Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Περίεργη κατάσταση με τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Χρειάζομαι την βοήθεια σας με ένα θέμα... Έχω 11 μέρες καθυστέρηση, έχω ήδη 2 παιδιά, στο πρώτο μου παιδί είχα κάνει το τεστ εγκυμοσύνης predictor και όταν το έβαλα κάτω από την ροή των ούρων άρχισε σιγά σιγά να τραβάει το υγρό και τα παραθυράκια έδειχναν ότι είχαν υγρανθεί με ένα πολύ ξανοιχτό μοβ χρωματάκι και μετά βγήκαν οι δύο έντονες μοβ γραμμές, τώρα που ξαναέκανα το ίδιο τεστ εγκυμοσύνης να δω μήπως υπάρχει πιθανή τρίτη εγκυμοσύνη, βούτηξα το τεστ μέσα σε ένα χάρτινο ποτηράκι με τα ούρα μου και το άφησα σε μια επίπεδη επιφάνεια, το τεστ τότε έκανε κάτι πολύ περίεργο για εμένα, το μεγάλο παραθυράκι που δείχνει αν είσαι έγκυος έγινε όλο πολύ σκούρο μοβ και μετά από λίγο πήρα το κανονικό ξανοιχτό μοβ χρώμα και βγήκε αρνητικό. Μπορεί να έκανε λάθος το τεστ ή απλά να έχω καθυστέρηση στην περίοδο??? Όποια ξέρει κάτι παρόμοιο ας με διαφωτίσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Διαφημίσεις

Εγώ με 11 μέρες καθυστέρηση (αν δεν το συνήθιζα) θα έκανα χοριακή, όχι τεστ. Ίσως να ήταν λανθασμένος και ο τρόπος που το έκανες.

Τι είναι η χοριακή, πως γίνεται?? Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τι είναι η χοριακή, πως γίνεται?? Ευχαριστώ για την απάντηση.

Πας σε ενα μικρόβιο λόγο, σου παίρνει αίμα και ζητάς να σου κάνει β χοριακη... Αν ειναι κάτω απο 5 δεν είσαι έγκυος, αν ειναι πανω απο 5 αν θυμάμαι καλα πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρο σου. Καλη συνέχεια.

sJbgp3.png W9hQp3.png

Ευχαριστώ! Αν και μου είναι λίγο δύσκολο να πάω σε μικροβιολόγο γιατί ο άντρας μου δουλεύει κάθε μέρα και δεν έχω και δεν εμπιστεύομαι κανέναν να μου κρατήσει τα παιδιά, μέχρι να πάρει άδεια ο άντρας μου να με πάει...

Έχει ζήσει καμιά άλλη κοπέλα παρόμοιο περιστατικό??

Διαφημίσεις

Το τεστ εγινε ολο μοβ γιατι μουσκεφτηκε πολυ στα ουρα η ξταν χαλασμενο το τεστ.μαλλον ομως το πρωτο. Οταν κανουμε τεστ ισα που βρεχουμε λιγο μπροστα την ταινια που εχει ελαχιστα ουρα θελει.καλο θα ηταν να εκανες μια β χοριακη να επιβεβαιωθεις η παρε ενα τεστ ακομη για να εισαι σιγουρη

Και εμένα μου φάνηκε ότι το βούτηξα πολύ! αλλά το μικρό παραθυράκι που δείχνει αν δούλεψε σωστά το τεστ έβγαλε τη μοβ γραμμή, αλλά το άλλο παράθυρο πήρε το κανονικό του χρώμα και δεν έβγαλε τίποτα! Θα περιμένω 2,3 μέρες και θα πάρω κι άλλο τεστ αν και είναι πανάκριβο και ο ένας μισθός του άντρα μου δεν φτάνει για τα απαραίτητα, περνάει ο μήνας και χρωστάμε κιόλας.:(

Κανε αλλο ενα τεστ εγκυμοσυνης , παρε το self-clear το θεωρω πολυ α3ιοπιστο . Εχω παθει και εγω κατι τετοια με τεστ , ιδιαιτερα θυμαμαι μια φορα εγινε ακριβως αυτο που ειπες και εδει3ε αρνητικο ενω ημουνα εγκυος .

