Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νέα μη προγραμματισμένη εγκυμοσύνη κ θηλασμος.

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Τώρα που γράφω ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει...!

Έκανα ένα τεστ μετά από 6 μέρες καθυστέρηση κ είναι θετικό...

Το συναισθήματα πολυ ανάμεικτα, ντρέπομαι που το λέω. Έχω ένα παιδάκι 19 μηνών παρά κατι, κ είχα στο μυαλό μου για δεύτερο αλλα όχι τώρα!

Εντωμεταξυ τον θηλαζω κ τις τελευταίες μέρες μου μειώθηκε πολυ το γάλα κ νόμιζα ότι ήταν γιατί έκανα δίαιτα. Πού να ξερά!

Είναι όλα τόσο μπερδεμένο στο μυαλό μου... Ήθελα να περάσω ένα καλοκαίρι χαλαρό, με μπανάκια κ κανενα ποτακι,μο μικρός αρχήσε επιτέλους να κοιμάται, αχ δε ξέρω... Δεν είχα την εγκυμοσύνη τώρα στο μυαλό μου! Με μία φορά στις γονιμες μερες ρε παιδιά....

Δώστε μου κουράγιο, τώρα είμαι πολυ μπερδεμενη.

Είμαι κ σίγουρη τη Δευτέρα που θα πάω στη γιατρό μου ότι θα μου πει να κόψω τον θηλασμο κ στεναχωριεμαι για το παιδάκι μου! Καλα, δεν πρόκειται να το κόψω μαχαίρι... Θα του δώσω μισό μήνα λέω...

Από την άλλη είμαι εντελώς σκυλα? ένα παιδάκι μεγαλώνει μέσα μου κι εγω δε χαίρομαι........

Διαφημίσεις

Για να μη σου πει βλακείες ο γιατρός περί διακοπής θηλασμού :mad: , και για να μη φανεί ότι του κάνεις κύρηγμα ότι είναι άσχετος και αδιάβαστος και αυθαιρετεί πάνω στο θέμα, πες του ότι θα επικοινωνήσεις με σύμβουλο θηλασμού. Μη του αφήσεις περιθώρια να σου επιβάλλει την άγνοιά του εις βάρος του παιδιού σου.

Στα σχετικά θέματα για τον θηλασμό στην εγκυμοσύνη στο φορουμ θα βρεις τι γράφει η Αγλαΐα Παπαδήμα, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού.

Μπορείς επίσης να ενημερωθείς από την La Leche League International http://www.llli.org/faq/bfpregnant.html

ή να επικοινωνήσεις με κάποιον σύμβουλο θηλασμού από κοντά http://www.thilasmosonline.info/lista.html

ΥΓ: Μισό μήνα να δώσεις στο γιατρό σου άμα σου πει μη τεκμηριωμένες βλακείες!!! :evil::twisted:

Σκυλα δεν εισαι σιγουρα...απλα σου ηρθε ξαφνικο!!!!!!!!

Τα συναισθηματα σου δικιολογουνται απολυτως!!!!!!!!

Δεν ειναι οτι δεν χαιρεσαι απλα δεν ξερεις αν χαιρεσαι η στεναχωριεσαι περισσοτερο, ισως εχεις κουραστει λογω του αλλου μωρου που παρεπιπτωντως αρχισε τώρα να κοιμαται οποτε φυσιολογικα σκεφτεσαι ετσι.....εισαι και εσυ ανθρωπος και εχεις και εσυ αναγκες.....εισαι στις αρχες ακομα, μολις το συνηδιροποιησεις καλα καλαθα χαρεις πολυ για αυτο το πλασματακι που μεγαλωνει μεσα σου και θα τα ξεχασεις ολα....

Οσο για το θηλασμο συνεχισε οσο μπορεις....και αντεχεις!!!!!!!

Και ασε τους γιατρους να λενε τα δικα τους!!!!!!!

Εσυ ξερεις ποσο αντεχεις.................ακομα!!!!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Γεια σας κορίτσια!

Τώρα που γράφω ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει...!

Έκανα ένα τεστ μετά από 6 μέρες καθυστέρηση κ είναι θετικό...

