Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΡΩΤΣΙΛΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

ο γιος μου είναι 16 μηνών και βγάζει κόκκινα σπιθουράκια στον λαιμό, στο στήθος ψηλά και λίγο στην πλάτη που νομίζω ότι είναι δρωτσίλες. Τα βγάζει όταν έχει πολλή ζέστη και όταν βρίσκεται σε σπίτια που είναι πολύ ζεστά. Τι να κάνω?Πως φεύγου οι δρωτσίλες? Και υπαρχει τρόπος να περιορίσω την εμφάνισή τους?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γεια σου κορίτσι... Τώρα το καλοκαιράκι αν μπορείς να τον κάνεις κι ένα 2ο μπανάκι μέσα στην ημέρα καλό θα του κάνει. μετά το μπανάκι και 1 - 2 φορίτσες ακόμα υγρή πούδρα (της frezyderm είναι λίγο ακριβή αλλά την βρήκα πιο αποτελεσματική από της fissan) στο κορμάκι του στα σημεία που ιδρωνει πολύ και βγάζει σπιθουράκια.

FPh8p3.png
Link to comment
Share on other sites

Συχνό πλύσιμο με νεράκι, και καλό σκούπισμα. Πέρσι που είχαμε βγάλει βάζαμε λίγη υγρή πούδρα εκεί στις δίπλες (στις μασχάλες, στο λαιμό, πίσω από τα γόνατα...)

jTosp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

συμφωνω με τα κοριτσια.....2 μπανακια την ημερα ,χωρις αφρολουτρο....αστον στο μπανιο να παιξει λιγο και να δροσιζετε παραλληλα...κ το βραδυ πριν κοιμηθει(αφου τον ξανα μπανιαρεις) βαλτου κρεμα...ειμαστε 16,5 κ ειμαστε ακριβως ετσι κ κανω αυτα ακριβως..ξυπναμε μια χαρα αλλα μες στην ημερα φουντωνουμε ....πριν κοιμηθει του βαζω την κρεμα για συγκαμα της FREZYDERM...Ειναι πολυ καλη.....

Link to comment
Share on other sites

ΤΑ σπυρακι αυτα εχουν άσπρη μυτη? εμενα εχει στο λαιμό πολλά με άσπρη μυτη...

 

Η μπεμπουλα μου ειχε ασπρα σπυρακια και η παιδιατρος μας ειπε οτι μπορει να ειναι στεπτοκοκκος.Της εσπαγα το σπυρακι με μια μπατονετα και οινοπνευμα και μετα εβαζα μια αλοιφη την bactroban.Πλυσιμο συχνο και οχι αγκαλιες απο τριτους με βρωμικα χερια ή με χερια που εχουν σκουπιστει σε βρωμικες πετσετες

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...