Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θέλω να βάλω τα κλάματα!

Μαμά Κέιλι

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου,εώδ είμαι πάλι για ένα θέμα που προέκυψε με την βάφτιση της μικρής,αυτήν την φορά όμως δυσάρεστο...

Για νονά της μπεμπουλας μου είχα αποφασίσει πριν ακόμα γεννήσω.Μια καθηγητρια μου απ'το γυμνάσιο την οποία πραγματικά λατρεύω,καθώς είναι μια απ'τις δύο (έχω κ μια άλλη τέτοια καθηγήτρια) που μου στάθηκε σε όλα τα προβλήματα και καθώς ήμουν ορφανή δημιουργήσαμε ένα πολύ ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ μας.Η κοπέλα αυτή μένει 3 σπίτια παρακάτω κ είναι ήδη ξετρελλαμενη με την Μικρή.Ξέρω πως καλύτερη νονά δεν θα μπορέσει να υπάρξει.

Ο μπαμπάς (της νονας) όμως έχει άλλα σχέδια...

Ήρθαν οι γονείς της απ'την Ιταλία για γιορτάσουμε τα γενέθλια της κ αμέσως άρχισε: Καταρχας,δεν είναι χριστιανός,κ τον ενοχλεί οτιδήποτε κάνουν τα παιδιά του σε σχέση με την εκκλησία,πόσο μάλλον κάτι τέτοιο!Δεύτερον,από τότε που ήμουν 14 δεν με συμπαθεί,γιατί έλεγε πως βάζω σε κίνδυνο τη δουλειά της κόρης του με το να εχω επαφές μμαζί της εκτός σχολείου κ κάθε φορά που με υπερασπιζόταν εκείνη εκείνος της έλεγε (όχι μπροστά μου) "Μήπως την αγαπάς πιο πολυύ από μένα?",κ "Άσε να λύσει μόνη της τα προβλήματα με τους συμμαθητές" κ τέτοια.Τώρα, προσπαθεί να. την πείσει πότε με χάρες κ πότε με απειλές να μην γίνει νονά,κ εμένα μου λέει κιολας πως θα πληρώσει όλο το τραπέζι της βάπτισης αν "παρατήσω ήσυχη την κόρη του". Σημειωτεον η κόρη είναι 29 κ εγώ 20.5 αλλά μας συμπεριφέρεται σαν να εείμαστε κ οι δυο 5.Η καημένη η κορη-κουμπάρα μου κλαίει απ'την μια κ απ'την άλλη λέει "κάνε ότι θες,εγώ το μωρό θα το βαφτισω",κ εγώ κλαίω επειδή κλαίει εκείνη κ επειδή προτιμώ να μην κάνω καθόλου βάφτιση παρά να κάνωχωρίς εκείνη...Έφτασε σε σημείο να απειλεί πως θα την πάρει μαζί του στην Ιταλία...Τι να κάνω???

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

Διαφημίσεις

Αυτα που διαβασα ειναι απιστευτα... πω πω καλη μου μπλεξιμο..

Καταρχην να σου ζησει το κοριτσακι σου κ με το καλο να γινει χριστιανη!

Δεν μπορω να εκφερω αποψη συγκεκριμενη μιας κ δεν ξερω την οικογενειακη κατασταση της νονας-κορης, θα αρκεστω σε γενικολογιες του τυπου...''ελεος ειναι μεγαλη γυναικα, ζει την ζωης κτλ κλ'' δεν χρειαζεται να τα πω ολα, τα ξερεις κι εσυ.

Το θεμα ειναι εαν εκεινη θελει να γινει πνευματικη μητερα του παιδιου σου κ να το αγαπα σαν δικο της θα παραβλεψει τις κακιες του πατερα της κ θα κανει το σωστο. Θεκετε ολοι οι αμεσα ενδιαφερομενοι να γινει η βαφτιση, ο πατερας της δεν κολλα πουθενα...

