Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Τα νέα μας είναι ότι δυστυχώς ακόμα δεν ξέρουμε τι φταίει και η μικρή δεν παίρνει το αναμενόμενο βάρος.

Έχουμε κάνει κυριολεκτικά tour σε παιδιάτρους και κάναμε εξετάσεις αίματος και ούρων.

Ο παιδίατρος που στηρίζει ουσιαστικά τον θηλασμό πιστεύει ότι δεν φταίει αυτός και προτείνει εισαγωγή σε νοσοκομείο για άλλου επιπέδου εξετάσεις που δεν γίνοντε σε μικροβιολογικά έξω και υπέρηχο.

Όλοι οι υπόλοιποι μου δίνουν όλες τις συμβουλές παιδιάτρων για αποφυγή μαζεμένες!!!

Επειδή ομολογώ ότι με τρομάζει η εισαγωγή σε νοσοκομείο αναγκάστηκα την Δευτέρα να της δίνω συμπλήρωμα μετά τον θηλασμό. Θα το παρακολουθήσουμε έτσι για 10 μέρες να δούμε αν και πόσο θα βάλει και μετά αναλόγως των αποτελεσμάτων.

Θέλω να κρατήσω τον θηλασμό όσο γίνεται περισότερο. Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό. Με μαγιά, με θήλαστρο, με ......δεν ξέρω τι άλλο ίσως χρειάζεται?

Από ψυχολογία έχω πέσει στα τάρταρα γιατί προσπάθησα πολύ να εδραιώσω την γαλουχία και τώρα κατέληξα εδώ :cry:

13e2p2.png

Διαφημίσεις

manina ευχαριστώ πολύ!

dooo πήρα μία φορά για 2 εβδομάδες και μετά σταμάτησα. Για καλό είναι σίγουρα όμως με τον φόβο της ταλαιπωρίας της μικρής και του να μην κολλήσει τίποτα εκεί μέσα, είπα (με δυσκολία βέβαια) να εξαντλήσω και αυτό το ενδεχόμενο.

Άσε όλα στραβά, ο άντρας μου έβγαλε πρόβλημα με το γόνατο αυτές τις μέρες, μπορεί να πάει άμεσα για "μαχαίρι" και μέσα σ΄όλα αυτά έχουμε και την βάπτιση!

13e2p2.png

Διαφημίσεις

για πότε είναι η βάφτιση? αν δεν έχετε ετοιμάσει προσκλητήρια, μπορείτε εύκολα να την πάτε για αργότερα. Αυτό είναι το τελευταίο, μην σε ανησυχεί.

Σημασία έχει μπαμπάς και κόρη να γίνουν περδίκια!!!

Η ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Είναι για τις 19/10. Προσκλητήρια δεν μοιράσαμε αλλά προς το παρόν ο άντρας μου δεν θέλει να την αναβάλουμε. Θα δούμε, τώρα πήγε στο νοσοκομείο και περιμένω να δω τι θα του πούνε.

13e2p2.png

Περάσανε εχθές οι 10 ημέρες που θηλάζω και δίνω συμπλήρωμα.

Πήγαμε στην παιδίατρο και ζυγιστήκαμε, βάλαμε 520 gr !!! Η γιατρός πιστεύει ότι έφταιγε ο θηλασμός (όλοι όμως μου έλεγαν ότι θηλάζω καλά). Μας είπε ότι πήρε πάρα πολύ για 10 μέρες, ίσως αναπληρώνει αυτά που δεν έβαλε! Καλό θα είναι λέει όμως να μην συνεχίσει έτσι γιατί φαντάζεστε πως θα γίνει? Στο άλλο άκρο!

Από προχθές μπήκα και εγώ στο Symphony club , το νοίκιασα για να μπορώ να της δίνω όσο περισσότερο μπορώ δικό μου γάλα.

13e2p2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: Εγώ να δεις τι έχω πάθει, χάζεψα τελείως!!!

Της δίνω στήθος, δεν το σταμάτησα ποτέ. Την θήλαζα αποκλειστικά, δεν έπερνε ικανοποιητικό βάρος και αφού αποκλείσαμε με εξετάσεις τα παθολογικά αίτια δοκιμάσαμε για 10 μέρες να δίνω και συμπλήρωμα.

Τρέχω και δεν φτάνω τώρα, θηλάζω , αντλώ , δίνω και συμπλήρωμα μέχρι να μπορώ να αντλώ όλο της το γεύμα. Έχω βγάλει μέχρι και 90ml , αισιοδοξώ!

13e2p2.png

Διαφημίσεις

περα απο το οτι πιστευω οτι ΔΕΝ εφταιγε ο θηλασμος...χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα για εσας!!!καλη συνεχεια χωρις προβληματα :)

Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα θα μείνει ένα μυστήριο για εμένα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε λάθος :?::roll:

Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση όλες σας :lol::lol:

13e2p2.png

Μπου μπου, γιατί δεν επικοινωνείς με μια από τις κοπέλες στη LLL, ώστε να βελτιώσετε κάποια πράγματα σε σχέση με τον απευθείας θηλασμό; Όλο και κάτι θα υπάρχει να σου πουν. Θα γλυτώσεις πολλή ταλαιπωρία, αν σταδιακά απεξαρτηθείς από το θήλαστρο.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Μπουμπού χαίρομαι τόσο πολύ που η μικρούλα μας πήρε βάρος επιτέλους,

δεν νομίζω να έφταιγε ο θηλασμός αλλα εσύ καλά έκανες και δοκίμασες το συμπλήρωμα, τώρα που πήρε λίγο τα ούπς της συνέχισε με το θηλασμό μην σταματήσεις μη ξεχνάς όποτε μπορείς να μας λ'ες τα νέα σου να ακούμε κι εείς νέα απο τη μπουμπού σου και εύχομαι πραγματικά να γίνει η μικρούλα μπουλουκίτσα(βρέ μπάς κι έχει αυτή άλλα σχέδια και θέλει να γίνει Σκλεναρίκοβα απο τώρα?) :)

amaretto κάπου είχα αναφέρει ότι είχα πάει στην Πατσούρου που μου είπε ότι όλα είναι καλά σε σχέση με τον θηλασμό. Ευχαριστώ για την συμβουλή, ίσως αν έβλεπα και κάποια άλλη σύμβουλο θα με βοηθούσε περισσότερο, έχεις δίκιο.

renata έχει μπουλουκέψει απότομα, μάγουλα, προγούλι, μπούτια! Δεν σταματάω τον θηλασμό, ακόμα αναρωτιέμαι τι έφταιγε και το μανεκέν μπουμπου δεν έβαζε?

13e2p2.png

• 2 weeks later...

Και επανέρχομαι για να σας πω ότι εχθές πήγαμε στην παιδίατρο. Η ζυγαριά έδειξε ότι σε 15 μέρες πήρε 750gr!!!! :lol:

Τώρα είμαστε πολύ πολύ ικανοποιημένοι, έφτασε στην 75 καμπύλη. Φυσικά είναι πολύ για τόσο σύνομο χρονικό διάστημα, αναπλήρωσε αυτά που δεν πήρε και δεν είναι καλό να συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό.

Κόβουμε το συμπλήρωμα :lol::lol::lol: συνεχίζουμε με αποκλειστικό θηλασμό καθώς βγάζω και με το θήλαστρο το οποίο με έχει βοηθήσει.

Κορίτσια σας ευχαριστώ ειλικρινά πολύ για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση που μου δείξατε :lol:

13e2p2.png