Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιχνιδια και ρουχα σε ιδρυμα

Recommended Posts

Θελω να ανοιξω ενα θεμα που με απασχολει πολυ! Εχω πολλα παιχνιδια που πια δεν τα παιζει το παιδι! Φανταζομαι οτι θα εχετε κι εσεις! Δε θα ηθελα να τα πεταξω στα σκουπιδια! Θελω να τα δωσω σε καποιο ιδρυμα, κτλ που τα εχουν αναγκη! Εχετε καμια ιδεα στην Αθηνα; Οπως επισης και για ρουχαλακια!

Διαφημίσεις

υπαρχουν πολλα ιδρυματα που θα ηταν πολυ χρησιμα φυσικα κ ειναι κριμα να τα πεταξεις

σου βαζω μερικα που μου ερχονται στον νου κ που εχω δωσει κ εγω

http://www.agalia.org.gr/profil ειδικα σε αυτο μπορεις να πας κ δικα σου ρουχα κ εγκυμοσυνης η αντικειμενα σπιτιου ολα καλοδεχουμενα διαβασε κ θα δεις που απευθυνεται

ψαχνοντας να σου βαλω κ αλλα επεσα πανω σε αυτο το λινκ

http://goldmum.gr/charity/h-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B9%CE%B4/

εχει κ ιδρυματα λιγοτερο "γνωστα" κ ισως εκει πιασουν τοπο ακομα πιο πολυ τα πραγματα σας.

μπραβο για την σκεψη!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Αν το στελνεις παιδικο σταθμο μπορεις να ρωτησεις κι εκει αν θελουν μερικα, εγω περισυ τους ειχα δωσει! Ενας οργανισμος που πιστευω κανει καλη δουλεια και πριν λιγους μηνες που ρωτησα ηθελαν ρουχα και παιχνιδια ειναι τα παιδικα χωρια sos, τα πας ερμου 6 στην αθηνα. Αλλιως και σε φτωχες οικογενειες της περιοχης σου.

Παιχνιδια: εμεις τα δινουμε στο Χαμογελο του Παιδιου (πας απο εκει, μετα απο τηλεφωνημα).

Ρουχα: ρωτα πρωτα, στον παπα της ενοριας σου. Λογω κρισης, εχουν οργανωσει δικτυο με κοινωνικα παντοπωλεια οπου μαζευουν σε ορισμενες μερες/ωρες ρουχα και τροφιμα. Εκεινοι να μοιραζουν σε φτωχες οικογενειες της περιοχης σου, χωρις διακρισεις βεβαια.

Δεν ξερω για την περιοχη σου να σου πω συγκεκριμενα Πχ για Ν Μακρη ξερω, ειχαν αναρτησει ομως μια φορα αφισα με πολλα σημεια σε ολη την Αττικη.

εγω στο χαμογελο του παιδιου τα παω.τα χρειαζονται,ειναι ευγενικοτατοι και σου δινουν και αποδειξη οτι τους πηγες ρουχα για το τυπικο.ειχα παρει ενα τηλεφωνο σε 2-3 σπιτια τους μεχρι να βγαλω ακρη που πρεπει να παω και αμεσως με πηρε η υπευθυνη κα μου ειπε συγνωμη για το μπερδεμα,δεν ηταν ενημερωμενοι οι υπαλληλοι και εψαξε να με εξυπηρετησει αμεσως.την εκλησια την αποφευγω για δικους μου λογους.αλλιως σε κανενα παιδακι της γειτονιας που ξερεις οτι εχει αναγκη.

