Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η βάπτιση της Στελλίτσας και τα παρατράγουδα....

Recommended Posts

Καλημέρα.

Την Κυριακή βαπτίσαμε την κορούλα μας και της δώσαμε το όνομα Στέλλα (όνομα της μητέρας μου).

Η κορούλα μας ήταν τέλεια, ούτε έκλαψε ούτε γκρίνιαξε.

Την παράσταση όμως την έκλεψαν τα πεθερικά μου και περισσότερο η πεθερά μου.

Ήρθαν με καθυστέρηση, τους περιμέναμε να αρχίσει το μυστήριο. Η πεθερούλα μου ήταν με τα μούτρα μέχρι κάτω και να φωνάζει ότι δε θέλει να βγει φωτογραφίες. Η αφεντομουτσουνάρα της μας έκανε την τιμή και βγήκε με το μωρό.

Μετά στην εκκλησία καθόταν σε μια γωνιά πίσω και έκλαιγε και όπου στεκόταν και βρισκόταν με κατηγορούσε ότι μου πέρασε με το όνομα και ότι κατάφερα και έβγαλα μόνο το 'πριγκηπικό΄όνομα της μητέρας μου ενώ εκείνη ήθελε να βγουν και τα δύο και να τη φωνάζουν Στέλλα μόνο.

Στη χαιρετούρα ούτε κάθησε να χαιρετήσει τον κόσμο και το έλεγε και φωναχτά ότι 'εγώ δε χαιρετάω'. Ο πεθερός μου κάθησε και χαιρέτησε χωρίς βέβαια να χαιρετήσει εμένα, την κακιά νύφη.

Στους γονείς μου δεν μιλήσανε και όταν πήγαν οι γονείς μου να τους μιλήσουν τους είπε η πεθερά μου 'να την χαίρετονται αυτοί που την έχουν'

Πείτε τώρα τη ψυχολογία μου. Ούτε θέλω να τους ξαναδώ και ούτε να έρθω σε λόγια μαζί της γιατί είναι τόσο απαίσια και κακιά γυναίκα που το μόνο που θα καταφέρω είναι να γίνω εγώ χάλια.

Διαφημίσεις

Nα σου πω... τι θα εκανα?

Καμια κουβεντα απο δω κ στο εξης...

Θα με πειραζε παρα πολυ να χαλασει καποιος την μερα του παιδιου μου, οχι η πεθερα αν ηταν, αλλα κ η μανα μου η ιδια.

Να σας ζησει η Στελλιτσα, γερη κ δυνατη!

Να ζήσει η Στελλίτσα! Να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε! :D

Κανέναν μην αφήνεις να σου χαλάσει αυτή τη μέρα! Σβήσε τα πεθερικά από τη μνήμη σου, κράτα μόνο τα υπόλοιπα! Εξάλλου, πραγματικά ρεζίλι έγιναν. Εγώ θα γελούσα πολύ αν έβλεπα τέτοιες συμπεριφορές από μεγάλους ανθρώπους. Καθόλου μη σκας. ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ, με την ξινίλα τους χάνουν τις χαρές της εγγονούλας τους.

Αλήθεια, αν επιτρέπεται, ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά;

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Ο άντρας μου ενώ είχαμε πει να βγει Στέλλα όταν το ανακοίνωσε στους γονείς του, πέσανε πάνω του και του πιπιλάγαν το μυαλό εδώ και 5 μήνες να βγάλουμε και τα 2 ονόματα και ότι και καλά θα τη φωνάζανε Στέλλα (πράγμα που δεν το πιστεύω).

Ήρθε και μου το είπε να κάνω αυτή την υποχώρηση και πάτησα πόδι και είπα όχι με καμία δύναμη. Έπειτα υπήρχαν και διαφωνίες αναμεσά μας γιατί από ότι κατάλαβα είχε φάει πολύ πίεση, απειλές και κλάματα. Και τελικά είπαμε ότι θα βγει ένα όνομα και τους είπε ότι δεν μας αρέσουν τα διπλά ονόματα αλλά εκείνοι πιστεύουν ότι ήταν μόνο δική μου απόφαση.

