Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χειμωνιάτικες δραστηριότητες για νήπια

Recommended Posts

Ωραια λοιπον...Γραφτηκαμε στο ωδειο Φιλιππος Νακας και μια φορα την εβδομαδα η μικρη μου περναει καλα εκει μαζι με τα αλλα παιδακια και με οσα κανουν εκει...Τα υπολοιπα απογευματα τις εβδομαδας τι κανουμε?Ενταξει μια μερα θα παμε σε ξαδερφουλες της ή σε δικες μου φιλες με παιδια αλλα αυτο δεν μπορει να γινει πανω απο μια φορα την εβδομαδα...Ενα απογευμα θα νοικιασουμε ενα παιδικο DVD ισως, και (αν) της αρεσει μπορει να περασει ευχαριστα ακομη ενα απογευμα...Ομως τι αλλο μπορω να κανω με την μικρη μου τωρα που αναγκαστικα θα κλειστουμε μεσα...Εσεις μανουλες με μικρα παιδακια με τι τα απασχολειτε (και δεν εννοω για ενα μισαωρο παιχνιδιου με τη μαμα-γιατι τοσο αντεχει η δικια μου-μετα αρχιζει και βαριεται).Θα ηθελα τη γνωμη σας....

Διαφημίσεις

Και τι δεν θα εδινα να υπήρχε απογευμα να μην έχουμε να κάνουμε τίποτα και συ το ψάχνεις? :lol::lol:

Παιδοτοπος, βόλτα στα μαγαζιά ή σε πλατεία ή σε κουνιες, παιχνιδι στο σπίτι!

Σε παιδοτοπο δεν μπορω (οικονομικα) και δεν θελω να την πηγαινω συχνα -ασε που τις καθημερινες δεν εχει και πολλα παιδακια.Παρκο οταν νυχτωνει στις 6 κι εγω επιστρεφω απο τη δουλεια στις 5:30 παλι δεν γινεται.Τις βολτες στα μαγαζια (σουπερ μαρκετ,καμια βολτα στις βιτρινες) τις κανουμε μια φορα την εβδομαδα και εφοσον ο καιρος το επιτρεπει.Μιλαω για χειμωνιατικες δραστηριοτητες με οτι αυτο σημαινει...

Αυτά που εσένα σου φαίνονται απλά, είναι δραστηριότητες για τα μικρά. Το σούπερ μάρκετ, ας πούμε, ακόμα κι αν αγοράσουμε μόνο το γάλα του, μπορεί να γίνει συγκλονιστική εμπειρία, αν πχ. πάτε από άλλο δρόμο, παρατηρήσετε τα γατάκια στο δρόμο ή πχ. μετρήσετε (εσύ φυσικά) τα .. κόκκινα αυτοκίνητα στο δρόμο κλπ. Οι οργανωμένες δραστηριότητες μπορεί να αντιστοιχούν στην εικόνα που έχουμε εμείς οι γονείς για τις δραστηριότητες αλλά δεν είναι απαραίτητες κάθε μέρα για τα παιδιά. Δοκίμασε και το babyswimming αν θέλεις κάτι άλλο, δες όμως τα πράγματα με τα δικά του μάτια και μην αγχώνεσαι όμως να το κάνεις κάτι συγκεκριμένο κάθε μέρα.

Και παλι δεν με καταλαβαινετε.Εννοειται πως πχ οταν κανονιζω να παμε σουπερ μαρκετ για τη μικρη ειναι παντα μια ωραια βολτα.Ουτε θελω να κανω καποια αλλη "εξωτερικη" δραστηριοτητα (πχ babyswimming).Αλλα οταν ειμαστε σπιτι τι κανουμε?Δηλαδη για να καταλαβετε:δοκιμασα πλαστελινες-επαιξε λιγο αλλα δεν εδειξε και πολυ ενδιαφερον-,της δινω να χαρτι και μπογιες να κανει μουτζουρες αλλα κι αυτο μετα απο λιγο το βαριεται.Τελος παντων τωρα θα μου πειτε οτι στην ηλικια που ειναι ολα τα βαριεται και γρηγορα...!Αν καποια κοπελα εχει καμια αλλη ιδεα δεκτη...

