Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ....!!!

Recommended Posts

κοριτσια μου καλησπερα σας!!!!τον περασμενο Αυγουστο και μολις χθες ειχα παλινδρομη κυση....αυτη η "μοδα" που εχει καθηλωσει δυστυχως αρκετες γυναικες....θα ηθελα να με βοηθησει καποια αν γνωριζει τι εξετασεις πρεπει να κανω και που να απευθυνθω.θελω να τα ξεσκονισω ολα!!!!το κοστος ξερω ειναι μεγαλο,αλλα θελω να μαθω αν τις καλυβει ο ΕΟΠΥΥ....ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλησπερα σας!!!!τον περασμενο Αυγουστο και μολις χθες ειχα παλινδρομη κυση....αυτη η "μοδα" που εχει καθηλωσει δυστυχως αρκετες γυναικες....θα ηθελα να με βοηθησει καποια αν γνωριζει τι εξετασεις πρεπει να κανω και που να απευθυνθω.θελω να τα ξεσκονισω ολα!!!!το κοστος ξερω ειναι μεγαλο,αλλα θελω να μαθω αν τις καλυβει ο ΕΟΠΥΥ....ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Kριμα!Δεν το ηξερα για τη δευτερη αποβολη!:?Παρομοια κατασταση κι εγω,αλλαξα γυναικολογο και μου εδωσε αρκετες εξετασεις να κανω,ολο το πακετο θρομβοφιλιας και πολλες αλλες.Υπομονη!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα Φουλα μου.. λυπαμε για την απωλεια σου..!!

Λοιπον.. το πακετο για της αποβολες ειναι μεγαλο.. καποια τα καληβει ι εοππυ καποια οχι... εγω δεν πληρωσα ομως τις θρομβοφιλιας γιατι τις εκανα σε τμημα με κατ εξοχιν αποβολες που υπαρχει εδω στην κρητη σε δημοσιο νοσοκομειο..!!

*Γενικές εξετάσεις

*Ορμονικός έλεγχος - FSH, LH, PRL, E2, DHEAS, Testo,PRG

*Θρομβοφιλία PT, PTT-AT III, PC, PS,APCR-Αντιπηκτικό λύκου-Γονίδιο ΜTHFR-Γονίδιο FV Leiden-Γονίδιο προθρομβίνης

*Ιογενείς-Μικροβιακές Λοιμώξεις Toxo G, M, A, avidity

CMV G, M, avidity

Έρπης Ι, ΙΙ (G, M)

Ερυθρά G, M-Anti-HAV, HBsAg, HCV, HIV I, II-HTLV,

VDRL

Λιστέρια

Χλαμύδια

Μυκόπλασμα με PCR

*Καλλιέργεια κολπικού-τραχηλικού επιχρίσματος

*Ανοσολογικός έλεγχος

ΑΝΑ

anti-DNA

anti-ENA

Anti-καρδιολιπίνης G, M

anti-β2 GPL G, M

IgG, IgM, IgA, IgE

RF

C3, C4, Cολ

ανοσοφαινότυπος λεμφοκυττάρων

αντισπερματικά αντισώματα

TSH, Ft3, Ft4, anti-TPO

Εγω εκανα ολες αυτες... βαση το χαρτι που μου εδωσε η γυναικολογος , μεσα σε ενα μηνα.. μονο αυτα με ειναι με μπλε δεν προλαβαμε να κανουμε...!! Και αυτα που ειναι με πρασινο, τα κανουμε στον προγεννετικο ελεγχο...!!!

Οι πολλοι σημασντικες αλλα και πανακριβες ειναι τις θρομβοφιλιας.. αλλα πρεπει να περασουν 3 μηνες μετα την αποβολη για να τις κανεις...