Βλεπω εναν τρομο ως προς τον πατερα... κ στην τελικη ποιος ειναι που θα την παει πισω;;; δεν εχει οικογενεια εδω;; μονο με τον πατερα ειναι;

Σε ευχαριστώ πολύ...Λοιπόν,οι γονείς της κ η μεγάλη της αδελφή μένουν Ιταλία εκείνη μένειεδώ με τον αδελφό της.Ο πατέρας δεν μπορεί να χωνέψει πως δεν μπορεί να επιβληθεί πλέον στην κόρη του αφού μένει μακριά,άσχετα με το ότι είναι πλέον 29 ετών, είναι κ μικροκαμωμενη κ δεν έχουν κ τις καλύτερες σχέσεις.Αυτός έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή της οπως εκείνος θέλει.Εκείνη την μικρή την λατρεύει κ γενικά είμαστε πάρα πολύ κοντά,σαν προστάτιδα μου είναι Από τότε που σκοτώθηκαν οι γονείς μου.

Τώρα ο πατέρας κάτι έχει κ με τις δύο μας...Δεν ξέρω τι του χουμε φταιξει...ή μάλλον υποψιάζομαι,τα γραψα παρακάτω...

Το θεμα πρεπει να το λυσει η ιδια.. ειναι καθαρα οικογενιακο τους. Ισως ειναι αφορμη να λυθουν τα θεματακια τους. Να μια καλη ευκαιρια να ατησει ποδι επθτελους. Εαν πραγματικα θελει η ιδια να βαλει ορια και ορους εχει καλως, διαφιρετικα μια ζωη θα ναι ετσι η ζωη της, αλλος θα αποφασιζει για εκεινη..

Εγω εαν ημουν στη θεση σου - κατα τη δικη μου αποψη παντα- θα ελεγα στην κουμπαρα πως θελω πολυ να γινει πνευματικη μητερα ου παιδιου μου ,αλλα εαν ειναι να ρθει η ζωη της ανω κατω ( εφοσον η ιδια δεν θελει η δεν μπορει να δωσει λυση στις πιεσεις κτλ κτλ#) ας μην βαφτισει το παιδακι, δεν θα αλλαξει κατι σην σχεση. Δυσκολο αλλα εσυ εδω δεν μπορεις να κανεθς κατι. Σαν φιλη κ κατι παραανω οπως λες πρεπει με αγαπη να την ''αποδεσμευσεις'' , ισως δεν ειναι ετοιμη να συγκρουστει μς τον πατερα, χιλια δυο ισως. Ας μην νιωθει επιπλεον ''πιεση'' ισως ετσι καταλαβει ποιος πραγματικα νοιαζεται για την ψυχικη της ηρεμια κ υγεια κ αποφασισει τι θα κανει.

Συγνώμη, η κοπέλα είναι χριστιανή? Η μελλοντική νονά? Γιατί είπες οτι ο πατέρας της δεν είναι. Αν δέχτηκε λοιπόν επί 29 χρόνια μια κόρη χριστιανή, θα δεχτεί και οτι θα βαφτίσει η κόρη του. Αν δεν είναι χριστιανή, δε μπορεί να βαφτίσει έτσι κι αλλιώς. Πραγματικά πολύ σπάνιο πρόβλημα, στα 29 "να μη σ ' αφήνει ο μπαμπάς σου." Και στο κάτω κάτω, όσο και να την πολέμησε αυτή τη φιλία ο πατέρας, δε βλέπει οτι είναι πολύ δυνατή και δε σπάει? Πάντως αν είναι να έχει οικογενειακά προβλήματα, γιατί αλλιώς δε θα καθότανε να κλαίει η κοπέλα, απάλλαξε την να τελειώνει το θέμα. Το ίδιο θα το λατρεύει το παιδί σου είτε γίνει νονά είτε όχι.

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση ότι είναι 29 χρονών, ζει μόνη της σε μία άλλη χώρα και για μία βάφτιση μπορεί τόσο πολύ να την εξουσιάζει?