Διαφημίσεις

εγώ τα είχα δώσει στο παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Πέρα απ' το ότι νοσηλεύονται παιδάκια πάρα πολύ καιρό (μερικά ζουν εκεί αναγκαστικά), υπάρχουν και παιδάκια που δεν έχουν πρόβλημα υγείας αλλά φιλοξενούνται μέσα στους θαλάμους. Μάλλον μέχρι να τα πάρει κάποιο ίδρυμα. Φαντάζομαι το ίδιο θα γίνεται και στο Αγία Σοφία.

cN3ep3.png

Εγώ τα είχα δώσει στο σύλλογο Πολυτέκνων. Εϊναι στο Γαλάτσι. Δέχονται τα πάντα. Ρούχα, παιχνίδια, έπιπλα, κουβέρτες, ακόμη και ρούχα ενηλίκων.

Εγώ τα είχα δώσει στο σύλλογο Πολυτέκνων. Εϊναι στο Γαλάτσι. Δέχονται τα πάντα. Ρούχα, παιχνίδια, έπιπλα, κουβέρτες, ακόμη και ρούχα ενηλίκων.

Εγώ δίνω συνέχεια παιχνίδια & ρούχα στο ΠΕΝ στην Καλλιθέα-που το είχαν βγάλει επανειλημμένως στη τηλ.- & απο πράγματα που δεν τα χρειαζόμαστε στο σπίτι ,( έρχονται από το σπίτι & τα παίρνουν)όπως ηλεκτρ.συσκευές, παιδ.κούνια, ντουλάπες κλπ στο σύλλογο ναρκωμανών Καλλιθέας, που τα διορθώνουν & τα μεταπουλουν. Οποια θέλει τηλ.να μου πη!!!

πολυ καλο θεμα συζητησης juliette! μπραβο σε ολους τους γονεις που σκεφτονται και τα παιδακια που εχουν αναγκη!

εγω δινω στο πεν στην Καλλιθεα και στο χαμογελο του παιδιου. τωρα τελευταια μου προτειναν και τη στεγη ελπιδας https://www.facebook.com/haroumenapaidia δεν εχω ερθει ακομα σε επαφη ομως.

Καλησπέρα...πολύ χαίρομαι που διαπιστώνω πως μανούλες εδώ μέσα γνωρίζουν το ΠΕΝ Καλλιθέας.Γνωρίζω προσωπικά την υπεύθυνη του ΠΕΝ και ξερω καλά πως όλες οι εργαζόμενες κυρίες καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν αυτή την όμορφη *******.Να φανταστείτε πως έχουν μήνες να πληρωθούν αλλά αγαπούν τόσο αυτό που κάνουν για τα παιδάκια που τις έχουν τόσο ανάγκη και δεν το βάζουν κάτω.Οποιαδήποτε βοήθεια προσφορά είναι πολύτιμη.Τους έχω επισκεφτεί πολλές φορές και έχω συμμετάσχει και έγω σε φιλανθρωπικές εκδηώσεις εθελοντικά.Ναστε σίγουρες λοιπόν μανούλες πως η προσφορά σας εκεί δεν θα πάει χαμένη...Καλό βράδυ :P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Και γω δίνω ρουχαλάκια και παιχνίδια στο ΠΕΝ. Μου το πρότεινε πέρυσι μια φίλη μου που εκείνη έδινε εκεί και τους γνώριζε καλά. Όντως LALALOOPSY κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά τα άτομα που δουλεύουν εκεί. Τουλάχιστον τα πράγματα που δίνουμε πιάνουν τόπο και δίνουν χαρά σε παιδάκια που έχουν ανάγκη! Όσο για τα Χαρούμενα Παιδιά νεφουλα ξεκίνησα να τους δίνω φέτος. Δεν τους γνώριζα. Τους είδα πρώτη φορά στο mall πριν κανά μήνα που είχαν ένα bazaar και μίλησα με την υπεύθυνη.

Εγώ δίνω ρούχα-παιχνίδια στο Λύρειο ίδρυμα, που είναι στο Βουτζά.

Το ίδρυμα φιλοξενεί παιδιά από ημερών έως την ηλικία που αυτά ενήλικα πλέον φτιάχνουν τη δική τους οικογένεια και φεύγουν. Στο ίδρυμα υπάρχουν ορφανά αλλά και παιδιά που τα πήραν από τις οικογένειες τους με εισαγγελική απόφαση.

