Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάπτιση κοριτσιών στα Νότια Προάστια

Denise Love

Recommended Posts

Γειά σας και από εμένα!Είμαι νέα στο φόρουμ και νέα μαμά (έπειτα από δέκα χρόνια).Θα ήθελα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε για την βάπτιση των δύο μικρών λουλουδιών μου,την οποία υπολογίζουμε να κάνουμε γύρω στις αρχές Ιουνίου,όπου οι μικρές θα είναι 10,5 μηνών.

Είμαι ανάμεσα στα θέματα πεταλούδα,πριγκίπισσες,νεράιδες,ή μαγειρική (τούρτες,κουζινικά και τέτοια).Ποιο νομίζετε πως ταιριάζει περισσότερο;

Αν έχετε καμιά καλή ιδέα για μπομπο και προσκλήσεις,καθώς και χώρο εκδηλώσεων και μαγαζί για βαπτιστικά στα Νότια Προάστια,θα σας ήμουν υποχρεωμένη.

Να σημειώσω πως θέλω η βάπτιση να είναι από τα χεράκια μας,καθώς οι δύο μεγαλύτερες κόρες μου έχουν ξετρελλαθεί με την ιδέα να βοηθήσουν.

Ευχαριστώ πάρα πολύ,Denise.

Γιασεμούλα:17/7/1999

Φραουλίτσα:7/9/2003

Λεμονιά και Μηλίτσα:15/7/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα και να τις χαίρεσαι! Για μπομπονιέρες και προσκλήσεις εγώ σου προτείνω το Χαμόγελο του Παιδιού http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Vaptisi.20784.html ή το Κάνε μιά ευχή http://www.makeawish.gr/index.php/2012-10-29-13-17-21/2012-10-29-13-17-24 εγώ από εκεί πήρα του γάμου και της βάφτισης αντίστοιχα και έπιασαν τόπο τα χρήματα που δώσαμε. Θα μπορούσατε να φτιάξετε μόνοι σας τις παιδικές μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά καθώς και το στολισμό των τραπεζιών (εγώ αυτό έκανα).

Υλικά σε καλές τιμές μπορείς να βρεις εδώ

http://www.eshopgamou.gr/

http://www.123-mpomponieres.gr/shop/products

http://www.agrinvestdeco.gr/

Για χώρο εκδηλώσεων εμείς προτιμήσαμε το ξενοδοχείο Coral στο Π.Φάληρο. Υπέροχο φαγητό και καταπληκτική θέα!

Καλή επιτυχία!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Λοιπόν υπάρχει ενα πολύ ωραίο μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, το Leshop αλλά δεν ξέρω δ/νση. Νομίζω πως ειναι σε κάθετο πεζόδρομο, ανάμεσα στην πλατεία και στην Ομήρου. ΕΙναι ιδανικό αν θέλεις νεράιδες, πριγκίπισες κλπ. Αφού κατασταλάξεις σε θέμα ψάχνεις για τα υπόλοιπα. Θέλεις το τραπέζι να ειναι κοντά στην εκκλησία η δεν σε απασχολεί?Θες ξενοδοχείο ή εστιατόριο? υπάρχει το coral όπως σου είπε η Izaki παραπάνω, υπάρχει ο φλοίσβος (πρώην sea park), υπάρχει το Ποσειδών με ωραίο χώρο, και μετά εστιατόρια.

To coral φαίνεται πολύ ωραίο,από τιμές τι λέει?Θα είμαστε περίπου 250 άτομα.Θα προτιμούσα να γίνει σε ξενοδοχείο το τραπέζι,και να αναλάβω εγώ στολισμό,μπομπο,προσκλητήρια,μαρτυρικά και τα γλυκα.Για εκκλησία δεν έχουμε καταλήξει ακόμα.Έχω μια κοντά στο σπίτι μου (μένω κοντά στο γηπεδο Πανιωνίου στη Ν.Σμύρνη),αλλά δεν θα την επέλεγα.Ιζάκι,εσείς που κάνατε τη βάφτιση (εκκλησία)?

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

To coral φαίνεται πολύ ωραίο,από τιμές τι λέει?Θα είμαστε περίπου 250 άτομα.Θα προτιμούσα να γίνει σε ξενοδοχείο το τραπέζι,και να αναλάβω εγώ στολισμό,μπομπο,προσκλητήρια,μαρτυρικά και τα γλυκα.Για εκκλησία δεν έχουμε καταλήξει ακόμα.Έχω μια κοντά στο σπίτι μου (μένω κοντά στο γηπεδο Πανιωνίου στη Ν.Σμύρνη),αλλά δεν θα την επέλεγα.Ιζάκι,εσείς που κάνατε τη βάφτιση (εκκλησία)?

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου πόσα είχαμε δώσει στο ξενοδοχείο, μου είχε φανεί πάντως λογικό το ποσό, θα κοιτάξω μήπως βρω τα χαρτιά με την προσφορά που μας είχανε δώσει. Την βάφτιση την κάναμε στον Άγιο Αλέξανδρό τρία τετράγωνα από το Coral που είναι και η ενορία μας, πολύ κοντά όμως είναι και η Παναγίτσα.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν coral και αγ. Αλέξανδρος, Παναγίτσα και Ποσειδών (συνήθως αυτός ειναι ο συνδυασμός γιατι ειναι με τα πόδια μετά και πολλοί το προτιμούν έτσι). Αλλιώς Αγ. Αλέξανδρος με Φλοισβος (πρώην sea park, εκεί βάζει και φουσκωτό και επίσης έχει και την παιδική χαρά και είναι ωραία.Οι τιμές παίζουν ανάλογα με το μενού, το Ποσειδων ειναι λίγο πιο ακριβό αλλά εχει απίστευτη θέα ψηλά και access στην πισίνα).