Αυτή η κατάσταση είναι απίστευτη....δεν μπορώ να καταλάβω πως μια κοπέλα 30 ετών δεν μπορεί να πει με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα στον πατέρα της ότι θα κάνει μια βάπτιση.Δυστυχώς υπάρχουν γονείς που δεν μπορούν να δεχτούν ότι τα παιδιά τους μεγαλώνουν και έχουν τα δικά τους θέλω και τις δικές τους επιθυμίες...Ο συγκεκριμένος πατέρας θα έπρεπε να είναι πολύ περήφανος για την κόρη του που σου στάθηκε στις δυσκολίες σου και όχι να προσπαθεί να σε δωροδοκήσει για να μείνεις μακριά από το παιδι του.Το θέμα είναι πολύ λεπτό και σίγουρα θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί ανάμεσα στον πατέρα και στη νονά.Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και να ξεκαθαρίσεις στη φίλη σου ότι ακόμα και αν δεν προχωρήσει στη βάπτιση τα συναισθήματά σου για εκείνη δε θα αλλάξουν.Υπομονή κοριτσάκι μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά!!

Αυτή η κατάσταση είναι απίστευτη....δεν μπορώ να καταλάβω πως μια κοπέλα 30 ετών δεν μπορεί να πει με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα στον πατέρα της ότι θα κάνει μια βάπτιση.Δυστυχώς υπάρχουν γονείς που δεν μπορούν να δεχτούν ότι τα παιδιά τους μεγαλώνουν και έχουν τα δικά τους θέλω και τις δικές τους επιθυμίες...Ο συγκεκριμένος πατέρας θα έπρεπε να είναι πολύ περήφανος για την κόρη του που σου στάθηκε στις δυσκολίες σου και όχι να προσπαθεί να σε δωροδοκήσει για να μείνεις μακριά από το παιδι του.Το θέμα είναι πολύ λεπτό και σίγουρα θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί ανάμεσα στον πατέρα και στη νονά.Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και να ξεκαθαρίσεις στη φίλη σου ότι ακόμα και αν δεν προχωρήσει στη βάπτιση τα συναισθήματά σου για εκείνη δε θα αλλάξουν.Υπομονή κοριτσάκι μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά!!

Δεν ξέρουμε τι σχέση έχει η κοπέλα (νονά) με τους δικούς της. Μπορεί να τη βοηθούν οικονομικά, μπορεί να της λείπουν επειδή μένουν μακριά και δε θέλει να τους στεναχωρήσει, πολλά μπορεί....το θέμα είναι οτι εφόσον κάθεται και κλαίει, είναι σε δύσκολη θέση. Αν ήταν αποφασισμένη, θα πατούσε πόδι. Προφανώς δε μπορεί να το κάνει. Οπότε καλύτερα να βρει η φίλη μας μια άλλη νονά, παρά να φέρει την πολυαγαπημένη της φίλη σε τόσο δύσκολη θέση. Πάντως αυτό με τη δωροδοκία, σκέτη ελληνική ταινία!

εγω παλι θα σταθω μονο στην ηλικια της νονας η οποια ελεος ειναι 30 χρονων και μπορει να κανει οτι θελει χωρις κανενας να της πει τιποτα σε οτι και αν εχει συμβει(ενδοοικογενειακα) και ποσο μαλλον για ενα τοσο ομορφο και ιερο πραγμα το να γινεσαι νονα ενος μικρου παιδιου.αν παλι η φιλη μας δεν θελει να την φερει σε δυσκολη θεση να βρει αλλη νονα που να ειναι αξια οπως θα ηταν η φιλη της η αλλη.προφανως και οταν μπαινει ενα οικογενειακο θεμα στην μεση παντα υπαρχει καποιο μπερδεμα...αλλα στην βαφτιση του παιδιου της κολλητης σου?τι κουλο ειναι αυτο?