Χρειάζονται ό,τι μπορείτε να φανταστείτε...,τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα παιδικά αλλά και ενηλίκων αφού τα παιδιά μένουν χρόνια στο ίδρυμα.

http://lyreio.blogspot.gr/2012/06/blog-post_26.html

Δεν ξέρω ποια να πρωτοευχαριστήσω!!! Είστε όλες σούπερ! Μακάρι να βοηθούσαν όλοι οι άνθρωποι τον συνάνθρωπό τους, θα ήταν όλα διαφορετικά... Παλαιότερα είχα πάει κάποια δικά μου πράγματα στην Αγκαλιά που είναι για τις ανύπαντρες μητέρες! Να πω την αλήθεια μου με βολεύει αυτό το ΠΕΝ που είπατε και μάλιστα είχα δει και μια δημοσίευση στο Facebook ότι κάνουν μια εκδήλωση την Κυριακή! Ίσως περάσω! Έχετε κανένα τηλ, διεύθυνση ή site;

Δεν ξέρω ποια να πρωτοευχαριστήσω!!! Είστε όλες σούπερ! Μακάρι να βοηθούσαν όλοι οι άνθρωποι τον συνάνθρωπό τους, θα ήταν όλα διαφορετικά... Παλαιότερα είχα πάει κάποια δικά μου πράγματα στην Αγκαλιά που είναι για τις ανύπαντρες μητέρες! Να πω την αλήθεια μου με βολεύει αυτό το ΠΕΝ που είπατε και μάλιστα είχα δει και μια δημοσίευση στο Facebook ότι κάνουν μια εκδήλωση την Κυριακή! Ίσως περάσω! Έχετε κανένα τηλ, διεύθυνση ή site;

Aλήθεια δεν το ήξερα...μπήκα τώρα & το έψαξα & όντως κάνουν εκδήλωση για να στηρίξουν το ίδρυμα. Το τηλ.τους είναι 210 9560735, στην Καλλιθέα. Θα πάρω τα παιδιά μου & θα πάω!! https://www.facebook.com/ProtypoEthnikoNepiotropheioKallitheas?fref=ts. Ευχαριστώ :) :) :)

• 3 weeks later...
http://greeklish.info/gr/interviews/270 μολις το διαβασα και σκεφτηκα οτι θα πρεπε να το αναφέρω γιατι κι οι γιατροι χωρις συνορα χρειαζονται την ενισχυση μας... Βοηθάμε έτσι όχι μόνο τα παιδάκια σε μακρινές χώρες, αλλα και τα δικα μας...

Διαφημίσεις

Εάν γνωρίζετε αντίστοιχα και για Θεσσαλονίκη δώστε τα φώτα σας! Ειδικά ανατολικά γιατί θα μπορέσω να τα μεταφέρω μόνο με λεωφορείο και είναι πολλά...

Εάν γνωρίζετε αντίστοιχα και για Θεσσαλονίκη δώστε τα φώτα σας! Ειδικά ανατολικά γιατί θα μπορέσω να τα μεταφέρω μόνο με λεωφορείο και είναι πολλά...

Ανατολικά μπορείς να πας ρούχα και παιχνίδια στο σπίτι στο Φοίνικα στο Χαμόγελο του παιδιού. Όσα δεν χρειάζονται οι ίδιοι, τα διανέμουν σε οικογένειες άπορες που φροντίζουν, εκτός του ιδρύματος. Η διεύθυνση είναι εθνικής Αντιστάσεως με Θησέων (τηλ : 2310383141). Είναι πολύ ευγενικοί όλοι, είναι όλη μέρα εκεί και θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα (σε εμάς έκοψαν απόδειξη στον τρίχρονο γιο μου που, αν και άρρωστος, ήθελε ο ίδιος να παραδώσει τα παιχνίδια του). Ένιωσε τρομερά περήφανος μετά!!

twmWp2.png