Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΠΕΪ???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εξέταση αίματος είναι,γίνεται σε συνδυασμό με την αυχενική.Αυτή η εξέταση δείχνει τα ποσοστά για το σύνδρομο down.Εγώ πλήρωσα 40 ευρώ.Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.

Εγώ πάντως έκανα έρευνα αγοράς και κατέληξα μόνη μου εκεί γιατί:

ΕΛΕΝΑ: Ραντεβού από Δεκέμβρη (ρώτησα μέσα Σεπτέμβρη για 20 Οκτώβρη!)

ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: 92ευρώ-ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ (που σημαίνει άδεια απ' τη δουλειά και απουσία του μπαμπά)

ΜΗΤΕΡΑ: 127ευρώ

ΙΑΣΩ: 150ευρώ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ: 115ευρώ (τα ραντεβού τους ήταν ως τις 5 και το αίμα το παίρνεις την επομένη)

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: 145ευρώ :shock: (ούτε που ρώτησα για ραντεβού! Ποιοί νομίζουν ότι είναι;; :evil: )

ΛΗΤΩ: 116ευρώ (και τα αποτελέσματα βγάινουν σε μισή ώρα!)->->->όπου και κατέληξα...

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια..εμένα η εξεταση α΄ επιπέδου είναι στις 8μιση το βράδυ..που σημαίνει πότε πρέπει να κάνω την PAP A? το πρωί της ίδιας μέρας, πρίν από την αυχενική? ΄'η την επόμενη μέρα το πρωί?

Δεν είναι απαραίτητο να ειναι πρωί για να σου πάρουν αίμα για το papp-a.

Εκεί που θα πας για την αυχενική διαφάνεια, λίγο πριν ή λίγο μετά τη μέτρηση θα σου πάρουν και αίμα.

Εγώ πήγα σε εξειδικευμένο εργαστήριο στον Πειραιά και έδωσα 130 ευρώ για την αυχενική και το papp-a.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Δεν είναι απαραίτητο να ειναι πρωί για να σου πάρουν αίμα για το papp-a.

Εκεί που θα πας για την αυχενική διαφάνεια, λίγο πριν ή λίγο μετά τη μέτρηση θα σου πάρουν και αίμα.

Εγώ πήγα σε εξειδικευμένο εργαστήριο στον Πειραιά και έδωσα 130 ευρώ για την αυχενική και το papp-a.

ειμαι επαρχία και εδώ πηγαίνουμε σε αιματολογικό εργαστήριο έξω και κανουμε την εξέταση αίματος.ξέρω ότι δεν χρειάζεται να είναι πρωί, απλά επειδή την αυχενική θα την κάνω τρίτη βράδυ 8μιση..επομένως θα τελειώσω 9 9 και, οπότε δεν μπορώ να κάνω τότε την εξέταση αίματος.οποτε αυτό που ρωτάω είναι να την κανω πριν, το πρωί πχ? ή την επόμενη ημέρα?

Μαράκι, εμένα στο Λητώ μου είπαν να πάω 7.15μμ για το αίμα και μετά από μισή ώρα θα μου κάνουν το υπέρηχο και ωστόσο θα έχει βγει το αποτέλεσμα του αίματος. Και μιλάμε πάντα για βράδυ. Σε άλλο διαγνωστικό μου θα μου έκαναν τον υπέρηχο και θα μου έπαιρναν αίμα και το αποτέλεσμα του αίματος θα έβγαινε την επομένη. Είναι ανάλογα με τα μηχανήματά τους μάλλον αλλά υποθέτω ότι η αιμοληψία πρέπει να συμβαδίζει χρονικά με τον υπέρηχο.

Τουλάχιστον στην Αθήνα ή θα κάνεις σκέτη αυχενική ή θα κάνεις αυχενική+αίμα=papA. Καλύτερα να ρωτήσεις εκεί που έχεις το ραντεβού. Τους έχεις διευκρινήσει ότι πρόκειται για εξέταση papA και όχι απλή αυχενική διαφάνεια;

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και πάλι κορίτσια!

ήθελα να σας ρωτήσω...έχω ακούσει πως η αυχενική και το παπέυ γίνονται στον τρίτο...εγώ όμως ακόμα δεν θα έχω μπεί στον τρίτο΄αλλά θα είμαι στην 13 εβδομάδα.υποτίθεται η σύλληψη έγινε στις 25/8 αφού κάθε 25 αλλάζουμε μήνα.μήπως είναι κάτι λάθος?

επίσης μπορείς να πάρεις χρήματα απο το ικα για αυτές τις εξετάσεις και εάν ναι πώς?

ήθελα να σας ρωτήσω...έχω ακούσει πως η αυχενική και το παπέυ γίνονται στον τρίτο...εγώ όμως ακόμα δεν θα έχω μπεί στον τρίτο΄αλλά θα είμαι στην 13 εβδομάδα.υποτίθεται η σύλληψη έγινε στις 25/8 αφού κάθε 25 αλλάζουμε μήνα.μήπως είναι κάτι λάθος?

επίσης μπορείς να πάρεις χρήματα απο το ικα για αυτές τις εξετάσεις και εάν ναι πώς?

μα δεν μπορεί να είσαι στην 13 εβδομάδα και να μην έχεις μπει στον 3ο!η αυχενική γίνεται από 11-14 εβδομάδα με προτίμηση την 12-13.η τελευταία σου περίοδος πότε ήτανε?

Η αυχενική γίνεται μεταξύ 11η-14η εβδομάδα. Μην μπερδεύεσαι με τους μήνες είναι μόνο για τους συγγενείς και φίλους που ρωτάνε! Ότι αφορά εξετάσεις και γιατρούς να μετράς πάντα βδομάδες απ' την τελευταία περίοδο.

Όσον αφορά το ΙΚΑ: Πρέπει να σου γράψει την εξέταση ο γιατρός του ΙΚΑ σε παραπεμπτικό και να πάρεις σφραγίδα από ελεγκτή. Έπειτα την κάνεις έξω και μετά πας στις παροχές του ΙΚΑ με το παραπεμπτικό και την απόδειξη. Το ποσό που δίνουν πίσω είναι 8,28 ευρώ αφού το ΙΚΑ καλύπτει μόνο απλούς υπερήχους και αυτή είναι η κρατική διατίμησή τους!! Εκεί μπορείς να κάνεις ένσταση και μετά από ένα μήνα θα περάσεις μια επιτροπή και πιθανόν να σου εγκρίνουν σχεδόν όλο το ποσό, απ' ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα. Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν ήξερα και δεν έκανα ένσταση, αυτή τη φορά όμως δεν θα τους τη χαρίσω...

5dyVp3.png

μα δεν μπορεί να είσαι στην 13 εβδομάδα και να μην έχεις μπει στον 3ο!η αυχενική γίνεται από 11-14 εβδομάδα με προτίμηση την 12-13.η τελευταία σου περίοδος πότε ήτανε?

H Τελευατία περίοδος ήταν 18/8

στις 18/8/