Σας αναφέρω απλά ότι είναι το πρώτο εγγόνι και από τις δύο οικογένειες και τα πεθερικά μου είναι από τον Πύργο που βγάζουν και τα δύο παιδιά από το σόι του γαμπρού.

Όσο για τη στάση της μάνας του την Κυριακή, λέει ότι ήταν απαράδεκτη, ότι είχε άδικο 100% και ότι προτιμούσε ή και του ήταν αδιάφορο αν θα πατήσουν ή όχι στη βάπτιση.

Και καλώς μέχρι εδώ. Από εκεί και πέρα του είπα 'εσύ τι κάνεις για όλα αυτά. Κάνει ότι θέλει η μάνα σου χωρίς να έχει συνέπειες η συμπεριφορά της;' Και η απάντησή του ήταν ότι έχει τσακωθεί άπειρες φορές μαζί της και δεν καταλαβαίνει τίποτα και τι να κάνει να την σκοτώσει;

Εγώ φυσικά δεν πρόκειται να της ξαναμιλήσω.

Mη χαλιέσαι κοριτσάκι μου. Τα έχουμε πει χίλιες φορές. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Το δυσάρεστο είναι ότι μας μαυρίζουν τις όμορφες στιγμές.

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!!

Διαφημίσεις

ΕΛΙΝΑ2211 μέσα απο το δικό σου θέμα μου ήρθε στο μυαλό και το αναδυόμενο δικό μου προβλημα!Ακόμη δεν έχω γεννήσει την κόρη μου και το θέμα έχει τεθεί.Εγώανέκαθεν έλεγα ότι αν θα κάνω κοριτσάκι θα το λέω Χριστίνα.Το όνομα του Χριστού,άσχετο από όλους.Με τέτοια δήλωση ο άντρας μου αναγκάστηκε να ζητήσει να το βγάλουμε και Λαμπρινη της μάνας του και να το φωνάζουμε Χριστίνα.Εμένα δεν μου αρέσουν τα διπλά ονόματα αλλά ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα μιας και ο ίδιος έχει δύο ονόματα κανένα από τα οποία όμως δεν είναι κάποιου συγγενή του.Αυτό όμως που με πείραξε πιο πολύ είναι όταν ρώτησα για πλάκα το γιο μου 4 1/2 χρονών πως θέλει να λέμε τη μπέμπα,μου απάντησε Λαμπρινή, γιατί του το είπε ο μπαμπάς.Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται και ο πατερούλης μου και τι δηλώνει? Το κορίτσι να το πούμε Γεωργία από τον ίδιο και ότι το όνομα είναι απαράδεκτο να φύγει από την οικογένεια.Και ότι αν το πούμε Χριστίνα αυτός δεν θα πατήσει στη βάπτιση.Φυσικά του απάντησα ότι είναι δικαίωμα του να κάνει ότι επιθυμεί.

Αυτά και δεν έχει γεννηθει το παιδί ακόμη!Αισθάνομαι πολύ ασχημα που το θέμα έχει πάει από τωρα διαστάσεις και ντρέπμαι γι αυτό.Φαντάσου τι έχει να γίνει.

Εσύ πάντως Ελίνα 2211 σκέψου ότι με αυτόν ή τον άλλο τρόπο κατάφερες να χαίρεσαι τώρα τη Στελλίτσα σου καλοφωτισμένη και φυσικά μόνο αυτό έχει σημασία!!!Επειδή τελικά εσύ δεν έχασες τίποτα η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να μιλάς με τα πεθερικά σου ως προς τα τυπικά τουλάχιστον γιατί στο κάτω κάτω παραμένουν γονεις του άντρα σου.Αυτό θα σε ανεβάσει στα μάτια του άντρα σου,αλλά να σου πω και κάτι άλλο:θα κάνει τα πεθερικά σου να σκάσουν από την ψυχραιμία με την οποία θα έχεις αντιμετωπίσει το θέμα.(Απο εμπειρία)

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Καταρχην να σας ζήσει το Στελλακι με το υπέροχο όνομα!!!

