Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΠΩΣΗ!

Recommended Posts

Μετά από μεσημεριανή εκπομπή που είδα στην ΝΕΤ (Με την Μπήλιω Τσουκαλά)προχθές, σκέφτηκα να γράψω για την κόπωση. Λίγο πολύ όλες έχουμε τις φάσεις που νοιώθουμε κόπωση. Υπάρχουν όμως και κάποια άτομα που το νοιώθουν εντονότερα και συχνότερα. Ο γιατρός(δεν ξέρω τί άλλη ιδιότητα είχε, γιατί δεν είδα από την αρχή την εκπομπή), έλεγε ότι η κόπωση έχει συχνά και κάποιες άλλες αιτίες, εκτός από αυτές που ήδη ξέρουμε. Είπε ότι μπορεί να οφείλεται:

1) Σε αναιμία. Αναλυτικά, τα άτομα που έχουν αναιμία, αισθάνονται πιο συχνή κόπωση. Ειδικά οι γυναίκες, λόγω της περιόδου, το αντιμετωπίζουν ακόμα πιο έντονα. Μάλιστα, πρόσθεσε, ότι αν είναι χαμηλός ο αιματοκρίτης, χρειάζεται κάποιο συμλήρωμα γιατί με την περίοδο πέφτει τόσο (ειδικά για τα άτομα που έχουν αναιμία), που ακόμα και με τις τροφές δεν ανεβαίνει.

2) Σε κάποια μόλυνση(και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη μόλυνση των γεννητικών οργάνων). Γενικά οι μολύνσεις στον οργανισμό, μπορεί να προκαλέσουν το αίσθημα της κόπωσης.

3)Στην υπερβολική χρήση καφείνης.

Αυτό ομολογώ ότι μου ξένισε πιο πολύ από όλα. Πίστευα ότι η καφείνη διεγείρει τον οργανισμό. Ο γιατρός, τόνισε ότι περισσότερα φλιτζάνια από 3 ημερησίως, όταν αυτό γίνεται σε μόνιμη βάση, δεν προκαλούν πλέον διέγερση στον οργανισμό, όπως πιστεύεται, αλλά το αίσθημα της κόπωσης. Αν το μετέφραζα θα έλεγα, ότι ο οργανισμός σμπαραλιάζει από την πολλή καφείνη και πλέον λειτουργεί αντίστροφα. Αυτό το είχα πάθει το καλοκαίρι, που για ένα διαστημα κατανάλωνα πολλούς φραπέ! Προς το βράδυ, ένοιωθα κόπωση και αναρωτιόμουν, τί έγινε και νυστάζω, παρά τους πολλούς καφέδες που ήπια! :?:Νομίζω ότι πολύς κόσμος, είχε την ίδια λανθασμένη αντίληψη. Πόσες φορές βλέπουμε κάποιους που πίνουν διαρκώς καφέ, για να ξυπνήσουν ακόμα και στο ενδιαμεσο της μέρας;;

Φαντάζομαι ότι λίγο πολύ όλοι νοιώθουμε κουρασμένοι. Εγώ το Σάββατο, θα πάω για μικροβιολογικές εξετάσεις, μια που είχα και καιρό να κάνω, γιατί τον τελευταίο καιρό νοιώθω κουρασμένη. Μικρή είχα αναιμία και κατά διαστήματα, έχω εμφανίσει χαμηλό αιματοκρίτη. Μπορεί να οφείλεται κι εκεί.

Πάντως υπάρχουν μέρες, που νοιώθω ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Και φυσικά δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο κουραστική, αλλά το αίσθημα, το νοιώθω συχνά.Θέλω να επανέρθω στο πρόγραμμα γυμναστικής που κάνω στο σπίτι, αλλά το κορμί μου, έχει άλλη γνώμη..... :roll::roll:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

mata καλημέρα!

..έλα να σμίξουμε! :lol:

και εγώ μια από τα ίδια!έχω υπνηλία κατά διαστήματα και νιώθω εξάντληση..ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι σταμάτησα το σίδηρο που έπαιρνα με σκοπό να κάνω αιματολογικές εξετάσεις αλλά .... ακόμη κάνω!και βιταμίνες που είχα πάρει ένα διάστημα και εγώ και ο άντρας μου κουτουλούσε ο ένας πάνω στον άλλον!χειρότερα δηλ.! :shock:

έκτοτε δεν έχω ξανασχοληθεί με το θέμα βιταμινών! Εγώ πάντως πιστεύω ότι έχει να κάνει καθαρά με την διατροφή και την γυμναστική.

