Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

POWER PLATE

Recommended Posts

Αααααχ... Τη σιχαίνομαι τη ρημαδογυμναστική!!! Αλλά το ότι μου είναι απαραίτητη είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο για γυμναστήριο με πάουερ πλέιτ. Να το κάνω το απονενοημένο; Αξίζει τα λεφτά του; Γενικά, χελπ, καταθέστε εδώ σχετικές πληροφορίες και εμπειρίες παρακαλώ!!!

Άντε, γιατί ο καιρός που θα βγω να προς αναζήτηση φορέματος για τη βάφτιση του Άγγελου πλησιάζει επικίνδυνα... :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Προσοχή! Ειναι πολύ επικίνδυνο όργανο και κανονικα πρεπει να χρησιμοποιείται μόνο απο επαγγελματίες αθλητές. Εχει γίνει μοδα και εχουν βαλει παντού αλλα καταστρέφει γόνατα, αυχένα κτλ

Απαγορευεται αν εχεις περιοδο, κύστες και ενα σωρό άλλα προβλήματα

Μονο εαν σου το επιτρέψει ο γιατρός σου και σε καλό γυμναστήριο.

Προσοχή! Ειναι πολύ επικίνδυνο όργανο και κανονικα πρεπει να χρησιμοποιείται μόνο απο επαγγελματίες αθλητές. Εχει γίνει μοδα και εχουν βαλει παντού αλλα καταστρέφει γόνατα, αυχένα κτλ

:shock::shock::shock:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Ετσι ακριβως ειναι!

Εχει πααααρα πολλες αντενδειξεις!!

Προσοχη μεγαλη και μονο αφου το επιτρεψει γιατρος!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Πραγματικά πολύ διαφωτιστικά όλα αυτά!

Εγώ έκανα πρόβλημα στα γόνατα με το απλό στεπ, φαντάσου να ανέβαινα στο πάουερ πλέιτ!!! :shock:

Καλά, κανείς δεν ελέγχει τέτοια όργανα πριν βγουν στην αγορά; Εχεί πέσει του κόσμου η διαφήμιση... Ποιος θα μας προστατέψει;;; :evil:

Κι έτσι ξαναγυρίζουμε στις παλιές, δοκιμασμένες επί αιώνες μεθόδους (Yogini :wink: )!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Το πρόβλημα ειναι οτι ολοι νοιάζονται μονο για τις τσεπούλες τους!

Στο γυμναστήριο που έκανα μαθημα το φέρανε και ρώτησα τον ιδιοκτήτη και μου λεει "....αφου το ζητούσε ο κόσμος τι να κάναμε";

Αστο μην το ψάχνεις.

Γενικά να ξέρετε οτι ειναι πολύ λίγες οι τεχνικές άσκησεις που διατηρούν το σώμα υγειές και δεν το φθείρουν με την πάροδο του χρόνου....μια απο αυτες ειναι και η γιόγκα.

Τα υπόλοιπα....τρέξιμο, όργανα, αερόμπικ και λοιπά αθλήματα καταπονούν τις αρθρώσεις σε βάθος χρόνου και θέλουν μέτρο. Καλά το αερόμπικ για μένα ειναι θανατος!

Στη γιόγκα το μονο που μπορείς να πάθεις ειναι κανένα τράβηγμα εαν δεν ακούς τις οδηγίες του instructor και αν πας να κάνεις ταρζανιές ενω δεν εισαι έτοιμος ακόμα....δηλαδή απο καθαρή δική σου απερισκεψία και φυσικά εαν κάνεις κάποιο έντονο είδος και όχι την κλασσική hatha yoga.

εγω ειχα ρωτησει στο γυμναστηριο(τον παλιο καλο καιρο που πηγαινα),εκανα κι ενα δοκιμαστικο(επρεπε να σφιγγεις παρα πολυ το σωμα,ενιωθες οτι δουλευει,κι ιδρωσα για τα καλα) αλλα μετα δε συνεχισα.Μια απο τις αντενδειξεις παντως που θυμαμαι,ηταν το γυναικολογικο σπιραλ!!!

Διαφημίσεις

• 4 months later...

θα ηθελα τη γνωμη σας για το power plate και γενικα εντυπωσεις.

το ξεκινησα αλλα ειμαι ανυπομονη για τα αποτελεσματα του,εχω κανει 2 επισκεψεις και εχω δει διαφορα.

τα φωτα σας παρακαλω

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Γιωτούλα και εγώ το σκέφτομαι να ξεκινήσω... Με μια φιλενάδα πατρινιά από εδώ που έχω μιλήσει λέει οτι κάνει δουλειά... Τι να σου πω δεν ξέρω... Αν θες στείλε πμ στη vana :D

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ

και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=10672&highlight=power+plate

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

ή κάντε χρήση της υπηρεσίας "Αναζήτηση" περισσοτερες πληροφορίες για την καλύτερη χρήση της εδώ :

http://parents.org.gr/news/a309

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

yiannaf κοριτσακι μου τι κανεις?εσυ τη γυμναστικη δεν τη χρειαζεσαι,μια χαρα εισαι.ειδα διαφορα αλλα σε συνδυασμο με πολυ γυμναστικη,πηγαινω 6 μερες την εβδομαδα και κανω 4-5 χιλιομ διαδρομο και 20 λεπτα στεπ και φυσικα τους σιχαμερους κοιλιακους.και τωρα κανω power plate.ειναι δυσκολο ομως γιατι ζοριζεσαι πολυ.την πρωτη φορα πιαστηκα πολυ στους τετρακεφαλους...δεν οριζα τα βηματα μου,τωρα ειμαι πολυ καλυτερα.για να δουμε στην πορεια.

αντε να πιουμε και κανενα καφεδακι yiannaf.φιλια στο ζουζουνι σου

admin sorry που απαντησα εδω. :D:D:D:D

iQSqp3.png

qajOp2.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

εχει διαφορες ονομασιες power plate,jet-vibe,μηχανημα δονησεων κτλ

νομιζω οτι εχουν σε ολα τα γυμναστηρια.ειναι καλο μηχανημα αλλα δεν ειναι ευκολο.για να κανει δουλεια πρεπει να τεντωσεις εσυ τον μυ και αυτο να τρεμει ωστε να τον γυμναζει.παραδειγμα κανε βαθυ καθισμα μεχρι να γινουν τα ποδια σου ορθη γωνια και κατσε ετσι για 30 δευτερ και φυσικα να τρεμει το μηχανημα.............σου κοβεται η μαγκια.να φανταστεις ειναι μιση ωρα το μαθημα και ιδρωνεις.θα δεις αποτελεσματα αρκει να εχεις καλο γυμναστη και να κανεις την ασκηση οπως σου λεει.............προσεξε ΠΟΤΕ να μην κανεις μονη σου(γιατι μερικα γυμναστηρια το εχουν ελευθερο) γιατι μπορεις να παθεις ζημια.δεν ειναι οπως τα μηχανηματα παθητικης γυμναστικης.

εγω ξεκινησα μετα απο εντατικη προπονηση επι 1 1/2 μηνα και μετα το πρωτο μαθημα πιαστηκα τοσο πολυ που δεν οριζα τα βηματα μου....αλλα στο δευτερο συνηλθα.θα δεις πολυ διαφορα στους ποντους σου.

μετα απο το μηχαν πρεπει οπωσδ να κανεις 1/2 ωρα αεροβια γυμναστικη...διαδρομο και κτλ.

ειμαι ηδη στο 4 μαθημα και ειμαι ευχαριστημενη.κανεις και διαφορα και στην κυτταριτιδα.

ελπιζω να βοηθησα και οτι χρειαστεις στη διαθεση σου

iQSqp3.png

qajOp2.png

Κάνει δουλειά, βλέπεις διαφορά και χάσιμο πόντων.

Πρέπει όμως να το κάνεις με γυμναστή και όχι μόνη σου και να το συνδιάζεις με περπάτημα και σωστή διατροφή, σκέτο δεν κάνει και πολλά.

aPiIp2.png AMd6p2.png

Και για πείτε βρε κορμάρες που κάνουμε powerplate στην Πάτρα; Εχετε να προτείνετε κάποιο καλό γυμναστήριο που πάτε και είστε ευχαριστημένες;;; Αντε μπας και προλάβουμε να σώσουμε τίποτα μέχρι το καλοκαιράκι :lol::lol::lol: ....

1aLup3.png

BtUIp3.png

• 1 month later...

Λέω να ξεκινήσω και εγώ power plate...το ξέρω ότι θέλει προσοχή αλλά δεν έχω άλλο τρόπο για γρήγορα αποτελέσματα μετά την εγκυμοσύνη...

ξέρετε για πόσο καιρό μετά την καισαρική επιτρέπεται να κάνεις power plate?

gwggp2.png ISWTp2.png

Jenaki μου ξανασκεψου το! Αν και νομιζω οτι ειναι πολυ νωρίς ακόμα για σένα....ξεκίνα Πιλάτες και θα σου πω εγω για θεαματικά αποτελεσματα...και αν δεν βρισκεις κοντα σου με dvd.

Jenaki μου ξανασκεψου το! Αν και νομιζω οτι ειναι πολυ νωρίς ακόμα για σένα....ξεκίνα Πιλάτες και θα σου πω εγω για θεαματικά αποτελεσματα...και αν δεν βρισκεις κοντα σου με dvd.

Αχ δεν ξέρω...πήγα στο γυμναστηριο εδω κοντα και ο γυμναστης με ψιλοέπεισε οτι με το power plate θα εχω συντομα αποτελέσματα...εχει και pilates εκει αλλά πότε θα δω αποτελέσματα?:roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Λίγο βαρετό δεν είναι το dvd? Τουλάχιστον στο gym ανοίγει λίγο το ματάκι σου, ξέρω γω... (με την καλή έννοια πάντα...) Κι εγώ για πιλάτες ψάχνομαι, ελπίζω να έχει γρήγορο αποτέλεσμα, αυτό το 2κιλο που έχει μείνει να καταφέρω να το ξεφορτωθώ επιτέλους...

Με τη γιόγκα να υποθέσω οτι δεν χάνεις βάρος ε? απλά χαλαρώνεις ? ή και σφίγγεις? για πες, για πες....