Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Recommended Posts

Είμαι νέο και χαρούμενο μέλος!!!!ανυπομονώ να μοιραστώ της εμπειρίες μου μαζί σας,να ερωτηθώ και να ρωτήσω!!!

Προσπαθούσαμε για μωράκι με τον σύζυγο μου 5 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα...πολλές εξετάσεις,πολλοί γιατροί,πολύ αγχος και κανένα αποτέλεσμα μέχρι που αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε με μια σπερματένχυση οπού υπήρξε αποτυχία αυτό ήταν το 2009 και ήμασταν ακόμα αρραβωνιασμένοι,αποφασίσαμε να κάνουμε το γάμο μας και μετά να καταφύγουμε σε εξωσωματική γονιμοποίηση αν και ο καινούργιος μου γιατρός επέμενε πως μπορούμε και με σπερματένχυση,έμεινα εγκυος στην πρώτη μου προσπάθεια το 2011 αλλά μόλις ακούσαμε αχνά την καρδούλα είχαμε παλίνδρομη κύηση και το χάσαμε και για 6 μήνες σε κάθε μου κύκλο αιμορραγούσα και έπρεπε να παίρνω ιδικά χάπια για να το ρυθμίζω.Η 2η προσπάθεια εξωσωματικής ήταν με κατεψυγμένα έμβρυα οπού είχαμε φυλάξει αλλά δυστυχώς δεν είχαμε θετικό αποτέλεσμα,η 3η προσπάθεια έμεινε μόνο στον κύκλο της θεραπείας με της ενέσεις μια και μετά από 2 μήνες η οιστραδιόλη μου έπαιρνε την κατιούσα σαν τρελή και έτσι ο γιατρός με σταμάτησε.Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησα δυναμικά για την 4η προσπάθεια μου όπου και όλα πήγαν καλά και τώρα βρίσκομαι στην 8η εβδομάδα κύησης σε δίδυμα,σε 5 μέρες θα πάμε να ακούσουμε της καρδούλες και έχω πολύ αγωνία!εύχομαι να μείνουν μαζί μας και να πάνε όλα καλά αυτήν την φορά!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

καλη χρονια καλη μου. με ivf και εγω. Απο εκει που ειχαμε απογοητευτει βρεθηκαμε με ενα σωρο παιδια στην αγκαλια ( και στο κρεβατι μας). Ποτε δε ξερεις.

ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα για σενα. Θετικη σκεψη, σχετικη προσοχη και καλως να τα δεχτεις σε λιγους μηνες.

Fwfvp2.png

yNy5p2.png

καλη χρονια καλη μου. με ivf και εγω. Απο εκει που ειχαμε απογοητευτει βρεθηκαμε με ενα σωρο παιδια στην αγκαλια ( και στο κρεβατι μας). Ποτε δε ξερεις.

ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα για σενα. Θετικη σκεψη, σχετικη προσοχη και καλως να τα δεχτεις σε λιγους μηνες.

Καλή Χρονιά,να χαίρεσαι την οικογένεια σου γλυκιά μου!!!πόσα παιδάκια έχετε?να σου πώ την αλήθεια έχω αγχος μέχρι την Παρασκευή αλλά κοντά είναι οι μέρες και θα περάσουν γρήγορα...!!!Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια να είσαι καλά!!!

Ετσι, ετσι δωστε μας κουραγιο σε μας τις υπολοιπες που ειμαστε στην προσπαθεια!!!!!!!!

Με ΑΜΗ 1,6 παω για βραχυ πρωτοκολλο με menopur και superfact!!!!!

Καλη Χρονια σε Ολες!

:D :D :D :D :D

Ετσι, ετσι δωστε μας κουραγιο σε μας τις υπολοιπες που ειμαστε στην προσπαθεια!!!!!!!!

Με ΑΜΗ 1,6 παω για βραχυ πρωτοκολλο με menopur και superfact!!!!!

Καλη Χρονια σε Ολες!

:D :D :D :D :D

Καλή Χρονιά κορίτσι μου και εύχομαι να σου φέρει στην αγκαλιά σου αυτό που επιθυμείς!!!

Υπομονή και επιμονή χρειάζεται και θα σου έρθει να είσαι σίγουρη,καλή συνέχεια και θα χαρώ να μαθαίνω νέα σου

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...