Έφτασε σε σημείο να απειλεί πως θα την πάρει μαζί του στην Ιταλία...Τι να κάνω???

Καταρχας, δεν μπορει ενας πατερας να "παρει μαζι του" οπουδηποτε, μια γαιδαρα (σορρυ για την εκφραση, στην ηλικια αναφερομαι) 29 ετων. Ημαρτον. Δεν στεκει ουτε νομικα ουτε τιποτα.

Δευτερον, εφοσον εχεις μπλεξει ετσι, αστο. Παρτο αποφαση. Αν η ιδια δεν εχει την ελευθερια, στα 29 της χρονια, να κανει ουτε αυτο, αστα βραστα. Μεινετε φιλες και θα το βλεπει το παιδι, δεν χρειαζεται να γινει κ νονα. Αυτο ειναι κατι που θα επρεπε η ιδια να τακτοποιησει και να μην σε απασχολησει σχετικα. Ειτε το τακτοποιει εκεινη, ειτε το αφηνεις.

Τριτον, η υποψηφια νονα, ειναι ΧΟ; Πως θα βαπτισει παιδι. Δηλ την αφηνει να ειναι ΧΟ αλλα να μη βαπτιζει; Κατι περιεργο συμβαινει.....

καλα ξεμπερδεματα....

με το καλο σου ευχομαι!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου,εώδ είμαι πάλι για ένα θέμα που προέκυψε με την βάφτιση της μικρής,αυτήν την φορά όμως δυσάρεστο...

Για νονά της μπεμπουλας μου είχα αποφασίσει πριν ακόμα γεννήσω.Μια καθηγητρια μου απ'το γυμνάσιο την οποία πραγματικά λατρεύω,καθώς είναι μια απ'τις δύο (έχω κ μια άλλη τέτοια καθηγήτρια) που μου στάθηκε σε όλα τα προβλήματα και καθώς ήμουν ορφανή δημιουργήσαμε ένα πολύ ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ μας.Η κοπέλα αυτή μένει 3 σπίτια παρακάτω κ είναι ήδη ξετρελλαμενη με την Μικρή.Ξέρω πως καλύτερη νονά δεν θα μπορέσει να υπάρξει.

Ο μπαμπάς (της νονας) όμως έχει άλλα σχέδια...

Ήρθαν οι γονείς της απ'την Ιταλία για γιορτάσουμε τα γενέθλια της κ αμέσως άρχισε: Καταρχας,δεν είναι χριστιανός,κ τον ενοχλεί οτιδήποτε κάνουν τα παιδιά του σε σχέση με την εκκλησία,πόσο μάλλον κάτι τέτοιο!Δεύτερον,από τότε που ήμουν 14 δεν με συμπαθεί,γιατί έλεγε πως βάζω σε κίνδυνο τη δουλειά της κόρης του με το να εχω επαφές μμαζί της εκτός σχολείου κ κάθε φορά που με υπερασπιζόταν εκείνη εκείνος της έλεγε (όχι μπροστά μου) "Μήπως την αγαπάς πιο πολυύ από μένα?",κ "Άσε να λύσει μόνη της τα προβλήματα με τους συμμαθητές" κ τέτοια.Τώρα, προσπαθεί να. την πείσει πότε με χάρες κ πότε με απειλές να μην γίνει νονά,κ εμένα μου λέει κιολας πως θα πληρώσει όλο το τραπέζι της βάπτισης αν "παρατήσω ήσυχη την κόρη του". Σημειωτεον η κόρη είναι 29 κ εγώ 20.5 αλλά μας συμπεριφέρεται σαν να εείμαστε κ οι δυο 5.Η καημένη η κορη-κουμπάρα μου κλαίει απ'την μια κ απ'την άλλη λέει "κάνε ότι θες,εγώ το μωρό θα το βαφτισω",κ εγώ κλαίω επειδή κλαίει εκείνη κ επειδή προτιμώ να μην κάνω καθόλου βάφτιση παρά να κάνωχωρίς εκείνη...Έφτασε σε σημείο να απειλεί πως θα την πάρει μαζί του στην Ιταλία...Τι να κάνω???

Συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση, αλλά ήταν καθηγήτρια κιόλας στα 23 της;;;

Στο θέμα μας τώρα. Πρώτον, διαπιστώνω ότι πολλά από αυτά που ξέρεις για τον πατέρα της στα έχει μεταφέρει η ίδια. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο σου μετέφερε στο παρελθόν τι έλεγε ο πατέρας της για εσένα.

Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ανακατεύει τώρα τον πατέρα της και κλαίει μπροστά σου που δεν την αφήνει να σου βαπτίσει το παιδί και που την απειλεί να την πάρει πίσω...:confused:

Μήπως το έχει μετανιώσει η ίδια στην πραγματικότητα;

Αν όχι, τότε θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους. Πρόκειται για μια γυναίκα 30 χρονών που υποτίθεται είναι ανεξάρτητη (μένει σε άλλη χώρα από τους δικούς της, δουλεύει κτλ) και παρόλαυτά πρέπει να πάρει την άδεια του πατέρα της για να βαπτίσει ένα παιδί... Είναι κάτι που θα πρέπει να λύσει μόνη της και να σου πει τελικά τι αποφάσισε. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μπορείς να τη ρωτήσεις εκείνη τι πραγματικά θέλει και πόσο το θέλει, εάν τελικά θέλει...

Καλησπέρα κορίτσια,και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Λοιπόν, η κουμπάρα μου (δεν την λέω φίλη μου γιατί δεν είναι,μπορώ να την λέω κάτι σαν μεντορά μου ή κάτι τέτοιο) είναι χριστιανή.Η μητέρα της είναι χριστιανή,και ο πατέρας της έγινε άθεος πριν λίγα χρόνια μόλις,οπότε και δεν μπορούσε να της επιβάλει το θρήσκευμα.Εκείνη πραγματικά θέλει να την βαφτίσει,το ξέρω γιατί όταν της πρότεινα να το βαφτίσει κάποιος άλλος τότε έγινε χειρότερα,και μου λέει "Εγώ αυτή την μικρή θα την βαφτίσω είτε το θέλει είτε όχι αυτός",μόνο που με "αυτόν" έχει κακή σχέση και αυτή κ εγώ.Όχι,δεν μου τα έλεγε στο γυμνάσιο όσα της έλεγε για μένα,όταν μεγάλωσα λίγο και την ρώτησα τι πάθαινε ο πατέρας της κάθε φορά που με έβλεπε μαζί της μου τα είπε.Βέβαια με είχε προειδεάσει λιγάκι και τότε, γιατί την έβλεπα συχνά στεναχωρημένη και μου μιλούσε συνέχεια για την μητέρα,αλλά ποτέ για τον πατέρα της.

Το θέμα τώρα κορυφώθηκε με την βάπτιση,γιατί από πριν κάθε φορά που ερχόταν εδώ (ευτυχώς όχι πολύ συχνά) ερχόμασταν σε σύγκρουση.Με θέμα εμένα,γιατί ήμουν με την κόρη του,γιατί μιλούσα στην κόρη του,γιατί ερχόμουν σε επαφή μαζί της.Στην αρχή της το έλεγε με το καλό (Κοριτσάκι μου θα χάσεις την δουλειά σου αν μαθευτεί πως έχεις ιδιαίτερη σχέση με μια μαθήτρια κλπ) και στην συνέχεια άρχισε να εκδηλώνεται λες και ήμουν καμιά αλήτισσα διαφορετική απ'τους άλλους τελοσπάντων (Δεν θέλω να της μιλάς,σου κάνει κακό κλπ).Ναι το ξέρω,είναι περίεργο για μια κοπέλα 29 ετών να την επηρεάζει τόσο πολύ ο πατέρας της,αλλά έχει απωθημένα η κοπέλα μαζί του.

