Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γνωμες για γιατρους....

Recommended Posts

εχω στο μυαλο μου καποιους γιατρους Μπυρος Αποστολος Μπιζιμης Πετρος Μπαμπαλης Γιαννης ( ο οποιος εχει ξεγεννησει την ξαδερφη μου 2 φορες) καλογιαννιδης Γιαννης ( στον οποιο εχει κανει εξωσωματικη η κουνιαδα μου με τη δευτερη εκανε το αγορι μας και μετα απο 4 χρονια ειχε παλι μια αποτυχιμενη εξωσωματικη και ηρθε φυσιολογικα η μπουμπου μας) και στο ΜΑκεδο Αναστασιο οπου ειχα παει στο παπαγεωργιου και μου ειχε παρει το ιστορικο και ειπα να παω και στο ιατρειο του!!!βοηθεια κοριτσια μπας και τα ξεμπερδεψω λιγο στο μυαλο μου!!!

Διαφημίσεις

εχω στο μυαλο μου καποιους γιατρους Μπυρος Αποστολος Μπιζιμης Πετρος Μπαμπαλης Γιαννης ( ο οποιος εχει ξεγεννησει την ξαδερφη μου 2 φορες) καλογιαννιδης Γιαννης ( στον οποιο εχει κανει εξωσωματικη η κουνιαδα μου με τη δευτερη εκανε το αγορι μας και μετα απο 4 χρονια ειχε παλι μια αποτυχιμενη εξωσωματικη και ηρθε φυσιολογικα η μπουμπου μας) και στο ΜΑκεδο Αναστασιο οπου ειχα παει στο παπαγεωργιου και μου ειχε παρει το ιστορικο και ειπα να παω και στο ιατρειο του!!!βοηθεια κοριτσια μπας και τα ξεμπερδεψω λιγο στο μυαλο μου!!!

Καλησπέρα,πες μου τι ακριβώς ψάχνεις και ποιο λόγο για νασου πω κάποια γνώμη.:wink:

Καλησπέρα,πες μου τι ακριβώς ψάχνεις και ποιο λόγο για νασου πω κάποια γνώμη.:wink:

γεια σου !!! ψαχνω εναν καλο γυναικολογο που να ασχολειτε και με εξωσωματικες. λογω προβληματων δικων μου πρεπει να κανουμε εξωσωματικη αλλα οταν πας σε 3 γιατρους και εχεις 3 διαφορετικες αποψεις μπερδευεσαι !!!!και να τον εχω και σα γιατρο μιας και δεν ειμαι απο εδω! εχω ενα χρονο που μετακομισα θεσσαλονικη και ακομη δε βρηκα τον καταλληλο!!!

ευχαριστω για την απαντηση

γεια σου !!! ψαχνω εναν καλο γυναικολογο που να ασχολειτε και με εξωσωματικες. λογω προβληματων δικων μου πρεπει να κανουμε εξωσωματικη αλλα οταν πας σε 3 γιατρους και εχεις 3 διαφορετικες αποψεις μπερδευεσαι !!!!και να τον εχω και σα γιατρο μιας και δεν ειμαι απο εδω! εχω ενα χρονο που μετακομισα θεσσαλονικη και ακομη δε βρηκα τον καταλληλο!!!

Καλή επιτυχία σ'ότι αποφασίσεις σου στέλνω πμ,για να σου αναφέρω την γνώμη μου.;)

Διαφημίσεις

καλημερα!!εγω στην λαρισα εκανα και τις 2!η πρωτη στο ιασω στον αλεξανδρη και η δευτερη τωρα στο πανεπηστιμιακο στον μεσσηνη!διαφορα:το ιασω ειναι ιδιωτικο και κοστιζει αρκετα,ο γιατροσ καλος...αλλα δεν επιασε...στο πανεπηστιμιακο πληρωνεισ μονο τα φαρμακα με το βιβλιαριο σου και τις επισκεψεις στον γιατρο που κοστιζουν 90 ευρω καθε φορα!!

Καλησπέρα και από εμένα.

Καταρχήν να πω ξανά το χιλιοειπωμένο….., ο γυναικολόγος είναι υποκειμενικό ζήτημα και δεν κάνουν όλοι σε όλες.

