Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ένδυση κατά τον τοκετό

Recommended Posts

είμαι στον 8ο μήνα και θέλω να ρωτήσω αν επιτρέπεται να φοράς κάποιο χαλαρό σουτιέν χωρίς μπανέλα ή μπουστάκι κατά την ώρα του τοκετού. Εάν φοράω, θα με αναγκάσουν να το βγάλω; Έχω πολύ μεγάλο στήθος, πολύ στενή πλάτη κ δεν αντέχω στην ιδέα topless! Νομίζω θα πνιγώ και έχω το δικαίωμα φαντάζομαι να νιώθω άνετα... Ποιά είναι η εμπειρία σας; Φορούσατε σουτιέν κατά τον τοκετό; Έχει διαφορά αν γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική;

Να σημειώσω οτι θα φοράω δικό μου νυχτικό γιατί το μαιευτήριο δεν μου παρέχει νοσοκομειακή ρόμπα.

Διαφημίσεις

Γεια σου και με το καλό να ερθει το μωρακι σου.

κι εγω γεννησα σε κλινικη που δεν παρειχε ρομπακι και φορουσα κανονικα το σουτιεν και το νυχτικο μου.Να σημειωσω οτι εχω κανει καισαρικη και φυσιολογικο τοκετό. Και στις δυο περιπτώσεις ηταν το ίδιο..

εγω γέννησα στο ΑΤΤΙΚΟ και όντως ήμουν γυμνή ήταν βέβαια το τελευταίο που με απασχολούσε....

για να σου είμαι ειλικρινής αν δεν το έλεγες ούτε και θα το σκεφτόμουν!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Λοιπόν, έχω πολύ μεγάλο στήθος και πολύ στενή πλάτη (νούμερο σουτιέν 36Η-εσύ;). Δε μπορώ να πω ότι είχα πρόβλημα με το τι θα κάνω με το στήθος μου κατά τον τοκετό.....Και στους δύο τοκετούς μου φορούσα μόνο αυτό το ηλίθιο ρομπάκι, το οποίο ουσιαστικά από ένα σημείο και ύστερα μου είχε γίνει μπουστάκι. Σου εγγυώμαι ότι την ώρα που θα γεννάς το τελευταίο που θα σκέφτεσαι θα είναι το στήθος σου. Δε χάνεις όμως τίποτα να ρωτήσεις το γιατρό σου αν θα μπορείς να φοράς αυτό που λες.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις! Katerina2 φοραω 75F, κ το στηθος μου ειναι πεσμενο. Για μενα δεν ειναι θεμα στυλ αλλα λειτουργικοτητας. Νιωθω πως δεν μπορω να κουμανταρω την κοιλια -μιας και ημουν 47 κιλα, 1.63 υψος- ποσο μαλλον κ το στηθος μαζι! Η αληθεια ειναι οτι το θαυμα της γεννησης τα επισκιαζει ολαα κ τα υπολοιπα μοιαζουν μηδαμινα, αλλα γιατι οχι κ σε ενα σουτιενακι; η βασικη μου απορια ειναι αν επιτρεπεται η αν εμποδιζει σε καποιο σημειο της διασικασιας.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις! Katerina2 φοραω 75F, κ το στηθος μου ειναι πεσμενο. Για μενα δεν ειναι θεμα στυλ αλλα λειτουργικοτητας. Νιωθω πως δεν μπορω να κουμανταρω την κοιλια -μιας και ημουν 47 κιλα, 1.63 υψος- ποσο μαλλον κ το στηθος μαζι! Η αληθεια ειναι οτι το θαυμα της γεννησης τα επισκιαζει ολαα κ τα υπολοιπα μοιαζουν μηδαμινα, αλλα γιατι οχι κ σε ενα σουτιενακι; η βασικη μου απορια ειναι αν επιτρεπεται η αν εμποδιζει σε καποιο σημειο της διασικασιας.

δε νομίζω να εμποδίζει πουθενά αλλά εφόσον νιώθεις άνετα μπορείς να το συζητήσεις με τον γιατρό να δεις τη γνώμη του!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

να σου πω την αληθεια εμενα μου το εβγαλαν για να ειμαι ανετη λεει...σημασια δεν εδωσα βεβαια εκεινη τη στιγμη...συζητα το με το γιατρο σου...αν σε κανει να νοιωθεις ανετα δεν νομιζω να σου πει οχι...

είμαι στον 8ο μήνα και θέλω να ρωτήσω αν επιτρέπεται να φοράς κάποιο χαλαρό σουτιέν χωρίς μπανέλα ή μπουστάκι κατά την ώρα του τοκετού. Εάν φοράω, θα με αναγκάσουν να το βγάλω; Έχω πολύ μεγάλο στήθος, πολύ στενή πλάτη κ δεν αντέχω στην ιδέα topless! Νομίζω θα πνιγώ και έχω το δικαίωμα φαντάζομαι να νιώθω άνετα... Ποιά είναι η εμπειρία σας; Φορούσατε σουτιέν κατά τον τοκετό; Έχει διαφορά αν γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική;

Να σημειώσω οτι θα φοράω δικό μου νυχτικό γιατί το μαιευτήριο δεν μου παρέχει νοσοκομειακή ρόμπα.

Εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο και μεχρι που μπηκα στο δωματιο ωδινων-τοκετου φορουσα νυχτικο και μπουστακι αθλητικο που ομως μου τα εβγαλαν για να μου φορεσουν την πρασινη ρομπιτσα.

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη εχω την εντυπωση πως ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να φορας τιποτα εκτος απο το πρασινο ρομπακι καθαρα για λογους ασφαλειας...;);) αλλα δε χανεις τιποτα να ρωτησεις για να βεβαιωθεις.

Με το καλο το μωρακι σου.....!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο και μεχρι που μπηκα στο δωματιο ωδινων-τοκετου φορουσα νυχτικο και μπουστακι αθλητικο που ομως μου τα εβγαλαν για να μου φορεσουν την πρασινη ρομπιτσα.

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη εχω την εντυπωση πως ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να φορας τιποτα εκτος απο το πρασινο ρομπακι καθαρα για λογους ασφαλειας...;);)

Με το καλο το μωρακι σου.....!!!!!

πριν ποσο καιρο γεννησες?νομιζω πως τωρα δεν βαζουν πρασινη ρομπα σε φυσιολογικο τοκετο μονο σε καισαρικη

πριν ποσο καιρο γεννησες?νομιζω πως τωρα δεν βαζουν πρασινη ρομπα σε φυσιολογικο τοκετο μονο σε καισαρικη

Γεννησα πριν 15 μηνες.

Αλλα και η φιλη μου που γεννησε προσφατα παλι το πρασινο ρομπακι φορουσε με τιποτα απο μεσα.

Διαφημίσεις

Ααα και επειδη δεν θα φορας ρομπα θελεις να φορας σουτιεν η μπουστακι για να αισθανεσαι ανετα...και οχι εντελως γυμνη.....?????

Κανε μια ερωτηση...στο γιατρο σου....!!!!!