δεν μπορώ να καταλάβω πως μια κοπέλα 30 ετών δεν μπορεί να πει με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα στον πατέρα της ότι θα κάνει μια βάπτιση.

μπορει να κανει οτι θελει χωρις κανενας να της πει τιποτα σε οτι και αν εχει συμβει(ενδοοικογενειακα) και ποσο μαλλον για ενα τοσο ομορφο και ιερο πραγμα το να γινεσαι νονα ενος μικρου παιδιου

Αν η ιδια δεν εχει την ελευθερια, στα 29 της χρονια, να κανει ουτε αυτο, αστα βραστα

παρόλαυτά πρέπει να πάρει την άδεια του πατέρα της για να βαπτίσει ένα παιδί...

Δεν πήρε κανενός της άδεια.Δεν είναι πως πήγε μια μέρα και του πε "Μπαμπάκα μπορώ να βαφτίσω ένα παιδάκι?" και εκείνος της είπε όχι και εκείνη ήρθε κλάίγοντας και μου είπε "Ξέρεις Κέιλι ο μπάμπάς μου δεν με αφήνει".Όπως ανέφερα,ο λόγος του κλάματος είναι άλλος.

Συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση, αλλά ήταν καθηγήτρια κιόλας στα 23 της;;;

Ναι,ήταν η πρώτη της και η πρώτη μου χρονιά στο συγκεκριμένο σχολείο, την είχα από την 1η γυμνασίου μέχρι την 3η γυμνασίου.

Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση ότι είναι 29 χρονών, ζει μόνη της σε μία άλλη χώρα και για μία βάφτιση μπορεί τόσο πολύ να την εξουσιάζει?

Μπορεί να τη βοηθούν οικονομικά

Σχεδόν.Το σπίτι που μένει είναι δικό τους και την έχει απειλήσει πολλές φορές με του τύπου "Θα φύγεις από 'κει και θα αναγκαστείς να έρθεις εδώ (στο Μιλάνο-αυτό εννοούσα με το "απειλεί να την πάρει μαζί του",συγνώμμη για την λάθος διατύπωση)".Για αυτό προσπαθεί να αγοράσει ένα δικό της σπίτι αλλά τα οικονομικά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Τέλος να πω πως ο πατέρας έχει πρόβλημα συγκεκριμένα με αυτήν την κόρη (η άλλη του κόρη είναι μαζί τους και είναι πιο "υπάκουη") και πραγματικά όταν είναι εδώ οι γονείς της βλέπεις μια τεράστια διαφορά απ'ότι όταν δεν είναι.

Πραγματικά, τώρα είναι που δεν καταλαβαίνω τίποτα. Γιατί δλδ εσύ θα της έκανες τόσο κακό? Κι εγώ ήμουν πολύ φίλη με μια καθηγήτριά μου, εγώ 14 εκείνη 27, και γίναμε αχώριστες, και όταν ενηλικιώθηκα πήγα και δούλεψα κοντά της, και είμαστε και σήμερα ακόμα αχώριστες. Το κακό που ήταν? Και με άλλους καθηγητές κάναμε και παρέα, και μας καλούσαν και στα σπίτια τους οι γυναίκες καθηγήτριες, πηγαίναμε,και σε ταβέρνες βγαίναμε όλη η τάξη, δεν καταλαβαίνω πραγματικά ποιό το κόλλημα.

Τώρα μάλλον το θέμα είναι ενδοοικογενειακό, δλδ έφυγε όλη της η οικογένεια και αυτή δεν ακολούθησε, κάπου εκεί πάει ο νους μου. Προβλήματα χρόνια λες με τον πατέρα. Εκεί δεν μπορείς να επεισέλθεις ούτε εσύ ούτε κι εμείς. Και προφανώς ο πατέρας θεωρεί οτι στο σπίτι του μένει και θα την κάνει ότι θέλει,και ένα σωρό άλλα, που δε νομίζω οτι ξεκινάνε και τελειώνουν στη δική σου βάφτιση. Κάντε οτι σας φωτίσει ο θεός.