1069194j4zq8w7oi5.gif

Κατα δεύτερον μην ασχολεισαι με κομπλεξικους ανθρώπους ... εσύ με τον καλο σου κάνατε αυτο που θέλατε και ειναι πραγματικα προς τιμην του που δεν ενεδωσε στις υστεριες και τις πίεσεις της μάνας του. Να του το αναγνωρίσεις αυτο δεν είναι λίγο :wink: ... το πως θα φερθει απο εδω και πέρα στην μανούλα του μην σε πολυσκοτιζει και μην τον πιέζεις μάνα του ειναι .... το πως θα φερθεις ομως εσύ ειναι άλλο θέμα ... τρίξε της τα δοντια να μαζευτει στη γωνια της ... :lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

ΛΕΝΑΝΕΚ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εμένα μου είχε μαυρίσε η ψυχή μου από την εγκυμοσύνη για τα ονόματα.

Δυστυχώς οι πιο πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η μητέρα που τα περνάει όλα, εγκυμοσύνη, γέννα, ανατροφή παιδιού, ίσως να πρέπει να έχει ένα λόγο παραπάνω στο όνομα του παιδιού της.

Αυτό που με έχει απογοητεύσει περισσότερο είναι η στάση του άντρα μου. Ναι μεν παραδέχεται ότι έχει άδικο η μάνα του αλλά δεν κάνει κάτι για αυτό.

Το χειρότερο ήταν ότι χτες που μιλάγαμε για αυτό μου είπε ότι μάλλον θα έπρεπε να υποχωρήσω εγώ και να βγει διπλό όνομα και ότι με παρακάλεσε για αυτό γιατί έβλεπε τι θα γινόταν.

Μα αν υποχωρούσα σε αυτά ότι θα ήθελε να περάσει η πεθερά μου θα γινόταν με το φόβο της αντίδρασής της.

Δυστυχώς έτσι την έχουν μάθει, να περνάει πάντα το δικό της και ξεφνικά βρέθηκα εγώ και ύψωσα το ανάστημά μου στον μπαμπούλα...

Ελίνα μου να σου ζήσει η Στέλλα σου! Κρίμα που έγιναν έτσι τα πράγματα, αλλά δυστυχώς υπάρχουν εγωϊστές άνθρωποι που δε σκέφτονται τίποτε έξω από τον εαυτό τους και τη ματαιοδοξία τους. Να είστε καλά, αγαπημένοι μεταξύ σας και δεμένοι!!!

Κι εσύ Λένα, υπομονή... Είναι πιο δύσκολη η κατάστασή σου γιατί δέχεσαι ύπουλες επιθέσεις από τον άντρα σου, αλλά με λίγη κουβέντα θα τα βρείτε... Μη σε νοιάζει τίποτε. Οι παπούδες θα έρθουν στα συγκαλά τους αργά ή γρήγορα...

Αθανατες ελληνικες οικογενειες....

Ολοι εχουν αποψη για ολα..... :D:D:D

Να χαιρεσαι κοριτσι μου την Στελλιτσα και μην σκας για τιποτα.. Εσυ το μωρακι σου και τον ανδρουλη σου...Φυσικα θα μου πεις τωρα και αν ο ανδρα μου επιρρεαζεται απο τους γονεις του και ειναι στεναχωρημενος εγω τι να κανω??? Εσυ θα εισαι διπλα του δεν θα πεις ποτε κακο λογο για τα πεθερικα σου οτι και να σου πουν αυτοι.. Γονεις του ειναι δεν ειναι καλο να δημιουργησετε στρατοπεδα μεταξυ αυτων και εσας. Οσο για την πεθερουλα σου θα της κανετε το τραπεζι να δουν και την εγγονα και θα της πεις οτι ακομα και με αυτες τις παρεξενιες της εσεις την αγαπατε..

Ρε κοριτσια ετσι ειναι οι πεθερες εξαλου παραξενες αγχωνευτες και ιδιοτροπες. :lol::lol:

Διαφημίσεις

Αυτή τη στιγμή όχι τραπέζι δε θέλω να της κάνω αλλά ούτε να της μιλήσω ούτε να τη δω.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη μου κρατάει το παιδί και τις υπόλοιπες η μαμά μου. Σήμερα, λοιπόν, που μου το κρατάει πρώτη φορά μετά τη βάπτιση δεν έχω τηλεφωνήσει στο σπίτι μου να δω τι κάνει το παιδί μου για να μην της μιλήσω. Δεν είμαι σε θέση γιατί δε ξέρω αν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου.