Δυστυχώς όταν μιλάμε για υπογονιμότητα δεν μπορούν οι περισσότεροι να την αντιμετωπίσουν και να ασχοληθούν σοβαρά, πέρα από κάποιους υπέρηχους ωορρηξίας, καθιερωμένες εξετάσεις και χάπια………Τρέχα γύρευε δηλαδή………

Boubou29, επειδή και εγώ παλεύοντας 4 χρόνια να μείνω έγκυος άλλαξα πάααααααααρα πολλούς γιατρούς, μόλις γνώρισα τον γιατρό μου έμεινα έγκυος σε 6 μήνες και είμαι τρελαμέεεεενη.

Δεν μου έκανε μάγια, ούτε μου έδωσε μαντζούνια. Απλά πρώτη φορά ασχολήθηκε σοβαρά γιατρός μαζί μου χωρίς να βιάζεται να με ξεφορτωθεί επειδή περιμένουν άλλα 20 θύματα απʼέξω.

Είναι νεαρός (40άρης…), εξωσωματικός και ειδικός σε υστεροσκόπηση – λαπαροσκόπηση, (παρόλα αυτά δεν με έβαζε με τίποτα για λαπαροσκόπηση γιατί πολύ σωστά θεωρούσε πως δεν την χρειάζομαι). Βάζει τα ραντεβού του ανά ώρα και είναι συγκεντρωμένος μόνο σε εσένα.

Έκανα μαζί του 2 σπερματεγχύσεις και 1 εξωσωματική, και τώρα περιμένουμε την μπέμπα μας.

Όλη την παρακολούθηση που χρειάστηκε μου την έκανε στο ιατρείο του, (ακόμα και τα σαββατοκύριακα άνοιγε μόνο για εμένα), και στο κέντρο εξωσωματικής πήγα μόνο 2 φορές για ωοληψία και εμβρυομεταφορά

ΔΕΝ σε κοιτάει σαν ευρώ και μαζί του γλύτωσα πάρα πολλά χρήματα, κυρίως στην εξωσωματική.

Μπορεί για όλο τον υπόλοιπο κόσμο αυτό να είναι χαζό,……..αλλά βρε κορίτσια ακόμα και τηλέφωνο με έπαιρνε ο ίδιος για να μάθει τα αποτελέσματα της χοριακής. Ακόμα και τώρα που με παρακολουθεί στην εγκυμοσύνη, αν κάνω πως αργώ να τον ενοχλήσω, με παίρνει τηλέφωνο να δει τι κάνω.

Το όνομα του είναι Τριανταφυλλίδης Στέλιος και αν θέλεις λεπτομέρειες στείλε μου πμ. Για τους άλλους γιατρούς που έγραψες, δυστυχώς δεν έχω άποψη για κανέναν. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.

9aXep2.png

Καλημέρα σας και από εμένα.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το κόστος της 1ης επίσκεψης σε Παράσχο, Πάντο, Αρκουλή.

Διάβασα στο forum ότι ο Πάντος ζητά 180? για την 1η επίσκεψη αλλά μετά ξαναπαίρνει χρήματα στην εμβυομεταφορά.

Έχει κάποια προσωπική εμπειρία να μας πει;

Καλημέρα σας και από εμένα.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το κόστος της 1ης επίσκεψης σε Παράσχο, Πάντο, Αρκουλή.

Διάβασα στο forum ότι ο Πάντος ζητά 180? για την 1η επίσκεψη αλλά μετά ξαναπαίρνει χρήματα στην εμβυομεταφορά.

Έχει κάποια προσωπική εμπειρία να μας πει;

FYI:

το κόστος της 1ης επίσκεψης στον Παράσχο είναι στα 100?.