Έλα μου ντε!Ουσιαστικά τώρα είναι σαν να ξαναζώ αυτό που έζησα στο γυμνάσιο:κάποιος να με κάνει δυστυχισμένη και εκείνη να προσπαθεί να με βοηθήσει (τώρα βέβαια προσπαθώ και εγώ να την βοηθησω,είμαστε και οι δύο θύματα).Προφανώς δεν τελειώνουν ή ξεκινάνε στην βάφτιση μας τα θέματα,όπως είπα και πριν αυτό ήταν απλώς το αποκορύφωμα.Και δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα αυτό,το ότι δηλαδή έφυγαν όλοι και έμεινε εκείνη,μαζί με τον αδελφό της μένει,ο οποίος είναι φοιτητής.Όταν πρωτοφύγανε για να πάνε στην Ιταλία βέβαια εκείνη δεν θέλησε να ακολουθήσει,αφού όλη της η ζωή,η δουλειά,οι φίλοι και συγγενείς είναι εδώ,αλλά κανείς δεν την πίεσε,ούτε καν εκείνος!Ίσα ίσα που της είπε καλά κάνεις,να προσέχεις και τον αδελφό σου.

Τότε πολύ απλά, για δικούς του λόγους, δε σε θέλει κοντά στην κόρη του. Αυτό το νόημα βγάζω. Η κοπέλα θα αποφασίσει. Πάντως ξέρω πολλές κουμπαριές μεταξύ ατόμων που οι γονείς τους είχαν απαγορέψει να κάνουν παρέα...... :) :) :)

Διαφημίσεις

Τότε πολύ απλά, για δικούς του λόγους, δε σε θέλει κοντά στην κόρη του. Αυτό το νόημα βγάζω. Η κοπέλα θα αποφασίσει. Πάντως ξέρω πολλές κουμπαριές μεταξύ ατόμων που οι γονείς τους είχαν απαγορέψει να κάνουν παρέα...... :) :) :)

Προφανώς!(Το γιατί όμως δεν μας το χει πει όμως!)Κριμα κ έλεγα πάλι καλά που δεν έχω πεθερικα,τελικά ο πατέρας της κουμπάρας φάνηκε τρισχειροτερος!

Προφανώς!(Το γιατί όμως δεν μας το χει πει όμως!)Κριμα κ έλεγα πάλι καλά που δεν έχω πεθερικα,τελικά ο πατέρας της κουμπάρας φάνηκε τρισχειροτερος!

Καλά, μη συγκρίνουμε ασύγκριτα μεγέθη :) :) :) άλλο τα πεθερικά, άλλο ο μπαμπάς της κουμπάρας που δε ζει καν εντός...

Καλά, μη συγκρίνουμε ασύγκριτα μεγέθη :) :) :) άλλο τα πεθερικά, άλλο ο μπαμπάς της κουμπάρας που δε ζει καν εντός...

Ασύγκριτα μεγέθη???

Δεν είχα ποτέ μου πεθερικά για να ξέρω αυτή την....ευχαριστη εμπειρία, αλλά ήδη με αυτονα έχω έρθει στα όρια μου!!

Ασύγκριτα μεγέθη???

Δεν είχα ποτέ μου πεθερικά για να ξέρω αυτή την....ευχαριστη εμπειρία, αλλά ήδη με αυτονα έχω έρθει στα όρια μου!!

Καμία σχέση λέμε!!!!!!!!!

ΧΑΧΑ και δεν τον έχεις και κοντά!!!!!!!!

Καμία σχέση λέμε!!!!!!!!!

ΧΑΧΑ και δεν τον έχεις και κοντά!!!!!!!!