Όταν τρώω πχ. φρούτα και πίνω φυσικό χυμό πορτοκάλι νιώθω μεγάλη τόνωση, τα μακαρόνια πχ. μου κάνουν πολύ καλό στο στομάχι, κάθε τροφή είναι υπαίτια για κάτι. Τώρα σκέφτομαι να αρχίσω χορό ή γυμναστήριο curves που έχω αρκετά κοντά μου μόνο και μόνο για να δραστηριοποιηθώ λιγάκι, και τώρα θα μου πεις το τρέξιμο με το παιδί δεν σου 'φτανε?όχι, άλλου είδους ασχολία είναι αυτή..ήδη από σήμερα είπα να ξεκινήσω να βρίσκω την παλιά amarylis, έχω αρχίσει να προσέχω πολύ την διατροφή μου και όχι για θέμα δίαιτας(εξάλλου 2 κιλά θέλω να χάσω) αλλά για να τρέφω τον οργανισμό μου σωστά και να μην αισθάνομαι "βαριά" και υποτονική! και με λίγη άσκηση νομίζω θα τα καταφέρω..

όσο για τους καφέδες...όση υπνηλία και να φέρνουν και να είναι ενάντια στην διατροφή που κάνω....δεν τους αλλάζω!το απαγορευμένο είναι το πιο καλό! :wink:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Amaryllis κάνε και τις εξετάσεις, μήπως χρειαστείς συμπλήρωμα! :wink: Όσο για την γυμναστική, προσφέρει μεγάλη τόνωση. Δεν ξέρω αυτή τη φορά, γιατί δεν έχω το κουράγιο να αρχίσω. Και η διατροφή, επίσης είναι σημαντική. Τα πολλά λιπαρά, κάνουν τον οργανισμό βαρύ και νωχελικό.Τον ρίχνουν.

Όσο για τους καφέδες...ε, δεν είπαμε να τους κόψουμε!!!Με ρέγουλα. Α..και είπε ότι οι βραστοί όπως πχ ο γαλλικός,είναι καλύτεροι από τους άλλους!

Καλή επιτυχία και καλή τονωση!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Εγώ πάντως όλη μου τη ζωή έχω το εξής πρόβλημα: όποτε κουραστώ είτε σωματικά (το κυριότερο) είτε ψυχολογικά, παθαίνω ουρολοίμωξη. Είναι πάντα το ίδιο μικρόβιο, παίρνω πάντα την ίδια αντιβίωση και ενώ περνάει και δεν φαίνεται μετά στις εξετάσεις, όταν κουραστώ..... ΦΤΟΥ ΞΑΝΑ ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Τουλάχιστον ξέρω τι είναι και δεν παιδεύομαι...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Αυτό με την ουρολοίμωξη, περίεργο βρε Μαρυπ μου!Αβυσσος ο οργανισμός του ανθρώπου!!!! :shock: Τελικά, στον καθένα υπάρχουν και διαφορετικές συνέπειες όπως και διαφορετικές αιτίες της κόπωσης.

Πάντως, όντως καλά που το γνωρίζεις τουλάχιστον! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως όλη μου τη ζωή έχω το εξής πρόβλημα: όποτε κουραστώ είτε σωματικά (το κυριότερο) είτε ψυχολογικά, παθαίνω ουρολοίμωξη. Είναι πάντα το ίδιο μικρόβιο, παίρνω πάντα την ίδια αντιβίωση και ενώ περνάει και δεν φαίνεται μετά στις εξετάσεις, όταν κουραστώ..... ΦΤΟΥ ΞΑΝΑ ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Τουλάχιστον ξέρω τι είναι και δεν παιδεύομαι...

έτσι ξεσπάει ο οργανισμός σου, ε?εγώ κορίτσια όταν είμαι στρεσαρισμένη ή κουρασμένη υποφέρω από έντονους πονοκεφάλους σε σημείο να κάνω εμετό! :shock: ευτυχώς έχει καιρό να με πιάσει..μάλλον επειδή είμαι σχετικά ξεκούραστη? :roll: δεν λέτε που αντιδρά έτσι ο οργανισμός μας και όχι χειρότερα!

