπαρχουν- γιατι αξιζει σε καθε γυναικα να απολαυσει αυτην την στιγμη χωρις να τραυματιστει ψυχικα!

JU4zp3.png

Γεια σας !θελω ν ακούσω απόψεις σε κατι π με απασχολεί !ειμαι με καποιον εδω κ λιγο καιρό π μπορει να θεωρηθεί το απωθημένο μου.εδω κ έναν χρονο κατι πηγαινε να γινει και ποτε δεν γινόταν..τελικα ομως έγινε κ χαιρομαι για αυτο γιατι πραγματικά ηθελα ν γινει κατι.εχουμε φτάσει λοιπον στ σημείο να συζητάμε για σεξ γιατι ειναι κατι π θελουμε κ οι δυο.ομως δεν τ εχω ξανακάνει κ ντρέπομαι για αυτο.ετσι οταν μ ρωτησε δεν τ απάντησα κ ήρθα σ δύσκολη θέση γιατι οπως είπα ειναι κατι π δεν μ αρεσει.το πρόβλημα μ ειναι οτι ενω θελω κανω πισω κ καταπιέζομαι κ εγω κ αυτος !δεν ξερω ανησυχώ μηπως με κοροϊδέψει η δεν θελει επειδη ειμαι παρθένα!αυτος μ εχει πει οτι δεν τον νοιάζει απλα θελει ν ξέρει για δει πως θ τ χειριστεί,αλλα δεν ξερω αν το εννοεί!

Συζήτησε το θέμα σου με τους γονείς σου και εάν δεν αισθάνεσαι άνετα με τον πατέρα σου, συζήτησέ το οπωσδήποτε με την μητέρα σου... όχι με αγνώστους στο internet....

Συμφωνω απολυτα με την peny75.

Εγω στην πρωτη μου φορα,δεν αναρωτηθηκα καν,ουτε το συζητησα..

Ημουν σιγουρη για τον συντροφο μου κ δεν το χω μετανοιωσει ποτε!

Πιστευω οτι δε θα μπορουσε να υπαρξει καλυτερη πρωτη φορα!

Αν ολα αυτα που διηγουμαι σου φαινονται κινεζικα,τοτε αστα να πανε girl17!

Καλη αποφαση!!!!Κ πανω απο ολα βαζε εσενα!Ασε τα απωθημενα...

Ξερεις ποσους βλεπω στο δρομο κ γελαω με τα <απωθημενα> μου;;;

Η ερωτικη πραξη πρεπει να ειναι αποτελεσμα αγαπης κ πληροτητας-γιατι ειμαστε κ πολιτισμενοι ανθρωποι...

Φιλια κοριτσακι μου..

• 1 month later...

Γλυκό μου κοριτσάκι κι εγώ στη ηλικία σου είχα την πρωτη μου επαφή... Δεν το σκέφτηκα, δεν το συζήτησα, ήμουν ερωτευμένη τότε ή έτσι νόμιζα τουλάχιστον. Το σεξ είναι συνδυασμός σώματος & πνεύματος & πιστεύω ότι κάθε κοπέλα ξέρει καλύτερα τον εαυτό της. Για εμένα από τη στιγμή που το συζητάς έχεις αμφιβολίες & πιστεύω ότι το διάστημα που έχετε σχέση ειναι λίγο σύντομο... Μήπως έγραψες στο forum για να σου πει κάποιος "μην το κάνεις" & να βρεις σύμμαχο σε αυτό που καταβάθος θες?? Ελπίζω όποια απόφαση & να πάρεις να μην τη μετανιώσεις ποτέ!!!! Θα συμφωνήσω και με την peny75 ότι αυτό έχουν στο μυαλό τους 24/7 & όχι μόνο στα 17!!! Σημασία όμως έχεις εσύ & μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει... Και φυσικά να ΜΗΝ ντρέπεσαι που είσαι παρθένα στα 17, ίσα ίσα αυτό δείχνει ότι είσαι αρκετά ώριμη....

vHMXp3.pngWvQVp3.png