Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θεμα υγιεινης

Recommended Posts

Καλησπερα σας ειμαι νεα μαμα 5 μηνων ο μικρος μου..θελω να σας κανω ερωτηση ειναι υπερβολη που θελω να πλενουν τα χερια τους οταν πανε να πιασουν το παιδι??σοι του αντρα μου βαζει το στομα τις κ δαγκωνει το χερακι του μικρου εγω παθαινω εγκεφαλικο ειμαι υπερβολικη???καπνιζουν κ ειναι απο διπλα κ οτι κ να πω δεν μου δινουν σημασια υπερβολες μου λενε....

Διαφημίσεις

Βρε κοπελιά, συγγνώμη κιόλας, αλλά έχεις ανοίξει ένα σωρό θέματα για το ίδιο πράγμα, την πεθερά σου. Φαντάζομαι ότι σε καίει το θέμα, αλλά συγκέντρωσέ τα όλα σε ένα τοπικ. Γράφεις τα ίδια πράγματα σε 4 μεριές...

Εγώ δεν σε βρίσκω υπερβολική. Το πλύσιμο των χεριών είναι βασικός κανόνας υγιεινής ειδικά τώρα που κυκλοφορούν τόσες ιώσεις. Το να βάζουν στο στόμα τους τα χέρια του μωρού το βρίσκω απαράδεκτο και νομίζω ότι πρέπει να τους θέσεις όρια τόσο γι'αυτό όσο και για το κάπνισμα. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι όποιος θέλει να καπνίσει πρέπει να πάει στο μπαλκόνι. Στο σπίτι σου και σε ότι αφορά το παιδί σου εσύ θέτεις τους κανόνες και σε όποιον αρέσει.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοπελιά, συγγνώμη κιόλας, αλλά έχεις ανοίξει ένα σωρό θέματα για το ίδιο πράγμα, την πεθερά σου. Φαντάζομαι ότι σε καίει το θέμα, αλλά συγκέντρωσέ τα όλα σε ένα τοπικ. Γράφεις τα ίδια πράγματα σε 4 μεριές...

δικαιο εχεις συγνωμη.

δικαιο εχεις συγνωμη.

Σου έχω απαντήσει και σε άλλο από τα θέματα. Μην δίνεις σημασία στα πάντα. Με θέματα άνευ ουσίας μην ασχολείσαι καθόλου (πχ μπηχτές κτλ) και σε πιο σημαντικά όπως η υγιεινή που λες και το κάπνισμα δίπλα στο μωρό, θα βάζεις όρια και θα τα τηρείς Τα όρια θα τα βάζεις μόνη σου και θα απαντάς καταλλήλως όπου χρειάζεται. Σε λένε υπερβολική; Δεν πειράζει... Προφανώς είναι υπερβολικός και ο παιδίατρος πες.

κ μια ερωτηση ακομα ξεκινησαμε κρεμουλες κ μου πε ο γιατρος τελος αποστειρωση εσεις μεχρι ποτε κανατε?

Εκεί γύρω στον 5ο μήνα, όταν ξεκινούν οι στερεές τροφές.

Καλησπερα σας ειμαι νεα μαμα 5 μηνων ο μικρος μου..θελω να σας κανω ερωτηση ειναι υπερβολη που θελω να πλενουν τα χερια τους οταν πανε να πιασουν το παιδι??σοι του αντρα μου βαζει το στομα τις κ δαγκωνει το χερακι του μικρου εγω παθαινω εγκεφαλικο ειμαι υπερβολικη???καπνιζουν κ ειναι απο διπλα κ οτι κ να πω δεν μου δινουν σημασια υπερβολες μου λενε....

Τα μωρα μεχρι 6 μηνων δεν εχουν αντισωματα, οποτε εγω προσωπικα ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.

Το μωρακι μου ειναι 15 μηνων και μεχρι και τον 6το ορισμενα ουσιωδη πραγματα τα τονησα και ας εγινα κακια, εγινα ομωσ κερβερος για το παιδι μου, για την υγεια του. Μεχρι και τωρα ομως κραταω παλι ορισμενες αποστασεις απο θεματα που οι αλλοι θεωρουν οτι ειναι λανθασμενα απο μερους μου, για παραδειγμα δεν επιτρεπω σε κανεναν να εισχωρησει στο σπιτι με τα παπουτσια γιατι πολυ απλα η μικρη μου γλυφει κυριολεκτικα τα πλακακια. Μπορει να ειμαι υπερβολικη αλλα αυτο θεωρω σωστο για το παιδι μου και αυτο πρατω.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις