Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

8ος μηνας αλλαγη γιατρου.

Recommended Posts

Καλημερα σας.

Πριν 13 μηνες γεννησε η γυναικα μου με ΦΤ στο ΡΕΑ και ολα πηγανε τελεια.

Τωρα μεχρι τελος του ετους περιμενουμε τον 2ο διαδοχο αλλα εχουμε το εξης προβλημα.

Ο γιατρος μας δεν συζηταει καν για καποια μειωση στα χρηματα του και μας ζηταει 1300 ευρω για εκεινον και την Μαια.οπως ηταν φυσικο επειδη ειμαι και νευρικος του τα εχωσα και πιστευω με το δικιο μου,μιας και στην προηγουμενη γεννα εδωσα τα ιδια χρηματα και η αποδειξη που ελεβα ηταν μολις 600 ευρω.

Δυστηχως αυτο που εχω καταλαβει πλεον ειναι οτι υπαρχει ολοκληρο κυκλωμα εκμεταλευσης επανω στους τοκετους.

Τωρα ψαχνουμε με την γυναικα μου να δουμε τι θα κανουμε.

Θα ηθελα την συμβουλη σας επανω σε αυτο το θεμα οπως επισης αν παω στο Ρεα

χωρις τον γιατρο μας δεν υπαρχει γιατρος βαρδιας?επισης τι κοστος χρεωνει το νοσοκομειο αν μπει ο γιατρος του στην μεση?

Σας ευχαριστω πολυ.

Διαφημίσεις

με το καλό το μωράκι..δεν καταλαβαίνω γιατί του τα χώσατε, ελεύθερη αγορά υπάρχει και η αμοιβή του είναι λογικότατη ...όσο για το θέμα της απόδειξης, μισή ευθύνη είναι δική σας που τη δεχτήκατε με το μισό ποσό..ε μην τα ρίχνουμε και όλα στους άλλους..

την καταλαβαίνω την οικονομική δυσκολία όλων μας, αλλά επιλέγετε ιδιωτικό μαιευτήριο και δεν δέχεστε να το πληρώσετε...1300 για γιατρό και μαία νομίζω είναι λογικό ποσό. αλλιώς υπάρχει και η λύση του δημόσιου και δεν το λέω με καμία διάθεση ειρωνείας...δεν νομίζω ότι μπορείς να μπεις χωρίς γιατρό, αυτό θεωρείται επείγον και πας στο δημόσιο κατευθείαν. κι εγώ στο ρέα γέννησα πριν ενα χρόνο και είναι εξαιρετικό.

Κι εγώ τη θεωρώ λογική τιμή αν υπολογίσεις την αμοιβή της μαίας . Βεβαια οι περισσότεροι γιατροί πληρώνονται με τον τύπο δωματίου που θα επιλέξεις . Εσείς τι δωμάτιο θα επιλέξετε ?

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

την καταλαβαίνω την οικονομική δυσκολία όλων μας, αλλά επιλέγετε ιδιωτικό μαιευτήριο και δεν δέχεστε να το πληρώσετε...1300 για γιατρό και μαία νομίζω είναι λογικό ποσό. αλλιώς υπάρχει και η λύση του δημόσιου και δεν το λέω με καμία διάθεση ειρωνείας...δεν νομίζω ότι μπορείς να μπεις χωρίς γιατρό, αυτό θεωρείται επείγον και πας στο δημόσιο κατευθείαν. κι εγώ στο ρέα γέννησα πριν ενα χρόνο και είναι εξαιρετικό.

Συμφωνώ και επαυξάνω.....

Διαφημίσεις