Το συναισθήματα πολυ ανάμεικτα, ντρέπομαι που το λέω. Έχω ένα παιδάκι 19 μηνών παρά κατι, κ είχα στο μυαλό μου για δεύτερο αλλα όχι τώρα!

Εντωμεταξυ τον θηλαζω κ τις τελευταίες μέρες μου μειώθηκε πολυ το γάλα κ νόμιζα ότι ήταν γιατί έκανα δίαιτα. Πού να ξερά!

Είναι όλα τόσο μπερδεμένο στο μυαλό μου... Ήθελα να περάσω ένα καλοκαίρι χαλαρό, με μπανάκια κ κανενα ποτακι,μο μικρός αρχήσε επιτέλους να κοιμάται, αχ δε ξέρω... Δεν είχα την εγκυμοσύνη τώρα στο μυαλό μου! Με μία φορά στις γονιμες μερες ρε παιδιά....

Δώστε μου κουράγιο, τώρα είμαι πολυ μπερδεμενη.

Είμαι κ σίγουρη τη Δευτέρα που θα πάω στη γιατρό μου ότι θα μου πει να κόψω τον θηλασμο κ στεναχωριεμαι για το παιδάκι μου! Καλα, δεν πρόκειται να το κόψω μαχαίρι... Θα του δώσω μισό μήνα λέω...

Από την άλλη είμαι εντελώς σκυλα? ένα παιδάκι μεγαλώνει μέσα μου κι εγω δε χαίρομαι........

μην το παίρνεις έτσι!!!!ένα παιδί είναι ευτυχία!!!!!μπορεί να μην το είχατε για τώρα στο μυαλό σας να γίνει αλλά είναι κάτι το οποίο πολλές γυναίκες θα ήθελαν!

σκέψου ότι πολλές δεν μπορούν να γίνουν μητέρες κ ότι το λαχταρούν ένα παιδί....είναι δώρο θεού!!!!!και μην ανησυχείς εμείς είμαστε εδώ για σένα για συμπαράσταση!!!!συγχαρητήρια λοιπόν κ απόλαυσε το!!!!!!!

να χαίρεσαι κ το παιδάκι σου το 1ο.!!!!!!!:-):-):-)

hiEW.pngpFRip3.png

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το γάλα μου έχει μειωθεί κατα πολυ, ευτυχώς ο μικρός δε γκρινιάζει ο καλουλης μου καθόλου. Του έδινα φρέσκο το πρωί τον τελευταίο καιρό κ άρχισα να του δίνω κ το βράδυ. Δεν μου κάθεται καλα το tandem , μπράβο σε αυτές που το κάνουν αλλα μου φαίνεται πολυ δύσκολο! Αν ήταν κ ο μικρός κάτω του έτους θα το έκανα αλλα τώρα δε νομίζω ότι χρειάζεται. Οπότε άσχετα με το τι θα πει ο γιατρός, θα δω να αποθηλασω σιγά σιγα, χωρίς κλάματα κ δραμα βέβαια.

Σήμερα άρχισα να το αποδέχομαι λίγο, βέβαια δεν το δενω ακόμα, να κάνουμε υπέρηχο κ μετά.

Θα δω να μη πάρω πολλά κιλά σε αυτή την εγκυμοσύνη. Μόλις έχασα της προηγούμενης συν 2 ακόμα ρε γμτο.... Πολυ είχα χαρεί....:?

Διαφημίσεις

καληπερα και με το καλο!! αχ μακαρι να μου συνεβαινε και εμενα τετοιο ατυχηματακι... Ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι εφοσον δεν ηταν προγραμματισμενο... Σκεψου απο την αλλη οτι ειναι πολυ καλη αυτη η διαφορα ηλικιας αναμεσα στα παιδια, ξεμπερδευεις κιολας!! Αφου δεν χαρηκες αρχικα, τουλαχιστον τωρα αρχισε να σκεφτεσαι τα πρακτικα ζητηματα. Θα ξεμπερδεψεις,λιγους μηνες ζορι τωρα. Οτι θα το αγαπησεις το νινι δεν υπαρχει καμια αμφιβολια, δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου να το συνειδητοποιησεις και να εχεις μια καλη εκυμοσυνη!!

Οι άντρες της ζωής μου...