Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οι γριές... ξεσαλώνουν!!!!

Recommended Posts

Τα 'χουν κάνει πλακάκια...

Για τα μάτια τρώγοντε από δω κι από κει... στάχτη μας ρίχνουν!!

Μια χαρά τα περνάνε όπου βρεθούν κι όπου σταθούν!!

μας παραμυθιάζουν σας λέω!! μας παραμυθιάζουν!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και ψάξε να βρείς ποιά είναι η μάνα ποιανής... και ποιά είναι ποιό μεγάλη... του κ@λουυυυυυυυυυυ... μούσια.... φοβούντε μην τις πιάσει το μάτι!!!!!!

Γι' αυτό επειδή πολλά μας τα κάνανε... είπα, όοοοοοοχι φτάνει! μέχρι εδώ!

εγώ θα τις ξεμπροστιάσω! εμ, δεν είναι κάθε μέρα πρωταπριλιά να λέμε ΟΚ! όλο "πότε ο Γιάννης δε μπορεί, πότε ο κ@λος του πονεί" μου είναι...

η μιά και καλά ποιό σαράβαλο από την άλλη... αλλά μιά χαρά κρατιούντε! και μιά χαρά ξεσαλώνουν!!

α, και το άλλο! μην το ξεχάσω!

μη νομίζετε πως η ξενιτεμένη ψωμολυσάει εκεί μακρυά από τα πάτρια εδάφη!! μπα.... φούμαρα κι αυτά! όπως αποκάλυψα και σε άλλο τόπικ... είναι από τζάκι και δεν ξέρει τί εχει!! (κι ας μου χρωστάει μήνες τώρα τα μισθά μου!!!!! )

Λοιπόν......

το φτωχό πλην τίμιο αφεντικό μου, έστειλε ψες νωρίς το μεσημέρι το ιδιωτικό του τζετ και παρέλαβε την κακιασμένη ντόπια γρέα... για μια συνάντηση "οι γρέες παίζουν" στο τσακ μπαμ!!

ιδού και το απόλυτο στιγμιότυπο:

idosek_05.jpg

Aααααχ! τα 'πα και ξεθύμανα!! :lol::lol::lol:

Καλώ λοιπόν όλο τον κόσμο να μη διστάζει και να αναρτεί εδώ σχετικά ντοκουμέντα! (όλοι έχουμε ράμματα για τη γούνα τους! έτσι δεν είναι;;; ) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

maryp μου και maria70 μου!!

ματσ-μουτς!! σας αγαπώ τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα δα!!!! :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kαι όταν δεν είναι μαζί χουζουρεύουν με τα του συζύγου :lol::lol:

1603430b9vctps3ts.gif

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Χρυσαλις μου νομιζω οτι τις αδικεις. Εγω στην πρωτη εικονα βλεπω την γρια και αναπηρη πλεον Maryp να την σπρωχνει στο αναπηρικο καροτσακι η Μαρια70 (μην σας ξεγελαει το χαρουμενο της look ειναι συνεπεια των συνεχων χαπακωματων σαλεψε η γρια)...Η φωτο ειναι μια καταγγελια των ασφαλισμενων του ΙΚΑ για τα απαραδεκτα αναπηρικα καροτσακια που ο ασφαλιστικος φορεας παρεχει και ενω εκ πρωτης οψεως παραπεμπει σε ανεμελη εικονα παιζουσων γρεων δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια φωτο-γροθια στο στομαχι του αναλγητου κρατους που τοσο ανεπαισχυντα εμπαιζει την συμπαθη ταξη των γεροσαραβαλιασμενων μπαμπογρεων...

Τωρα...η δευτερη εικονα καταγγελλει την καταντια των καιρων μας στην οποια η οικονομική κριση μας υποβαλλει. Αν προσεξατε μονο ο ενας εκ των δυο ετοιμοθανατων εχει τσαι, ενω η θερμανση βασιζεται σε πρωτογονα μεσα ελλεψει πετρελαιου για καλοριφερ...Ουτε παντοφλες δεν εχουν!!! Το μακαριο βλεμμα αμφοτερων των γεροντων οφειλεται και παλι σε χαπακωμα... Μην ξεγελιεστε... Διανυουμε τους εσχατους καιρους...

Τζηνάκο μου.... ποιά δεκαετία της ζωής σου είπαμε ότι διανύεις;;; :lol::lol::lol::lol:

Α!