Δυστυχώς έτσι την έχουν μάθει, να περνάει πάντα το δικό της και ξεφνικά βρέθηκα εγώ και ύψωσα το ανάστημά μου στον μπαμπούλα...
ΑΑΑ elina 2211 μιλάς για την δικιά σου πεθερά?Αυτά ακριβως θα ήταν τα λόγια που με εκφράζουν εδώ και 6 χρόνια.

Και όσο για τον άντρα μου

Κι εσύ Λένα, υπομονή... Είναι πιο δύσκολη η κατάστασή σου γιατί δέχεσαι ύπουλες επιθέσεις από τον άντρα σου, αλλά με λίγη κουβέντα θα τα βρείτε... Μη σε νοιάζει τίποτε. Οι παπούδες θα έρθουν στα συγκαλά τους αργά ή γρήγορα...
Πραγματικά η πράξη του ήταν ύπουλη αλλά εγώ ξέροντας πόσο καλός είναι θα έλεγα ότι δεν αντιλήφθηκε την πράξη του για να μην πω για το χιούμορ που χρησιμοποιεί με όλους.Μπορει να σε έχει κάνει να εκραγείς και πραγματικά να μην εννοεί τίποτα.Οπότε δεν μπορώ να πω ότι ανησυχώ για το θέμα.Είμαι σίγουρη (και πραγματικά σε αυτό ελπίζω)ότι με μια σοβαρή κουβέντα μαζί του θα βρούμε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση και τότε ποιος τους γράφει όλους τους άλλους!!! :)

Πάντως βρε elina2211 εγώ λες και δεν ανέφερες τα περίεργα της βάπτισης!!! Η κορούλα σου είναι η Στέλλα,δεν γκρίνιαζε στη βάπτιση και ειμαι 100% σίγουρη ότι ήταν πανέμορφη!!!! :D:D:D

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Αυτή τη στιγμή όχι τραπέζι δε θέλω να της κάνω αλλά ούτε να της μιλήσω ούτε να τη δω.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη μου κρατάει το παιδί και τις υπόλοιπες η μαμά μου. Σήμερα, λοιπόν, που μου το κρατάει πρώτη φορά μετά τη βάπτιση δεν έχω τηλεφωνήσει στο σπίτι μου να δω τι κάνει το παιδί μου για να μην της μιλήσω. Δεν είμαι σε θέση γιατί δε ξέρω αν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου.

Ελινα μου επειδη λιγο πολυ οι περισσοτερες απο μας τα εχουν περασει αυτα (επομενως δεν εισαι μοναδικη :lol: ) ακου λιγο και εμας τις μεγαλυτερες χαχα...

Οσο πιο πολυ αδιαφορησεις για αυτην τοσο πιο πολυ θα σκαζει.. Να της φερεσαι σαν να μην εχει συμβει τιποτα... Αυτην θα βρασει στο ζουμι της γιατι τωρα κακια θα σε ανεβαζει κακια θα σε κατεβαζει και θα εχει και πατημα οτι δεν της μιλας και εχεις και μουτρα...

Εσυ θα πας στο σπιτι θα την πεις τι κανεις μητερα? Πως ηταν η Στελλιτσα μας?? Εσυ κουραστηκες??? ΝΑ βγαλεις ολη την γλυκα σου και την μαλαγανια σου.

Κοριτσακι μου καλο μονο τοτε θα κερδισεις πιστεψε με. Και εγω σαν και εσενα ημουνα αλλα το εχω μετανοιωσει αλλη σταση επρεπει να κρατησω γιατι ετσι δεν κερδισα τιποτα.......

Οσο πιο πολυ αδιαφορησεις για αυτην τοσο πιο πολυ θα σκαζει.. Να της φερεσαι σαν να μην εχει συμβει τιποτα... Αυτην θα βρασει στο ζουμι της γιατι τωρα κακια θα σε ανεβαζει κακια θα σε κατεβαζει και θα εχει και πατημα οτι δεν της μιλας και εχεις και μουτρα...