QRyOp2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, με βοήθησαν πολύ, είμαι 20 χρονών και την κορούλα μου, πήραμε δάνειο, που τώρα μας πίνει το αίμα με τους τόκους και γέννησα στο Ιασώ γιατί ήμουν 17 χρονών και φοβόμουν, φυσιολογικά ,με την επισκληρίδιο μου μια χαρα , τον μπεμπάκο μου τον γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο φυσιολογικά, χωρίς επισκληρίδιο και φρίκαρα, τρέμω μόνον στην ιδέα να ξαναγεννήσω έτσι, πολύ πόνος!!!!:shock:

Την εξεταση της β χοριακης μπορεις να την συνταγογραφησει ο γυναικολογος του ικα ή και ενας ιδιωτης γυναικολογος (αλλα εκει πληρωνεις επισκεψη) και να πας σε μικροβιολογικο και να την κανεις με πολυ μικρη συμμετοχη, περιπου 5?!!!!! Και θα ειναι αξιοπιστο αποτελεσμα και δεν θα χαλασεις αλλα λεφτα για τεστ φαρμακειου!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Διαφημίσεις

Αν είναι να πάω σε μια γυναικολόγο για να μου γράψει την εξέταση μήπως να πάω σε μία γυναικολόγο να μου κάνει έναν υπέρηχο?? Θα φαίνεται στον υπέρηχο αν είμαι έγκυος έτσι??

Θα φαινεται γιατι με 11 μερες καθυστερηση πρεπει να εισαι , αμα ησουνε εγκυος , 5-6 εβδομαδων , ειναι βεβαια αρκετα νωρις , μολις και μετα βιας φαινεται στον υπερηχο μια κουκιδα σε τοσο μικρη βδομαδα . Εγω θα σε συμβουλευα ή να παρεις τα παιδακια σου και να πας σε ενα μικροβιολογικο και να ζητησεις ε3εταση χοριακης β για εγκυμοσυνη ή να παρεις αλλο ενα τεστ , η ε3εταση δεν ειναι σπουδαιου κοστους , η επισκεψη σε γυναικολογο για να σου τη γραψει θα ειναι πιο ακριβη .

QRyOp2.png

Μάλλον θα καταλήξουμε στο τεστ που μου είπες και μετά βλέπουμε, γιατί ο μπέμπης είναι 5 μηνών και η μικρή μου 2 μισή χρονών, θα παιδευτούν πολύ να με περιμένουν μέσα στο αυτοκίνητο με τον πατέρα τους, να πάω εγώ σε γυναικολόγο να μου γράψει την εξέταση και μετά σε μικροβιολόγο και δεν έχει και πάρκινγκ να έρθουν και ο άντρας μου με τα παιδιά, και φοβάμαι και τις ιώσεις και με τα λεωφορεία να πάω μόνη μου θα φρικάρω τελείως, με τα ταξί ένα σορό λεφτά, στο βιβλιάριο το δικό μας πρέπει να γράψεις την εξέταση πριν την κάνεις και πρέπει να βρεις και γιατρό!

μηπως θηλαζεις και ειναι καποιοα ορμονικηανωμαλια?κανε μια χοριακη,πανε με τ απαιδια 1 λεπτο υποθεση ειναι στο μικροβιολογικο κι εχει 20 ευρω.στο γιατρο δε θα φανει κατι με σιγουριαααα

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Δεν θηλάζω πια, έχω σταματήσει εδώ και 3 μήνες λόγο δυσκολιών:(. Μακάρι να μπορούσα να πάω μόνη μου αλλά δεν μπορώ γιατί δεν οδηγώ και γιατί με ωμφαλοκήλη δεν μπορώ να κουβαλάω τα παιδιά μόνη μου μες στην πόλη και το θεωρώ και άκρος επικίνδυνο. Είμαι πολύ φοβιτσιάρα!!

Διαφημίσεις