Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΟΠΠΥ--ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα, αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα (ελπιζω να μην εχει ανοιχτει ξανα, το εψαξα) γιατι εχω το εξης προβλημα: ψαχνω εναν καλο γυναικολογο συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΠΥ στην περιοχη Πειραια, Φαληρο, Νικαια, Κορυδαλλο κτλ. Δυστυχως δυο τρεις καλοι γιατροι που μου συστησανε δεν εχουν συμβαση με τον ΕΟΠΠΥ και δεν ξερω τι να κανω. Αν υποθεσουμε οτι παω σε εναν γιατρο χωρις ΕΟΠΠΥ μετα για τις εξετασεις και τις βιταμινες θα πρεπει να πηγαινω σε εναν αλλον να μου τις γραφει ομως θα το δεχεται αυτο; Και τι θα κανω; θα εχω δυο γιατρους; Οποια μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα!

eHHwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Εμένα ο γιατρός μου δεν είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ αλλά παρόλα αυτά μου γράφει κανονικά εξετάσεις, βιταμίνες και ό,τι άλλο χρειάζεται.

Πλέον δικαίωμα συνταγογράφησης έχουν όλοι οι γιατροί. Απλά στους μη συμβεβλημένους πληρώνεις την επίσκεψη που χρεώνουν.

Με τους συμβεβλημένους ιδέα δεν έχω τι γίνεται. Όσες φορές χρειάστηκε να πάω σε συμβεβλημένο, δε βρήκα ποτέ ραντεβού.

[URL="http://ticker.7910.org/eng"][/URL][URL="http://ticker.7910.org/eng"][IMG]http://ticker.7910.org/an1cCDC0g410010MzU4NzIzZGp8NDMyOTdkYXxvdXIgcHJlY2lvdXMgR2VvcmdpYSBpcw.gif[/IMG][/URL]

Όλοι οι γιατροί συνταγογραφούν φάρμακα με ΕΟΠΥΥ.

Οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί έχουν πλέον 400 ραντεβού το μήνα δωρεάν για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Είναι σχεδόν αδύνατο να μη βρείτε να κλείσετε ραντεβού σε συμβεβλημένο γιατρό. Αν κάποιος σας πει κάτι τέτοιο, τότε -αφού το τριπλοτσεκάρετε- πρέπει να κάνετε καταγγελία στον ΕΟΠΥΥ.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Όλοι οι γιατροί συνταγογραφούν φάρμακα με ΕΟΠΥΥ.

Οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί έχουν πλέον 400 ραντεβού το μήνα δωρεάν για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Είναι σχεδόν αδύνατο να μη βρείτε να κλείσετε ραντεβού σε συμβεβλημένο γιατρό. Αν κάποιος σας πει κάτι τέτοιο, τότε -αφού το τριπλοτσεκάρετε- πρέπει να κάνετε καταγγελία στον ΕΟΠΥΥ.

α μάλιστα, δηλαδη αν καταλαβα καλα, αν ο γιατρος που βρω δεν ειναι συμβεβλημενος με τον ΕΟΠΠΥ αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μπορει να μου γραφει τις βιταμινες και τις εξετασεις. Απλα θα πληρωνω κανονικα την επισκεψη. Οκ. :-)

eHHwp3.png

α μάλιστα, δηλαδη αν καταλαβα καλα, αν ο γιατρος που βρω δεν ειναι συμβεβλημενος με τον ΕΟΠΠΥ αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μπορει να μου γραφει τις βιταμινες και τις εξετασεις. Απλα θα πληρωνω κανονικα την επισκεψη. Οκ. :-)

Σωστά κατάλαβες. Αλλά μιας και είσαι στο ψάξιμο, γιατί δεν κλείνεις ραντεβού με όσους συμβεβλημένους γυναικολόγους βρίσκονται κάπου κοντά σου να πας μια επίσκεψη να τους δεις μπας και σου κάνει κλικ κανένας τους; Ποτέ δεν ξέρεις.....

Άποψή μου είναι ότι, αν το αποφασίσουμε, μπορούμε να "αναγκάσουμε" την πλειονότητα των γιατρών να συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ, ή τουλάχιστον να το επιδιώξουν. Και αν δεν το καταφέρουν αυτό, τότε να καταφύγουν στο να μειώσουν δραστικά τη χρέωση της επίσκεψης.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Διαφημίσεις