Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημερα σας.. σε λιγες βδομαδες περιμενω το πρωτο μου μωρακι και θα ηθελα την γνωμη σας για τα καλλυντικα της εταιρειας L amande... ελεγα να δοκιμασω της frezyderm αλλα μου προτειναν κ αυτα...τι λετε????

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπερα. Δεν εχω παιδί ακόμη αλλά έχω δυο ανοίψια. Προσωπικα είμαι λάτρης των φυσικών προϊόντων Oriflame κι εχουν και βρεφική σειρά και την παιδικη σειρα Disney. Η εταιρεία δεν κανει πειραματα σε ζώα, εχει παρα πολύ καλές τιμές επειδη δεν υπαρχει κατάστημα, είναι σα να αγοράζουμε πχ την πατάτα κατευθειαν απο τον παραγωγό και στην Γερμανία (έχω φίλη μου εκει) τα προιόντα της πωλούνται στα φαρμακεία σε 2πλάσια τιμή τουλάχιστον. Ο αδερφός μου και η νύφη μου που τα εχουν χρησιμοποιήσει και στα 2 παιδια τους έχουν μείνει πολύ ευχαριστημενοι!!! Με το καλό να γεννηθεί το μωρό σας!!!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ...δεν το ηξερα αλλα θα το κοιταξω...

Καλησπερα, μπορείς να ρίξεις μια ματια στο www.oriflame.gr. Από το 2005 ειμαι μελος και ψωνίζω. Έχω δοκιμασει σχεδόν τα παντα, δεν εχω παθει ποτε τιποτα, ουτε απο τους γνωστους και φιλους που τους εξυπηρετω εχω ακουσει κατι κακό. Προσοχή θέλει όταν καποιος ξερει ότι εχει αλλεγια σε καποιο φυτό που ισως ειναι συστατικο σε καποιο προιον, αλλά ευτυχως στο σαιτ υπαρχει η δυνατοτητα να δεις ολα τα συστατικα των προιοντων. Αν θελεις να δοκιμασεις κατι μπορω να σου δωσω την εκπτωση μου... και μετα αποφασιζεις. Η κατασταση ειναι δυσκολη για όλους και τα εξοδα τρεχουν... Ελπιζω να βοήθησα :-)

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...