Διαφημίσεις

Κάτι σε θεατρικό παιχνίδι θα σε ενδιέφερε? Πιστεύεις οτι θα της άρεσε? Θα μπορούσες να αφιερώσεις 2 απογεύματα τη βδομάδα για κάτι τέτοιο?? :wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Κάτι σε θεατρικό παιχνίδι θα σε ενδιέφερε? Πιστεύεις οτι θα της άρεσε? Θα μπορούσες να αφιερώσεις 2 απογεύματα τη βδομάδα για κάτι τέτοιο?? :wink:
για πες... :roll:

Τώρα είδα ότι η φίλη μας είναι Θεσσαλονίκη...

Δεν ξέρω τι υπάρχει στη Θεσσαλονίκη από τέτοιου είδους δραστηριότητες, αλλά αν θέλεις πληροφορίες για Αθήνα, υπάρχουν πολλές τέτοιες στην πόλη μας.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

εγω και την προηγουμενη χρονια κ τωρα στελνω τον γιο μου θεατρο, αλλα νομιζω ειναι για παιδακια απο 4 κ πανω.Παντως ειναι πολυ ωραια κ οικονομικα...

.png.png[/url]

Αυτά που εσένα σου φαίνονται απλά, είναι δραστηριότητες για τα μικρά. Το σούπερ μάρκετ, ας πούμε, ακόμα κι αν αγοράσουμε μόνο το γάλα του, μπορεί να γίνει συγκλονιστική εμπειρία,

Συμφωνω απόλυτα!

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Σοφια γραψε λεπτομεριες για το ωδειο. Τιμες, ωρες τι κανατε? Στο δευτερο τμημα εισαστε?? Εντυπώσεις??

Ο ιδιος εχει κατι τετοιο και στην Κερκυρα( εσυ εισαι Θεσ/νική??). Σκεφτομουν να παω τη δικη μου. Αν και εχουν αρχισει τα μαθηματα, αλλά μου ειπαν Οκ. Τα χρηματα μου φανηκαν καπως. Θα την παω μια φορα που ειναι δωρεαν και θα αποφασίσω. Μωρε εγω το βλεπω και σαν ευκαιρια να γνωρισει και αλλα παιδακια (την προσεχει μια κυρια και δυστυχως δεν εχουμε καθολου φιλους με παιδια εδω)

Κοιτα και εδω για ιδεες για δραστηριοτητες

http://www.elc.co.uk/play/idea.php?play_id=132&key=5

http://www.anaptyksi.gr/contents/ages.php?aid=6

Aπό ότι γνωρίζω για το Ωδείο είναι 55 ευρώ τον μήνα + 30 ευρώ η εγγραφή

αν κάνω λάθος διορθώστε με!!!!

Δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μέσα στο σπίτι θα βρεις και εδώ

http://parents.org.gr/events

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

O Νακας ειναι μια φορα την εβδομαδα (εγω παω καθε Τεταρτη στις 18:15).Η εγγραφη ειναι 35 ευρω και ο μηνας 55 ευρω και αποπληρωμη γινεται σε 5 δοσεις των 99 ευρω.Κανουμε ενα βιβλιαρακι του Νακα που συνοδευεται απο cd και που η κοπελα που κανει το μαθημα το κανει καπως σαν θεατρικο παιχνιδι...Ειναι πολυ καλα αν σκεφτεις οτι η μικρη μου δεν παει παιδικο και ειναι καλη ευκαιρια για να ερχεται σε επαφη με παιδακια...Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να δοκιμασεις.Την πρωτη φορα βεβαια μπορει το παιδακι σου να μην ανταποκριθει οπως θα περιμενες αλλα στο επομενο μαθημα μπορει να αλλαξει εντελως (οπως ακριβως εγινε με την κορη μου).Καλη επιτυχια...

