Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συνεχως αρρωστο

Recommended Posts

Μανουλες καλημερα.Χρειαζομαι την βοηθεια σας.Εχω ενα αγορακι 22 μηνων και απο τον Οκτωβριο ειναι συνεχως αρρωστο.Αυτο που παθαινει ειναι μυξες και βηχας που αμεσα το γυριζει σε ακροαστικα.Εχει κανει 2 φορες ωτιτιδα κια μια βρογχοπνευμονια που σημαινει 3 φορες αντιβιωση.Μεχρι πριν τα χρισοτυγεννα ηταν λιγο καλυτρα τα πραγματα με την εννοια οτι μπορει να ειχε και μια δυο μερες αναρρωσης αλλα μετα απο τις γιορτες δεν προλαβαινει να αναρρωσει και ξαναχειροτερευει.Εχουμε δοκιμασει ολους τους συνδυασμους φαρμακων και τωρα που σας φραφω παλι ειναι με το σχημα αερολιν σερεταιντι ξοζαλ μαζι με σιγκιουλερ.Εχει κουραστει και το παιδι αλλα κι εγω γιατι δεν το βλέπω να συνερχεται.Καναμε μια ακτινογραφια θωρακος και αυτο που εδειξε εκεινη την χρονικη στιγμη ηταν βροχγοδιαταση λογω της καταστασης που περνουσε.Αιματος και ουρων βγηκαν φυσιολογικες οπως κια οι ανοσοσφαιρινες.Απο καιρο ρωτουσα την παιδιατρο αν ειναι φυσιολογικη η κατασταση και μου ελεγε οτι ναι γιατι τα υπολοιπα τρια μελη της οικογενειας κουβαλαμε ιωσεις στο σπιτι(η μεγαλη πηγαινει παιδικο κι εγω και ο αντρας μου δουλευουμε με παιδια).Την Παρασκευη ομως που τον ξαναειδε και δεν βρηκε καμια διαφορα στα ακροαστικα του σε σχεση με μια εβδομαδα πριν, προτεινε να τον δει πνευμονολογος για τον λογο οτι δεν εχει κενα αναρρωσης αναμεσα στις ιωσεις.

Εχω ανησυχησει πολυ, τι μπορει να εχει το παιδι μου? Συμβαινει και σε αλλα παιδακια κι αν ναι κανατε καποιες αλλες εξετασεις που σας βοηθησαν να βρειτε μια ακρη?ΤΗν Πεμπτη θα τον ξαναπαω στην παιδαιτρο κι αν δεν ειναι καλυτερα θα το ψαξω για πνευμονολογο.

Να σημειωσω οτι εχουμε πολυ υγρασια στην περιοχη που μενουμε και καιγαμε τζακι μεχρι πριν 2 βδομαδες το οποιο το καταργησαμε μηπως κια βοηθηθει αλλα καμια διαφορα.Επισης 2 εβδομαδες τωρα εχει τρελη ενοχληση απο τους τραπεζιτες.

Θα εκτιμουσα καθε βοηθεια.

Σας ευχαριστω

Διαφημίσεις

Καλημέρα και περαστικά σας. Να σου πω την αλήθεια, εγώ δε θα περίμενα ως την Πέμπτη, θα πήγαινα άμεσα σε παιδο-πνευμονολόγο. Μη σου σε παραπάνω από έναν. Το παιδί προφανώς έχει ευαισθησία στους πνεύμονες και χρειάζεται κάποιον ειδικό να το παρακολουθεί και να σας συμβουλεύει.

Όταν ξεκινάει το συνάχι, του δίνεις αμέσως αντιισταμινικό; Ξεκινάς κατευθείαν να βάζεις ορό-τραβάς μύξες με οτριζαλίν-βάζεις οτριβίν σταγόνες;

Τα κανω ολα αυτα κια μλιστα τις την μυτη την καθαριζουμε με 20αρα συριγγα απλα 3 φορες την ημερα γιατι δινουμε μαχη καθε φορα.Τα φαρμακα 3 μηνες τωρα τα παιρνει μονιμα με ενα διαλλειμα μιας εβδομαδας απο το αερολιν που το ξεκινησαμε παλι χθες γιατι αρχισε ο βηχας

Καλημέρα και περαστικά!Τα παιδάκια που πάνε παιδικό (και τα αδερφάκια τους) περνάνε καμιά 10 αριά ιώσεις το χρόνο! Γιατί δε δοκιμάζεις να κρατήσεις 7-10 μέρες το μεγάλο στο σπίτι;Μόνο έτσι θα διευκρινιστεί αν είναι απανωτές ιώσεις που το μικρό κολλα συνεχώς.

Τότε, κατευθείαν στον παιδοπνευμονολόγο, κορίτσι μου. Μακάρι να βρείτε την άκρη γρήγορα. Εύχομαι τα καλύτερα! Ψάξου και για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, σε κάθε περίπτωση.

Διαφημίσεις

Κι εγω δεν θα περιμενα μεχρι Πεμπτη, θα πηγαινα σημερα κιολας. Οι πνευμονες ειναι ευαισθητο οργανο, μπορει να εξελιχθουν απο τη μια μερα στην αλλη...Καλη αναρρωση ευχομαι