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Δεν ξέρω αν ξεσπάει ο οργανισμός μου εκεί, ή αν βρίσκει πρόσφορο έδαφος το μικρόβιο και "ξαναξυπνάει"... Τώρα πια ούτε που με νοιάζει.. απλά κοιτάζω να έχω πάντα την αντιβίωση στο ντουλάπι με τα φαρμακα...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ξερω εγω βρε κοριτσια μπας και να παμε να κλεισουμε μια σουιτα σε καποιο νοσοκομειο ολες μαζι???? καθε λιγο και λιγακι κατι εχουμε αμαν πια :(:(

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Διαφημίσεις

Περαστικά σε όλες, εύχομαι σύντομα να αισθανθείτε καλύτερα.

Ο οργανισμός μας, το σώμα μας, μας στέλνει μηνύματα και πρέπει πάντα να τα ΑΚΟΥΜΕ για να μην πώς να ΥΠΑΚΟΥΜΕ! Οι υπνηλίες, η έντονη κόπωση, ο συνεχής εκνευρισμός κ.α. είναι τα μηνύματα.

- Προσπαθούμε να μην στρεσαριζόμαστε για «ανόητα» θέματα, όπως το αν σφουγγαρίσαμε χθες και σήμερα το πάτωμα είναι χάλια και πάλι.

- Προσπαθούμε να κοιμόμαστε καλά (χωρίς διακοπές), ένα 7ωρο ή 8ωρο καθημερινά (γιατί ο κάθε οργανισμός έχει τις δικές του ανάγκες). Σβήσε την τηλεόραση και κοιμήσου νωρίς όταν μπορείς… και τι έγινε αν χάσεις το τάδε έργο?! Αύριο θα αισθάνεσαι περίφημα!

- Τρώμε όσο το δυνατόν πιο σωστά και όχι στο πόδι. Έστω το σάντουιτς που θα φάμε, ας το φάμε στο γραφείο μας και καθισμένες.

- Περιποιούμαστε τον εαυτό μας (και επειδή που χρόνος!) έστω όταν κάνουμε μπάνιο! Μια κρεμούλα σώματος (ας πούμε) αμέσως μας ανανεώνει!

- Κάνουμε εξετάσεις (γενικές & γυναικολογικές) ΑΚΡΙΒΩΣ όταν μας έχει υποδείξει ο γιατρός μας σαν στρατιώτες. Γιατί να παίξω με την υγεία μου!?

Αυτά νομίζω αρκούν για να μας βοηθήσουν. Να δώσουμε λίγο προσοχή, μιλάμε για το σώμα μας, το όχημά μας, γιατί τα χρόνια συμπτώματα οδηγούν σε πιο άσχημες καταστάσεις.

Φιλικά :)

πολύ ενδιαφέρον θέμα μπράβο. Θα σας πω και εγώ την δική μου εμπειρία και άποψη. Εγώ έχω αναιμία του χαμού όμως όχι αστεία. Οντως κουράζομαι εύκολα αν και μπορώ να το ελέγξω τώρα πια μετά από τόσα χρόνια που λιποθυμούσα κάθε τόσο γιατί δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι κουράστηκα. Ηθελα απλά να τονίσω όμως ότι δεν είναι μόνο η κόπωση έχουμε και άλλα σημάδια εμείς όπως ζαλάδες πολύ συχνά μέχρι και ύλιγκο και τρομερούς πονοκεφάλους. Ειδικά ο χαμηλός αιματοκρίτης τα έχει όλα τα παραπάνω και επίσης πέφτει η άμυνα του οργανισμού και αρρωστένουμε πιό εύκολα. Μην ανυσηχήτε λοιπόν η κούραση εως ένα μεγάλο βαθμό είναι απόλυτα φυσιολογική. Την καλημέρα μου σε όλους.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Ξερω εγω βρε κοριτσια μπας και να παμε να κλεισουμε μια σουιτα σε καποιο νοσοκομειο ολες μαζι???? καθε λιγο και λιγακι κατι εχουμε αμαν πια :(:(

:lol::lol::lol::lol: Παλιότερα, ο κόσμος, δεν κλαιγόταν για κούραση, πονοκεφάλους, κοψομεσιάσματα, αυχενικά, φοβίες, στρες και γενικά παρόμοια προβλήματα!