Διαφημίσεις

Σοφία Τ. να σε ρωτήσω κάτι, γιατί εγώ πίστευα ότι το κόστος στον Νάκα ήταν 55 ευρώ τον μήνα αλλά η χρονική περίοδος θα ήταν για 9 μήνες.... κάνω κάπου λάθος?????

Ναι τόσο είναι . Απλά, μπορείς να το βάλεις σε κάρτα και να το πληρώσεις σε 12 μήνες ή να το πληρώσεις σε τρεις δόσεις.Πάνως εγώ που πήγα στο δοκιμαστικά είναι πολύ όμορφα (μιλάω πάντα για την τάξη των 'μεγάλων' 18 μηνώ με 2 ετών)

η Μama mia έγραψε

εγω και την προηγουμενη χρονια κ τωρα στελνω τον γιο μου θεατρο, αλλα νομιζω ειναι για παιδακια απο 4 κ πανω.Παντως ειναι πολυ ωραια κ οικονομικα...

Μama mia, τι ακριβώς είναι αυτό το θέατρο που αναφέρεις;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

MAMA MIA ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..

ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΑ ΜΠΑΛΕΤΟ (ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ) ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΤΣΙ 2 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...

O Νακας ειναι μια φορα την εβδομαδα (εγω παω καθε Τεταρτη στις 18:15).Η εγγραφη ειναι 35 ευρω και ο μηνας 55 ευρω και αποπληρωμη γινεται σε 5 δοσεις των 99 ευρω.Κανουμε ενα βιβλιαρακι του Νακα που συνοδευεται απο cd και που η κοπελα που κανει το μαθημα το κανει καπως σαν θεατρικο παιχνιδι...Ειναι πολυ καλα αν σκεφτεις οτι η μικρη μου δεν παει παιδικο και ειναι καλη ευκαιρια για να ερχεται σε επαφη με παιδακια...Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να δοκιμασεις.Την πρωτη φορα βεβαια μπορει το παιδακι σου να μην ανταποκριθει οπως θα περιμενες αλλα στο επομενο μαθημα μπορει να αλλαξει εντελως (οπως ακριβως εγινε με την κορη μου).Καλη επιτυχια...

ευχαριστώ για την απαντηση. Σιγουρα θα το δοκιμασω. Μου αρεσει σαν ιδεα

Τον στελνω στον δημο Συκεων θεατρο,δηλ. θεατρικο παιχνιδι, για προσχολικες ηλικιες. Εγω δεν μενω εκει, μενω πυλαια,αλλα ο δημος μου δεν εχει κ πολλα πραγματα για προσχολικες ηλικιες. Ειναι δυο φορες την εβδομαδα, 24 ευρω το διμηνο συν την εγγραφη, νομιζω ηταν 7 ευρω.Παιζουν παιχνιδια, διαβαζουν παραμυθια κ τα δραματοποιουν, κ ανεβαζουν κ θεατρικες παραστασεις στο δημοτικο θεατρο Συκεων. Το καλοκαιρι ανεβασαν μια παρασταση κ μαλιστα το dvd της παραστασης ηταν προσφορα απο τον δημο.

Ο γιος μου παντως τρελλαινεται...Το θεατρο σ' αυτες τις ηλικιες προαγει την ομαδικοτητα, τονωνει την αυτοπεποιθηση κ βοηθα πολυ στην αναπτυξη του λογου...Το προτεινω ανεπιφυλακτα...

.png.png[/url]

Ακουγεται υπεροχο. Εμεις δεν εχουμε γυρω κατι τετοιο (δημοσιο)

Τον εγραψα κολυμβητηριο αν και προβληματιζομαι γιατι ειναι ανοικτο. :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!