Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διαζυγιο και συναισθηματα...

ZWH

Recommended Posts

Τελικα ειναι πολυ δυσκολο να μπει η υπογραφη σε αυτα τα παλιοχαρτα... Υπογραφη σε καθε σελιδα και αναμνησεις... Σαν να περναει ολοκληρη η ζωη μπροστα σου. Δεν εχει σημασια αν ηταν δικη σου επιλογη... αν εκανες το πρωτο βημα.... Πως πετας τοσα χρονια κοινης ζωης? Χρονια περισσοτερα απο αυτα που ζεις....

Το εχετε σκεφτει ποτε? Η εχετε λειτουργησει με θυμο εκεινη την ωρα? Πηγατε μουδιασμενοι στον δικηγορο? Μονη? Μονος?

Διαφημίσεις

το περασα και καταλαβαινω απολυτως πως αισθανεσαι και τι εννοεις...και τα παιδια την κανουν ακομα δυσκολοτερη αυτη τη διαδικασια..θα σου δωσω μια συμβουλη...φυγε απο το παρον και μεταφερσου στο μελλον κοιταζοντας πισω αυτη τη στιγμη! ειναι απλα μια στιγμη! ο χρονος ολα τα βελτιωνει!

Διαφημίσεις

το περασα και καταλαβαινω απολυτως πως αισθανεσαι και τι εννοεις...και τα παιδια την κανουν ακομα δυσκολοτερη αυτη τη διαδικασια..θα σου δωσω μια συμβουλη...φυγε απο το παρον και μεταφερσου στο μελλον κοιταζοντας πισω αυτη τη στιγμη! ειναι απλα μια στιγμη! ο χρονος ολα τα βελτιωνει!

Ποσο χρονων ηταν τα δικα σου παιδια?

Ζωουλα δεν μπορω να μπω στη θεση σου..μονο που το σκεφτομαι..! Να εισαι δυνατη και ολα θα πανε καλα να εισαι σιγουρη..Ο χρονος ειναι η καλυτερη γιατρεια..κι αμεσως μετα ο νεος ερωτας! :wink:

Ζωουλα δεν μπορω να μπω στη θεση σου..μονο που το σκεφτομαι..! Να εισαι δυνατη και ολα θα πανε καλα να εισαι σιγουρη..Ο χρονος ειναι η καλυτερη γιατρεια..κι αμεσως μετα ο νεος ερωτας! :wink:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Καλη χρονια!!!

Σου εύχομαι κι εγώ καλή δύναμη. Είναι δύσκολες καταστάσεις αυτές, ότι και να πεις. Πιστεύω κι εγώ ότι ο χρόνος είναι γιατρός. Υπομονή και όσο μπορείς θετική διάθεση για σένα και για τα παιδιά.

Σε ευχαριστω πολυ.

Το πιο δυσκολο απ ολα ειναι οτι δεν εχω δουλεια. Σκεφτομαι ακομη και εξωτερικο.... Βεβαια μου ηρθε στο μυαλο ενα παλιο θεμα που ειχε ανοιξει ενας μπαμπας που σκεφτοταν η πρωην να φυγει εξωτερικο με το παιδι...

Τι να κανεις ομως ? Δεν πρεπει να προσφερεις στα παιδια? Κ δεν εννοω πολυτελειες. Μια καλη ζωη ομως με ολα τα απαραιτητα.

Διαφημίσεις

ΖΩΗ..καλη χρονια και ευχομαι στο τελος του χρονου να εχεις βρει τις ισορροπιες σου...ποσο χρονων είναι τα παιδακια σου?

Είναι τελειωτικο ? Μηπως υπαρχει καποιο περιθωριο επανεξέτασης?

Όπως και να εχει να θυμασαι ότι στη ζωη δεν μας ερχονται όλα όπως θελουμε....απλα κανουμε το καλυτερο δυνατον με τα δεδομενα που εχουμε.

Η καλη ψυχολογια σου και η ελαχιστη παρορμητικοτητα νομιζω θα βοηθησουν πολύ.

Σου ευχομαι καλη δυναμη!

ΖΩΗ..καλη χρονια και ευχομαι στο τελος του χρονου να εχεις βρει τις ισορροπιες σου...ποσο χρονων είναι τα παιδακια σου?

Είναι τελειωτικο ? Μηπως υπαρχει καποιο περιθωριο επανεξέτασης?

Όπως και να εχει να θυμασαι ότι στη ζωη δεν μας ερχονται όλα όπως θελουμε....απλα κανουμε το καλυτερο δυνατον με τα δεδομενα που εχουμε.

Η καλη ψυχολογια σου και η ελαχιστη παρορμητικοτητα νομιζω θα βοηθησουν πολύ.

Σου ευχομαι καλη δυναμη!

Kαλη χρονια!!! Τα παιδια μου ειναι μεγαλα σχετικα. Εχει κλεισει το ενα τα 14 κ το αλλο τα 10. Ειναι περιεργες οι καταστασεις... δεν ειναι ξεκαθαρισμενες...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...