Τα τελευταία χρόνια, λόγω των ρυθμών μας, της τελειομανείας που μας διακατέχει να είμαστε σε όλα τυπικοί και σωστοί, τα έχουμε παίξει προφανώς. Όλοι, έχουμε και από κάτι. Μια φίλη μου, μου είχε πεί κάποτε ότι είναι αρρωστοφοβική. Δηλαδή, δεν ήθελε να της λέει κάποιος λεπτομέρειες για κάτι που έχει γιατί μετά νόμιζε ότι το έχει και η ίδια. Από ποιόν θα το άκουγες παλιά αυτό;

Για ρεκτιφιέ σε κανένα σπα είμαστε!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Τώρα να μην σας πώ ότι χθές είχα έναν πόνο στο στήθος (όχι στην καρδιά), που χτυπούσε στην πλάτη! Τώρα αυτό ήταν κόπωση, ήταν νευρικό, ήταν μυικό......ποιός ξέρει αραγε;;;;; :roll::roll: Μήπως εκτός από το τόπικ που άνοιξα πώς νοιώθω σήμερα, να ανοίξω και ένα άλλο, τί με πονάει σήμερα;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πλάκα πλάκα, αν ανοιχτεί τέτοιο τόπικ, σε μια εβδομάδα θα κάνει 500 σελίδες!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:

- Προσπαθούμε να κοιμόμαστε καλά (χωρίς διακοπές), ένα 7ωρο ή 8ωρο καθημερινά (γιατί ο κάθε οργανισμός έχει τις δικές του ανάγκες). Σβήσε την τηλεόραση και κοιμήσου νωρίς όταν μπορείς… και τι έγινε αν χάσεις το τάδε έργο?! Αύριο θα αισθάνεσαι περίφημα!

Λοιπόν...επειδή είμαι καλό κορίτσι :lol::lol::lol: όταν έγραψε το παραπάνω η Ειρήνη, προβληματίστηκα. Όχι ότι δεν το ήξερα, αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να μην μου έφταναν οι ώρες ύπνου τον τελευταίο καιρό, για να ξεκουραστώ.

Τα τελευταία βράδια, κοιμόμουν 12.30, 12.00 ή 1. Αναλόγως. Χθές κοιμήθηκα στις 11. Το πρωί ξυπνάω καθημερινά στις 7 παρά. Σήμερα, αισθανομαι καλύτερα. :D:D:D Εντάξει, δεν είναι εφικτό κάθε μέρα να κοιμάσαι στις 11, αλλά ο οργανισμός έχει ανάγκη κάποιες φορές από περισσότερες ώρες ύπνου για να ξεκουραστεί. Τελευταία, το αμελούσα αυτό. Να μην σας πώ.....ότι και η μέση μου, δεν με πονάει πολύ σήμερα....!!!!Για τις εξετάσεις θα πάω βέβαια το Σάββατο, αλλά νοιώθω πολύ καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Αχ Ειρήνη μου......μέχρι και τον ύπνο μου έβαλες σε τάξη!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Μάτα μου καλημέρα.

Μείνε ανήσυχη και άσε το επάνω μου… θα σε καταστρέψω!!! :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα, ξέρεις, καμιά φορά χρειάζεται κάποιος άλλος να μας υπενθυμίσει κάτι για να το σκεφτούμε και να το πράξουμε. Μου έχει συμβεί άπειρες φορές! Χάρηκα πολύ που βοήθησα!

Αν και φυσικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά θα ήθελα εδώ να σου πω, πως 6 ώρες ύπνου (αυτό σε περίπτωση που κοιμάσαι στη 1 το πρωί) δεν είναι αρκετές, φυσικά αν αυτό συμβαίνει συνεχώς (με μικρά «διαλείμματα» 7ωρου ύπνου), για να σε στηρίξουν να κάνει όσα απαιτεί η μέρα. Σχεδίασε έτσι το βράδυ σου (με λιγότερες δουλειές, αυτά που λέγαμε) ώστε ο οργανισμός σου να «ρίξει» τους ρυθμούς σου και να νυστάξεις νωρίτερα!