2311399a5vqu82s2t.gif

PjlKp3.png

Κανε και ενα AMH (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί) που δίχνει αν έχει πολλά η λίγα ωαρια. Αν δεν έχεις πολλά καλο είναι να έστιασεις την προσοχή σου στο να καλυτερευσεις την ποιότητα τους (ενα απο τα προβλήματα που είχαμε εμεις)

Μετα οπωσδήποτε εξέταση σπέρματος .. Μπορεί ο σύντροφο σου να έχει ανώμαλη μορφολογία (το είχαμε και αυτο) που βιταμίνες η και αντιβίωση για σοβαρές περιπτώσεις το καλυτερεύει το πραγμα

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας!!georgia σε ποιο νοσοκομειο;και εγω απο ηρακλειο κρητης ειμαι...λετε αν παω σε οικογενειακο προγραμματισμο να με κατευθυνουν;

Τελεια Φουλα μου.. λοιπον, το νοσοκομειο ειναι το Βενιζελειο.. Η κυρια Σφυριδακη ειναι υπευθηνη στο τμημα πηξης.. και καθ εξοχιν αποβολων... Αν θες σου στελνω τα τηλεφωνα.. Αλλα πρεπει να περασει ενα δυμηνο η τριμηνο δεν θυμαμε καλα απο την αποβολη σου....!!!

και δεν πληρωνεις τιποτα, παρα 5 ευρω για εισητηριο.. !!! και απλα πρεπει να πας νωριτερα για να παρεις νουμερο, ανοιγει το τμημα απο τις 9 μεχρι τις 10 και καλο ειναι να εισαι εκει απο τις 8.. εγω ερχομουν απο Ρεθυμνο...!!

οτι πληροφορια θελεις πες μου να σου στειλω,,,!!!

2311399a5vqu82s2t.gif

PjlKp3.png

Ναι κοπελα μου θα σου ειμαι ευγνωμων αν μου εστελνες τα τηλεφωνα....πρεπει πρωτα να μου γραψει καποιες εξετασεις ο γυναικολογος η θα με κατευθυνει η ιδια κατευθειαν;

φούλα πόσο καιρο προσπαθείς? είσαι 27? σε ρωτάω γιατί σε 6 μήνες προσπαθειας είχα 2. ήμουν 32 ετών και είχα αγχωθεί. είπα στον γιατρό μου για εξετάσεις και η απάντηση που πήρα ήταν "αν δεν κλείσεις τουλάχιστον 1-1,5 χρόνο προσπαθειών για εξετάσεις δεν σε στέλνω. Δεν έχει νόημα. ξέρεις οι παλιές γυναίκες πόσα παιδιά έχαναν χωρίς να το ξέρουν νομίζοντας οτι απλώς είχαν καθυστέρηση? δεν χαίρεσαι που ο οργανισμός σου αναγνωρίζει το λάθος και το αποβάλει? Τί θες? θα προτιμούσες ένα άρρωστο παιδί? Χαλάρωσε ευχαριστήσου τον άντρα σου και σε κανα χρόνο το συζητάμε πάλι." 3 μήνες μετά την τσάκωσα την κοράκλα και όλα πήγαν καλά .... και γλίτωσα και τα λεφτά των εξετάσεων.

Διαφημίσεις

ελπιδα μου ευχαριστω για την απαντηση και να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!και εγω μεσα σε 3 μηνες ειχα 2 παλινδρομες....ο γιατρος μοου εξηγησε οτι κατα 50% ειναι τυχαιο γεγονος αλλα υπαρχει και το αλλο 50% που μπορει να φταιει ο ργανισμος μου...ε αυτο το αλλο 50 θελω να ψαξω...μπορει να μην εχω τιποτα και να ειναι οντως τυχαιο...αλλα αν δεν ειναι ποτε θα περιμενω να τις κανω τις εξετασεις??ουτε τρελαινομαι ουτε τιποτα....απλα θελω μια υγιη εγκυμοσυνη και αυτο ψαχνω προσπαθω να κυνηγησω....