Ο συνολικός χρόνος που διέθεσε για να ασχοληθεί μαζί μας δεν πρέπει να ξεπέρασε τα 10 λεπτά. Ήμασταν στο γραφείο του και στα διπλανά γραφεία είχε άλλα 3 ζευγάρια. Μας μιλούσε 2 λεπτά μετά πήγαινε σε άλλο γραφείο, μιλούσε με άλλο ζευγάρι ή έκανε υπερηχογράφημα, επέστρεφε και ξανά τα ίδια. Ενώ είχα κάνει υπερηχογράφημα την περασμένη εβδομάδα, ζήτησε να μου κάνει και αυτός ένα (που κράτησε γύρω στα 30sec - 1 min) μάλλον για να δικαιολογηθεί κάπως το ποσό των 100?. Την 1η φορά που έφυγε ήρθε μία κοπέλα του κέντρου να μας ενημερώσει γενικά για την διαδικασία και παραξενεύτηκε που είχαμε έτοιμες όλες τις εξετάσεις και είχαμε κλείσει και ραντεβού στην επιτροπή του ΙΚΑ (πρέπει να μας ρώτησαν 4-5 φορές αν είμαστε σίγουροι πως τα έχουμε όλα και άλλες τόσες έλεγξαν όλες μας τις εξετάσεις). Συνολικά μας πήρε 2 ώρες από την ώρα που πήγαμε στο κέντρο μέχρι να φύγουμε.

Όσον αφορά τον Πάντο, το κόστος της 1ης επίσκεψης ανέρχεται στα 150?.

Οφείλω να ομολογήσω ότι ναι μεν ο χρόνος που αφιέρωσε πρέπει να ήταν γύρω στα 15min-20min (με τον υπέρυχο που έκανε) αλλά ήταν διαρκώς εκεί. Δεν έφυγε από το γραφείο όπως έκανε ο Παράσχος.

Αρχικά το ιστορικό μας το πήρε ένας Σταύρου (ο οποίος μας μίλησε για την διαδικασία), στην συνέχεια είδαμε για 2min μία ψυχολόγο, μετά είδαμε τον Πάντο (που επίσης μου έκανε υπέρυχο) και στο τέλος μας μίλησε μία κοπέλα του κέντρου που μας εξήγησε βήμα βήμα την όλη διαδικασία. Συνολικά μας πήρε 3 ώρες από την ώρα που πήγαμε στο κέντρο μέχρι να φύγουμε. (Επίσης παραξενεύτηκαν που είχαμε έτοιμες όλες τις εξετάσεις και είχαμε ήδη κλείσει ραντεβού στην επιτροπή του ΙΚΑ).

Καλησπέρα Λεία33, μήπως από το σύνολο των γιατρών που έχεις επισκεφθεί γνωρίζεις τον κ. Αρκουλή. Είναι η 3η εξωσωματική μου και φοβάμαι, όπως έχω κι εγώ πει πολλές φορές, να μην την ξαναπατήσω... Ο καθένας με προσεγγίζει διαφορετικά. Ο καθένας τα δικά του! Το πρόβλημα το έχω εγώ κι όχι ο σύζυγος. Και δυστυχώς στην ηλικία των 34 να σου κόβουν το όνειρο φαντάζει ακόμη πολύ σκληρό.

Διαφημίσεις

Afroulitsa εγώ είμαι στη Θεσσαλονίκη και απάντησα στην Boubou29 που ψάχνει κάποιον εδώ βόρεια Ελλάδα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω καθόλου από γιατρούς και κέντρα της Αθήνας.

Εμπιστέψου το ένστικτο σου και μην αφήνεις κανέναν να σου κόβει τα φτερά. Όλα λύνονται και αντιμετωπίζονται, πόσο μάλλον στην ηλικία μας.

Δυστυχώς την ανεπάρκεια τους ως γιατροί την φορτώνουν την πλάτη μας σαν αποτυχία……….Μην ξεχνάμε πως για να καταλήξουμε στην εξωσωματική έχουμε κάποια θέματα. Αν ήμασταν εύκολες περιπτώσεις θα το κάναμε και μόνες μας………

9aXep2.png

koritsia egw den exw empeiria apo alles kopeles exw akousei otan noshleutika sto ipokrateio gia ton prapa gnwrisa duo kopeles pou mphkan na genhsoun kai eixan giatro ton prapa (eixan kanei ejwswmatikh) akouga pou genikws ekei ton peneuan polu

Θα συμφωνήσω με την mpak,είναι γυναικολόγος μου πολλά χρόνια εξαίρετος γιατρός και γνώστης του θέματος "υπογονιμότητα".Φυσικά,η επιλογή κέντρου είναι θέμα υποκειμενικό.....κάνεις επισκέψεις σε 2-3 κέντρα,δεν θέλει ενθουσιασμό....

• 2 months later...