Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα!! σημερα το μεσημερι καθομουν στον υπολογιστη και κουνηθηκα με την καρεκλα με τα ροδακια και καπου σκαλωσε η καρεκλα και επεσα με τον π...πο και λιγο στο πλαι!!! δεν ποναω καθολου και ουτε ειχα τιποτα αιμα ή κατι τετοιο απλα σημερα δεν το εχχω νιωσει ακομα το ζουζουνι μου και εχω αρχισει να ανυσηχω!!!! :(:(

εχει καμια απο εσας παρομοια εμπειρια να με καθυσηχασει λιγο?????? :cry::cry:

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Πάρε καλύτερα το γυναικολόγο σου, αλλά μην αγχώνεσαι γιατί το μωράκι σου είναι καλά προστατευμένο εκεί μέσα!! Με το καλό να έρθει στον κόσμο!!

.png

ειχα μια παρομοια εμπειρια γυρω στον 4ο-5ο μηνα. Νομιζα οτι ειχα την καρεκλα απο πισω και πηγα να κατσω και βρεθηκα με τον ποπο στο πατωμα. Ευτυχως δεν πηγα να κατσω με φορα αλλα ημουν λιγο σκυφτη. Το μωρο δεν επαθε απολυτως τιποτα. Βεβαια ξαπλωνα εκεινες τις μερες, το ακουγα, διαβαζα οτι το μωρο προστατευεται πολυ καλα εκει που βρισκεται και οταν πηγα στο γιατρο μετα απο μια εβδομαδα γελασε με την ανησυχια μου γιατι δεν ηταν κατι σοβαρο.

Πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα αλλα αν εξακολουθεις να μην το ακους να πας αμεσα στο γιατρο.

Διαφημίσεις

Eπεσα και εγω την προηγούμενη εβδομάδα και πήρα απίστευτη τρομάρα.... ο γιατρός μου είπε από το τηλέφωνο ότι αν δεν εχω αιμα και αν νοιώθω το μωρό δεν θα υπάρχει πρόβλημα... Βεβαια η μπεμπα μου αποφάσισε ότι δεν ηθελε να ξανακουνηθεί μετά το πέσιμο και έτσι κατέληξα για υπέρηχο στον οποίο ευτυχώς όλα καλα...

Αν δεν την ακούσεις αμέσως μην ανησυχεις αλλά καλό θα ήταν να πας για ένα υπέρηχο να σιγουρευτείς ότι όλα είναι καλά...Εγω μόνο έτσι ηρέμησα γιατί αλλοιώς ακόμα θα εκλαιγα...

Καλημέρα!!! Κάτι αντίστοιχο μου είχε τύχει και εμένα στη δουλειά. Βλέπεις, είχε σφουγγαρίσει η καθαρίστρια και δεν έβαλε το "attention wet floor". Μες στη τρέλλα μου περνάω και κάνω μια βαθυά υπόκλιση όπου το δεξί μου πόδι χτυπάει ψηλά στην κοιλιά κοντά στο συκώτι. Ήμουν στο 6ο μήνα τότε. Εκτός ότι χ...@ από το φόβο μου, νόμιζα ότι δεν την άκουγα την μπουμπού. Ευτυχώς είχα συνάτηση με τη μαία και κάναμε ασκήσεις αναπνοών και τσούπ... Η μικρά έδωσε το παρών... Όταν βρισκόμαστε σε στρεσογόννες καταστάσεις όπως ένα πέσιμο εκκρίννουμε ορμόνες που περνάνε και στο μπεμπάκι. Τρομάζουμε, τρομάζει και λουφάζει και αυτό. Αίσθημα αυτοσυντήρησης έχουν ακόμη και στην ενδομήτρια ζωή τους. Η κοιλίτσα της μανούλας προστατεύει το μπεμπάκι. Η φύση όλα με σοφία έφτιαξε. Μη φοβάσαι, το μπεμπάκι σου είναι μια χαρά. Για να σου φύγει όμως και έσενα το άγχος (γιατί δεν κάνει καλό) τηλεφώνησε ή στον ιατρό σου ή στη μαία σου.