Εσυ θα πας στο σπιτι θα την πεις τι κανεις μητερα? Πως ηταν η Στελλιτσα μας?? Εσυ κουραστηκες??? ΝΑ βγαλεις ολη την γλυκα σου και την μαλαγανια σου.

Κοριτσακι μου καλο μονο τοτε θα κερδισεις πιστεψε με.

Συμφωνώ τόσο πολύ με την Nantia!!!!!!

Εγώ που έχω πράξει ανάλογα παλαιότερα σε άλλα θέματα έχω πραγματικά κερδίσει.

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Νάντια μου, μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν είναι όμως γυναίκα που παίρνει από καλοπιάσματα. Αν της έλεγα τι κάνει η Στελλίτσα μας το πιθανότερο είναι ότι θα με έβριζε και θα με ειρωνευόταν και ότι κακία έλεγε στους καλεσμένους για μένα να μου τα πει κατάμουτρα.

Πρώτα από όλα δεν με σεβάστηκε όταν ήμουν έγκυος και τσακώθηκε μαζί μου μια εβδομάδα πριν γεννήσω. Άρα γιατί να με σεβαστεί γενικά. Επίσης τσακωθήκαμε 10 μέρες μετά τη γέννα μου. Και όμως δεν το κράτησα για χατήρι του άντρα μου διαφορετικά θα την είχα διώξει μια και καλή.

Διαφημίσεις

να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! εύχομαι πάντα καλοφώτιστο και καλότυχο!

για τα παρατράγουδα σε νοιώθω! πέρασα σχεδόν τα ίδια μόνο που εμένα ο άντρας μου έχασε επεισόδια... κι έτσι δε με πολυπιστεύει κι ας φωνάζουν το μωρό μου ακόμη μπέμπη 3 μήνες και... μετά τη βάφτιση!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

βρε κοριτσακι μου οτι σου λεει απο το ενα αυτι να μπαινει απο το αλλο να βγαινει.. Εσυ να χαμογελας..............

Κοιτα να χαιρεσαι την καθε στιγμη με την κορη σου και μην σε επιρρεαζει τιποτα αλλο.. Οσο για τις πεθερες μονο αν δεν υπηρχαν θα γλυτωναμε ( το εχω σκεφτει πολλες φορες, Δεν ειμαι κακια αλλααα.............)

Μην κρατας κακια, ειναι η μανα του ανδρα σου, ασε να μαλλωνει αυτος οχι εσυ...........

Εσυ γλυκια ...............

Και να της πεις τι κανει η Στελλιτσα ετσι για να σκασει περισσοτερο και αν σου πει τιποτα να της πεις βρε μητερα μου κοιτα την μικρη με αυτα που λες την τρομαζεις... Να δεις ποτε θα το βουλωσει...

Να σου ζήσει το παιδάκι σου xrysalis και να το δείτε όπως επιθυμείτε.

Πρέπει όμως τα πεθερικά σου (όπως και τα δικά μου) να μάθουν ότι έχουν πλέον όνομα τα παιδιά μας.

Και εμένα ο πεθερός μου στο κέντρο μετά τη βάπτιση τη φώναζε μπέμπα και όταν το άκουσα είπα δυνατά Στέλλα μου, Στελλίτσα μου σ' αγαπώ πολύ!!! Και μετά το βούλωσε ούτε τη ξαναείπε τουλάχιστον μπροστά μου μπέμπα. Ήμουν έτοιμη να του πω ότι τώρα το παιδί έχει όνομα και δεν τη λένε μπέμπα αλλά Στέλλα. Κρατήθηκα όμως για να μη γινόταν τσακωμός μέσα στο κέντρο...

Nantia μου πρέπει να είσαι πολύ καλός άνθρωπος με θετικά στοιχεία. Εγώ δεν έχω πολιτική και έχω χάσει από αυτό.

Τώρα σχολάω από τη δουλειά και πάω στη Στελλίτσα μου να γαληνεύσει η ψυχή μου. Θα σας πω αύριο τα νεότερα....

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας!!!!

Να καμαρώσουμε τα παιδάκια μας όπως έχουμε ονειρευτεί...