Ο Άγιος Αλεξανδρος νομίζω είναι μια λευκή εκκλησία;Αν ναι, εκεί βαπτίστηκε ο ανιψιός μου,και όντως μας βολεύει,επιτρέπουν όμως στολισμό;

Ναί είναι η λευκή εκκλησία που βρίσκεται στην Αγίου Αλεξάνδρου, εγώ στολισμό δεν έκανα γιατί δεν μου αρέσει αλλά επειδή περνάμε καθημερινά από εκεί όταν κάνουμε τη βόλτα μας πολλές φορές έχω δει την εκκλησία στολισμένη για βαφτίσεις. Οι ιερείς (τους οποίους ξέρω από παιδί και είναι γλυκύτατοι) μου είπανε απλά αν θέλω να στολίσω να είναι κάτι διακριτικό και το μόνο που δεν επιτρέπουν είναι στολισμός στην κολυμβήθρα το οποίο, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι απολύτως λογικο και θεμιτό.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Στη Νέα Σμύρνη, έχει πολύ όμορφα πράγματα (βαπτιστικά ρούχα, λαμπάδες, μπομπονιέρες, κουτιά, μαρτυρικά) η Tricia Daniels. Οι δημιουργίες της είναι καλόγουστες, ευφάνταστες και καλοδουλεμένες και οι τιμές της αρκετά ανταγωνιστικές. Σε αυτήν έκανα τη βάφτιση της βαφτιστήρας μου πριν 4 χρόνια και του γιου μου πρινα 2μισι και έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένη. Δεν έχει site, αλλά το κατάστημά της είναι στην Αδραμυτίου, 2 δρόμους κάτω από την Ομήρου. Κάνε μια βόλτα να θαυμάσεις.

Γενικά επίσης προτείνω site για οργάνωση εκδηλώσεων με πολλές προτάσεις για ό,τι περιλαμβάνει μία βάφτιση και για χώρους διοργάνωσης της εκδήλωσης. Η υπεύθυνη, η Κατερίνα, κάνει εξαιρετική ακούραστη δουλειά και έχει φοβερές καλόγουστες ιδέες. Ό,τι χώρο και αν επιλέξετε, πάντα βρίσκει να κάνει όμορφες επεμβάσεις που ταιριάζουν στην περίσταση. Και οι τιμές της είναι επίσης ανταγωνιστικές. http://www.style-events.gr

Για μετά τη βάφτιση, εμένα θα μου άρεσε αν έβρισκες κάτι (ταβέρνα, εστιατόριο, δεν ξέρω τι μαγαζιά έχει πια εκεί) στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν (ειδικά όσοι δεν έχουν κάνει τη βόλτα και δεν ξέρουν τη μαρίνα).

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Μιας και βλέπω να τις αποκαλείς Λεμονιά και Μηλίτσα (είναι αυτά τα ονόματα τους ή τα φωνάζεις έτσι χαιδευτικά?) θα σου πρότεινα σαν θέμα "Λεμόνια και μήλα" σε χρώματα κίτρινο και κόκκινο...είναι κάτι διαφορετικό που ξεφεύγει από το κλασσικό ροζ..αλλά μπορεί να βγει πολύ κοριτσίστικο...!Με το καλό, να τα χαίρεσαι και τα 4!

Διαφημίσεις

Μιας και βλέπω να τις αποκαλείς Λεμονιά και Μηλίτσα (είναι αυτά τα ονόματα τους ή τα φωνάζεις έτσι χαιδευτικά?) θα σου πρότεινα σαν θέμα "Λεμόνια και μήλα" σε χρώματα κίτρινο και κόκκινο...είναι κάτι διαφορετικό που ξεφεύγει από το κλασσικό ροζ..αλλά μπορεί να βγει πολύ κοριτσίστικο...!Με το καλό, να τα χαίρεσαι και τα 4!

Τέλεια ιδέα! Αν όντως είναι αυτά τα πραγματικά τους ονόματα, πιστεύω κι εγώ ότι δεν έχει νόημα να ψάχνει για άλλο θέμα.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

• 1 month later...

Επανέρχομαι γιατί βρήκα τα χαρτιά με το μενού και τις τιμές από το Coral.

Ήταν Σάββατο μεσημέρι και μας κόστισε 32ευρώ το άτομο. Είχαμε μπουφέ με 3 κρύα ορεκτικά, 3 σαλάτες, 3 ζεστά ορεκτικά, 4 κυρίως πιάτα, 3 γλυκά, σαμπάνια και απεριόριστη κατανάλωση σε αναψυκτικά, μπύρες και κρασί.

Ίσως έχουν αλλάξει λίγο οι τιμές πάντως το φαγητό ήτανυπέροχο και μείναμε τόσο εμείς όσο και οι καλεσμένοι πολύ ευχαριστημένοι. Με το καλό!

S02fp3.png

LnVyp3.png