γιατί προς στιγμήν νόμιζα πως σε πήρε το μάτι μου προτοστάτη στο σιλαλλητήριο γρέων... με κυρίαρχο μήνυμα "τις μασέλες μας πίσω!!".... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μ' αυτά που λες σε βλέπω αν βάλεις υποψηφιότητα να βγάινεις με τη μία προέδρος των απανταχού ΚΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Τζηνάκο μου.... ποιά δεκαετία της ζωής σου είπαμε ότι διανύεις;;; :lol::lol::lol::lol:

Α!

γιατί προς στιγμήν νόμιζα πως σε πήρε το μάτι μου προτοστάτη στο σιλαλλητήριο γρέων... με κυρίαρχο μήνυμα "τις μασέλες μας πίσω!!".... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μ' αυτά που λες σε βλέπω αν βάλεις υποψηφιότητα να βγάινεις με τη μία προέδρος των απανταχού ΚΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εσύ δεν εισαι που είσαι 8 χρόνια πιο μεγάλη από την Jean???? άντε μην τα βγάλω τώρα όλα στη φόρα! :lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Εχουσα σωας(!!!!!!!!)τας φρενας δηλωνω οτι:

ολα ειναι κακοηθεστατα ψευδη :roll::roll:

καροτσακι δεν εχω.......κανω πατινια :!:

και δεν πινω τσαγακια τα βραδια αλλα σαγκρια.... :cool:

γερο δεν εχω.....εχω πιπινι :shock::shock:

ναι το ονειρο μου ειναι να σπρωξω την γρια με το καροτσι της στην κατηφορα :lol:

το πουλι ΝΑΙ ειναι κιτρινο με μεγαλο κεφαλι :D:D:D

εχω μεγαλο σοι αλλα οχι τζακι :?:

τα ληγμενα δεν τα σταματαω ,εχω εθιστει :D

Xρυσαλις παιδι μου....ξεχνα επιδοματα και δωρα για φετος.....

με τιμη και σεβας εις τους μεγαλυτερους(maryp,jean,sam κτλ....)

Μαρια η παιδουλα :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Παντα ειχα μια ενσταση για τη χρηση πανας ακρατειας για τους σαλεμενους γερους...τις μπερδευουν με τις βρεφικες και ιδου τα ολεθρια αποτελεσματα...

Διαφημίσεις

599252h49xxjdhwc.jpg

Σσσσσσσ... Κοιμούνται ακόμη :lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

εσύ δεν εισαι που είσαι 8 χρόνια πιο μεγάλη από την Jean???? άντε μην τα βγάλω τώρα όλα στη φόρα! :lol::lol::lol::lol:
Αϊιιιιιιι καλά! σε παραπήρανε τα χρόνια... πειράχτηκαν τα μυλά... ΠΑΑΑΑΑΑΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;; μήπως με μπερδέυεις με άλλη ή μήπως σκας από τη ζήλια σου και δε μπορείς να το χωνέψεις πως εγώ ακόμη κρατώ τη σφριγιλότητα της νιότης σαν φρεσκοκομμένο λουλουδάκι μέσα στα νεανικά χεράκια μου;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Xρυσαλις παιδι μου....ξεχνα επιδοματα και δωρα για φετος.....
Ναι! φέτος! λες και πέρισυ εσύ τα θυμήθηκες.... γκρρρρρρ :lol::lol::lol::lol:

Εχουσα σωας(!!!!!!!!)τας φρενας
συ είπας!!!!
γερο δεν εχω.....εχω πιπινι...
φυσικά... με τον καταράκτη στα μάτια... έτσι τον βλέπεις!!! idosek_19.jpg

1541790bjyivuo3fz.gif

KOYNIA ΜΠΕΛΑ

ΚΟΥΝΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ, εσύ για πλάκα το λες... γιατί δε μπορεί να το φανταστείς να συμβαίνει στ?αλήθεια... όμως λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω... ιδού...

idosek_09.jpg

η maria70 μετά τις σαγκριές που καυχιέται πως μπεκροπίνει... στην παιδική χαρά της γειτονιάς της.... (δες και τις ισπανίδες φίλες της που την κράζουν στο παγκάκι !! :lol::lol::lol::lol::lol: )

gavrias, δεν τις ξύπνησα ε;;;; μη σηκωθούν και με γκρίνια! δεν θα το αντέξω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε αμαν πια δεν μπορει να κοιμηθει ανθρωπος!!!!τωρα πρεπει να παρω 4 χαπια για να συνελθω αντι 2 των συνηθισμενων......

χτες κυνηγαγα και ενα ταυρο και να πως καταντησα

1321782sct0khhuyy.gif

παω να φτιαχτω λιγο.......

αμα σου ξαναδανείσω εγώ παντελόνι δικό μου να με φτύσεις!! πώς το 'κανες έτσι καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.