Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φτου και απο την αρχη...

Recommended Posts

Περασαν σχεδον τρια χρονια απο την πρωτη μου εξωσωματικη με μικρογονιμοποιηση σε ενα κεντρο στο χαλανδρι με τον κ Π*****ο. Ευτυχως για μας ηταν επιτυχης. Στις αρχες ειχα μια αποκολληση αλλα με βοηθησαν απο το κεντρο κ η τυχη, ο θεος κ την ξεπερασα. Στον 7 μηνα αλλαξα γιατρο,θεωρησα οτι δεν εχω την επικοινωνια που ηθελα.ο νεος γιατρος που εφερε το παιδι μου στον κοσμο κατα τυχη ειναι στην ομαδα εξωσωματικης του Μητερα. Οποτε το ερωτημα μου κ το διλημα μου ειναι...την εξωσωματικη για το δευτερο παιδι που να την κανω? Σε αυτον που εβαλε το πρωτο σπορακι 'η σε αυτον που το εφερε στην ζωη?κ αν ο πρωτος απο "εκδικηση" δεν βαλει τωρα τα δυνατα του? Αν ο δευτερος δεν "πιανει το χερι του"στην συγκεκτριμενη διαδικασια(στην γεννα ηταν αψογος,αλλα θα ειναι το ιδιο στην εμφυτευση?) Τι λετε κοριτσια εχω αγχωθει γιατι παλι ξεκινω απο την αρχη,με πολλες αποριες καινουργιες εξετασεις,παλι φαρμακα αλλα τι σαςτα λεω τα ξερετε οι περισσοτερες.

Διαφημίσεις

Περασαν σχεδον τρια χρονια απο την πρωτη μου εξωσωματικη με μικρογονιμοποιηση σε ενα κεντρο στο χαλανδρι με τον κ Π*****ο. Ευτυχως για μας ηταν επιτυχης. Στις αρχες ειχα μια αποκολληση αλλα με βοηθησαν απο το κεντρο κ η τυχη, ο θεος κ την ξεπερασα. Στον 7 μηνα αλλαξα γιατρο,θεωρησα οτι δεν εχω την επικοινωνια που ηθελα.ο νεος γιατρος που εφερε το παιδι μου στον κοσμο κατα τυχη ειναι στην ομαδα εξωσωματικης του Μητερα. Οποτε το ερωτημα μου κ το διλημα μου ειναι...την εξωσωματικη για το δευτερο παιδι που να την κανω? Σε αυτον που εβαλε το πρωτο σπορακι 'η σε αυτον που το εφερε στην ζωη?κ αν ο πρωτος απο "εκδικηση" δεν βαλει τωρα τα δυνατα του? Αν ο δευτερος δεν "πιανει το χερι του"στην συγκεκτριμενη διαδικασια(στην γεννα ηταν αψογος,αλλα θα ειναι το ιδιο στην εμφυτευση?) Τι λετε κοριτσια εχω αγχωθει γιατι παλι ξεκινω απο την αρχη,με πολλες αποριες καινουργιες εξετασεις,παλι φαρμακα αλλα τι σαςτα λεω τα ξερετε οι περισσοτερες.

Ζύγισε ποιος από τους δύο είναι ο πιο εξειδικευμένος και έμπειρος στο κομμάτι της εξωσωματικής και προχώρα.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν χωρούν συναισθηματισμοί ούτε εκδίκηση στο ιατρικό κομμάτι.

Αν τη δεδομένη στιγμή ένας ιατρός είναι καλός και μας καλύπτει σε αυτό που επιθυμούμε προχωράμε μαζί του , αν και πάλι δεν μας καλύπτει τον εξοφλούμε και αναζητούμε άλλον ιατρό.

Όπως και να το κάνουμε πελατειακή είναι η σχέση και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο πρώτος ιατρός θα σταθεί σαν σωστός επαγγελματίας.

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι μπορεί κάποια κοπέλα να γυρίσει την πλάτη στον ιατρό που είχε μαζί του σποτυχία στην πρώτη - δεύτερη εξωσωματική και μετά από αποτυχημένες προσπάθειες σε άλλους ιατρούς να επιστρέψει για τους δικούς της λόγους και πάλι στον πρώτο ιατρό και να έχουν επιτυχία.

Οι ιατροί θέλουν πελάτες και επιτυχίες και εμείς θέλουμε το καλύτερο για εμάς και την οικογένεια μας και ευτυχώς που σε όλες τις ειδικότητες υπάρχουν πολλοί ιατροί για να επιλέγουμε τη δεδομένη στιγμή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας τον καλύτερο.