Υ.Γ: Το σκηνικό είχε συμβεί μπροστά σε 2 νέους που χαχανίζανε. Τέλος το καλό... Την επόμενη μέρα της το ανέφερα της καθαρίστριας και τι μου απάντησε; Να σέβεσαι όταν σφουγκαρίζω... :evil: Δε μου έφτανε το άγχος μου... :evil: Το'χει χάσει ο κόσμος... :(

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Μην ανησυχείς!

Πες το βέβαια στον γυναικολόγο σου! Το μωρό σου είναι πολύ καλά προστατευέμενο εκεί που βρίσκεται :D

Τώρα ένα κολπάκι για να μετακινηθεί για να ησυχάσεις είναι να φας κάτι γλυκό ή να πιεις ένα χυμό. (Νοείται ότι εάν κάποιος είναι στα όριο του διαβήτη κύησης δεν το κάνει).

Μου το είχε πει ο γιατρός μου για να μην τρέχω κάθε λίγο και λιγάκι στους υπέρηχους (ήμουν λίγο υπερβολική με τους υπέρηχους .... :oops:

Εγώ είχα πάρει θάρρος και όταν δεν το ένοιωθε τσάκιζα τους λουκουμάδες και ότι γλυκό έβρισκα μπροστά μου... δεν θέλω και πολύ....

Βέβαια αργότερα τα έκοψα λόγω του διαβήτη.... αφού μόλις γέννησα αυτό που ήθελα ήταν ΓΛΥΚΟΟΟΟΟΟΟ!

Μην ανησυχείς και να προσέχεις,

Σε φιλώ

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Και εγω η αληθεια ειναι μια ξαπλα συγυρισμενη την εφαγα στο δρομο γυρω στον 5-6ο. Και μαλιστα ο αντρας μου με περιμενε αμεριμνος στο αυτοκινητο(που να το καταλαβει ο καημενος) με περιμαζεψαν οι περαστικοι και οταν ειδαν και την κοιλια τρομαξαν πιο πολυ απο μενα. Μετα ακριβως ειχα ραντεβου στον γιατρο οποτε ειδαμε οτι ειναι καλα αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι και εγω δεν την ακουσα μεχρι αργα το βραδυ και ανησυχουσα παρολο που ειδαμε στο γιατρο οτι ειναι καλα.Οποτε παρε ενα τηλ στον γιατρο και περιμενε το σημα!!!! :)

Διαφημίσεις

Εγώ ειχα γλιστρησει οταν ημουν 7 μηνων πλένοντας το μπαλκονι στα νερα.Γερό τραναγμα μιλαμε.Δεν ενόχλησα το γιατρο και δεν εδωσα σημασία. Ούτε πόνεσα ούτε αίμα είδα..δεν θυμαμαι αν ακουγα το μωρο βεβαια.Αλλά η ουσια ειναι οτι δεν επαθα τίποτα απο το πεσιμο.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!! :)

πηρα το γιατρο εχτες το βραδυ που δεν ειχα ακουσει ακομα το μπουμπουκι μου, και μου ειπε πως γενικα ολα καλα αλλα αν δεν το ακουγα μεχρι σημερα το πρωι να πηγαινα για υπερηχο!!! ευτυχως μου χτυππησε εχτες το βραδυ αργα αλλα σημερα ηταν πιο δραστηριο απο οτι συνηθως!!!!! :lol::lol:

σας ευχαριστω πολυ!!! :)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Ειχε σπασει η καρεκλα (ηταν πλαστικη αλλα απο το βαρος μαλλον .... :lol: ).

Δεν επαθα τιποτα και ολα πηγαν καλα. Το να μην το ακουγα μετα δεν το ειχα παθει γιατι ουτως ή αλλως ηταν ησυχο εμβρυο.

Αν φας παγωτο ή ακουμπησεις το μπολ με παγωτο στην κοιλια σου ?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

αντε, πάλι καλά!! πάντως το πέσιμο το φοβάμαι κι εγώ γενικώς...αλλά τις προάλλες μου έλεγε μία κυρία για μία "σούπα" που είχε φάει με ποδήλατο στον 8ο :shock: και το μωρό ήταν μια χαρά...! μάλλον σαν να έχουν αερόσακο είναι εκεί μέσα :D