A! ρε elina2211! υπομονοί και θα στρώσουν... (ελπίζω!)

σημείωση... κι εμένα κάθε Παρασκευή τα πεθερικά μου το κρατάνε...

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

elina2211 επιμένω στην άποψη της Νάντιας.Βέβαια θέλει υπομονή και χρόνο.Μπορεί και να γυρνάς και να κλαις στο σπίτι σου γιατί δεν αντέδρασες όπως θα ήθελες.Τώρα η δικιά μου στη δεύτερη εγκυμοσύνη είναι σαν ένα καλοκάγαθο γατάκι.Δεν αντιμιλάει και καυχιέται για την ηρεμία και την αγάπη που υπάρχει ανάμεσα μας.

Στην πρώτη μου εγγυμοσύνη ήρθε σπίτι μας όταν ήμουνα στο μήνα μου σε επίσημη επίσκεψη(με γλυκά κι έτσι)για να κάνει μια φασαρία όπου ο άντρας μου είπε σε έντονο ύφος να πάω στο δωμάτιο για να μην συγχίζομαι και μετά την περιέλαβε κανονικά!!!Τις πρώτες μέρες που ήρθε το παιδί στο σπίτι έβγενε στη σκάλα και έλεγε να πάρεις το γιο σου και να φύγετε από το σπίτι!Εγώ υπομονήηηη!Και το όνομα του γιούμας Κωνσταντίνος δηλαδή του πεθερού μου με πολύ χαρά από όλους γιατί ο σεβασμός στον 88χρονο πατέρα του άντρα μου είναι ευνόητος.Η πεθερά μου όμως την επόμενη ΄μέρα δήλωσε ότι μαγαρίσαμε το όνομα.Εγώ υπομονήηηηηη.ώσπου κατέληξε να θεωρείτε αδιάφορη η στάση της από όλους.Ίσως τότε να κατάλαβε.Τώρα έχει και πάλι ανακτήσει τον σεβασμό από τους δικούς της που φαίνεται ότι μπορούν να ξεχνούν πιο εύκολα από εμένα αλλά εγώ απλά ειμαι σε εγρήγορση και αυτό φαίνεται να το γνωρίζει πιο καλά απο όλους!!

Και για να ευθυμήσουμε και πάλι ΖΗΤΩ Η Σ Τ Ε Λ Λ Α!!!!!.....και το ΟΧΙ που γιορτάζουμε σε λίγες μέρες.Αυτά δεν παραμένουν στην προσωπική σου ιστορία από την μία και στην ελληνική από την άλλη. :):):)

Κωνσταντίνος 30-03-2004

657294fbqgoeg528.gifνα ζήσεις αστεράκι πάντα γερό και καλότυχο!!!

Όσο για τη γιαγιά δεν πειράζει εκείνη ξεφτιλίζεται......

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Ελίνα να σου ζήσει!!Κοίτα την οικογένειά σου και άσε όλα τα υπόλοιπα..Αν και συμφωνώ με τα κορίτσια για την υπομονή δεν ξέρω κατά πόσο ειναι καλο και εφικτό κάποιος να συγκρατεί τόοοσο πολύ τον εαυτό του και να μη αντιδράσει..εγώ προτείνω να μην καταπιεστείς τόσο πολύ και να κρατίσεις μία μέτρια στάση? ούτε και να μην της μιλάς, ούτε και πολλα πολλα μαζι της..Και πάλι να χαίρεσαι την Στελλίτσα σου (πολύ ωραίο όνομα) και να μην σε επηρεάζουν τέτοιες καταστάσεις!

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

να σου ζησει το αστερι της ζωης σου!!!!!

οσο για την πεθερα ντροπη της....δεν ξερω αν σε ανακουφιζει αλλα τα εννια στα δεκα σπιτια τρωγοναι για το ονομα!!!εσυ εκανες αυτο που ηθελες με την συμφωνια του αντρουλη σου και αυτο μονο εχει σημασια....

ισως καποια στιγμη βαλουν μυαλο αυτες οι πεθερες που αλλη δουλεια δεν κανουν παρα να μας βαζουν να τσακωνομαστε..λεω εγω τωρα :lol:

.png