Απαπαπα!!!!!!Θα αρρωσταινα!Πάλι καλά που δεν είναι πεθερός μου! Τουλάχιστον γέλασε λίγο το χειλάκι μου!

Σιγουρα την θες αυτή για νονά; Σορυ κιόλας δεν θέλω να στο κανω χειρότερο!

Ενδιαφέρον ομως, οταν η κοπέλα γνωρίσει καποιον που θα θέλει να τον παντρευτεί και που η μανούλα του θα θέλει τον γάμο στην εκκλησία, τι θα κάνει; Θα πατήσει πόδι τοτε;

Τελωσπαντων σιγουρα ειναι γλυκεια κοπέλα αλλα κρίμα να στενοχωριεσαι, βάφτιση έρχεται! Διάλεξε καποιον άλλον πιο αποφασιστικό :wink:

Νομίζω πως εγώ δεν το περιεγραψα καλά...

Η κοπέλα θέλει όσο τίποτα άλλο να μου βαφτίσει την μικρή (και εγώ επίσης).Δεν βρίσκεται σε διλήμμα για το αν θα ακούσει τον πατέρα της ή όχι,ούτε διστάζει για την βάπτιση.Όταν της είπα αν θέλει να το βαφτίσει κάποιος άλλος ή ο δεύτερος νονός που (μάλλον) θα έχουμε,έδειξε ακόμα πιο στενοχωρημένη σαν να νομιζε πως για να μην έρθω αντιμέτωπη με τον πατέρα της βρίσκω αντικαστατη.Στεναχωρηθηκα πολύ και της ξεκαθαρισα πως το κάνω για εκείνη,αλλά κατάλαβα πως έτσι αντί να την παρηγορω μάλλον την κάνω πιο δυστυχισμένη.Να ξεκαθαρίσω πως δεν θέλει να μου βαφτίσει ούτε από καπρίτσιο,ούτε για να αποδείξει το ποιόν της,γιατί πολύ απλά το ξέρω εδώ και 6 χρόνια.

Αρκεί να μην στενοχώριεσαι εσυ γιατι ειναι κρίμα!

Απλα ρωτά την αν μπορει να το ξεκαθαρίσει το θέμα η οχι για να ξερεις και εσυ το προγραμμα σου :-)

Νομίζω πως εγώ δεν το περιεγραψα καλά...

Η κοπέλα θέλει όσο τίποτα άλλο να μου βαφτίσει την μικρή (και εγώ επίσης).Δεν βρίσκεται σε διλήμμα για το αν θα ακούσει τον πατέρα της ή όχι,ούτε διστάζει για την βάπτιση.Όταν της είπα αν θέλει να το βαφτίσει κάποιος άλλος ή ο δεύτερος νονός που (μάλλον) θα έχουμε,έδειξε ακόμα πιο στενοχωρημένη σαν να νομιζε πως για να μην έρθω αντιμέτωπη με τον πατέρα της βρίσκω αντικαστατη.Στεναχωρηθηκα πολύ και της ξεκαθαρισα πως το κάνω για εκείνη,αλλά κατάλαβα πως έτσι αντί να την παρηγορω μάλλον την κάνω πιο δυστυχισμένη.Να ξεκαθαρίσω πως δεν θέλει να μου βαφτίσει ούτε από καπρίτσιο,ούτε για να αποδείξει το ποιόν της,γιατί πολύ απλά το ξέρω εδώ και 6 χρόνια.

Εσύ γιατί να έρθεις αντιμέτωπη με τον πατέρα της? Δεν το καταλαβαίνω....δε θα καλεστεί, δε θα παραστεί.....σάμπως θα έρθει σπίτι σου? Τον βλέπεις κάπου? Εσύ εκείνη θες να μη στεναχωρήσεις κι εκείνη εσένα, αλλά εκείνη θα το περάσει το λούκι, αν είναι αποφασισμένη προχωρήστε.....αλλά να ξέρεις οτι πάντα θα έχει τον ίδιο βραχνά η φίλη σου...