Καθημερινά κοιμάμαι στις 11.00. Μόλις γυρίσω από το γραφείο μαγειρεύω (ανελλιπώς), παίζω με τον μικρό, στο τραπέζι που τρώμε τα λέμε με τον άντρα μου, κάνω μπάνιο το παιδί, μπάνιο εγώ και κάποιες δουλίτσες (ανάλογα τον χρόνο μου). Αυτά όλα φροντίζοντας πάντα να είμαι στο κρεβάτι με τον μικρό περί τις 09.30 ώστε μέχρι τις 11 έχω γίνει… κουνουπίδι!! Χιχιχι Την επόμενη όμως ημέρα είμαι… ντούρασελ! Στην ναυτιλιακή που δούλευα πριν με έλεγα «the bullet lady» δηλαδή η γυναίκα σφαίρα! Χαχαχα Ξεφεύγω μόνο τις φορές που δεν νυστάζω ή όταν είναι το μωρό ή ο άντρας μου είναι άρρωστοι.

Για δες το μήπως αισθανθείς γενικά το σώμα σου καλύτερα.

Κόπωση;;;;Κοπωσάρα!!!!!!Βρε κορίτσια νιώθω οτι τρέχω σαν την τρελή να τα προλάβω όλα και τίποτα δεν κάνω...και μου μένει και η κούραση στο τέλος.Πάντως παρατήρησα και εγώ ότι ο 8ωρος βραδυνός ύπνος κάνει πολύ καλό,σηκώνεσαι πιο ξεκούραστος...πως να το κάνουμε.Ελα όμως που το κοριτσάκι μου πριν τις 10 δεν κλέινει μάτι άρα σπάνια να το κλείσω το 8ωράκι. :(

Συμπέρασμα;;;;.....

αν κανονιστεί spa..EIMAI MEΣΑ :lol::lol:

Μάτα μου καλημέρα.

Μείνε ανήσυχη και άσε το επάνω μου… θα σε καταστρέψω!!! :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σοβαρά τώρα, ξέρεις, καμιά φορά χρειάζεται κάποιος άλλος να μας υπενθυμίσει κάτι για να το σκεφτούμε και να το πράξουμε. Μου έχει συμβεί άπειρες φορές! Χάρηκα πολύ που βοήθησα!

Όντως έτσι είναι Ειρήνη μου!!!!! :wink: Όσο κι αν ξέρουμε κάποια πράγματα, αλλιώς είναι όταν σου χτυπάει κάποιος το καμπανάκι:wink: Κι εγώ χάρηκα που βοηθήθηκα με αυτά που έγραψες! :wink:

Θα το προσπαθήσω να το κάνω κάποιες μέρες τουλάχιστον μέσα στην εβδομάδα να ανακάμπτει ο οργανισμός!!!! :wink:

Φυσαλίδα πτώμα κι εσύ ε;;;; :roll::roll: Κατάλαβα.....Βούρ για το spa όλες...να μας δώσουν και προσφορά!!!! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Έκανα γενικές και ευτυχώς ο αιματοκρίτης είναι μια χαρά. 40!Αρα, ήταν θέμα μαζεμένης κούρασης. Ελπίζω να στρωσω σύντομα, γιατί και με τις γενικές χειμωνιάτικες δουλειές ξεθεώθηκα.

Για τις 11 το βράδυ για ύπνο...δεν το πολυτηρώ, γιατί όλο και κάτι βγαίνει και καθυστερώ. Αλλά σκέφτομαι να το ξαναεφαρμόσω τουλάχιστον για κάποιες μέρες την εβδομάδα για να παίρνω τα πάνω μου!!!

Πάλι καλά όμως που δεν ήταν αναιμία. Ευτυχώς!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μπράβο Μάτα μου, θηρίο!

Και γω από αιματοκρίτη, σκίζω... το να δώσω αίμα είναι το μισητό μου....! :lol:

Άρα ήταν κούραση, τι καλύτερο που δεν είναι κάτι "κακό"! Τώρα λοιπόν ξέρεις πως ο οργανισμός σου σου στέλνει μήνυμα. Κοίταξέ τον λίγο και αγάπησέ τον όπως αγαπάς και τους δικούς σου. :wink:

Με βάζετε σε σκέψεις....

Τον τελευταιο καιρό είμαι μονίμως πτώμα... αφού καποιες φορες γυρνάω σπιτι και, αφου κανω 2-3 δουλειές (να βαλω πλυντηριο, να ετοιμασω τα ρουχα και το φαγητο των παιδιων για την αλλη μερα στο σχολειο), ξαπλώνω για κανενα μισαωρο για να παρω δυναμεις. Το κακο ειναι οτι 2-3 φορες τώρα τελευταια κατεληξα να κοιμαμαι μεχρι το πρωι.. Ασε που ετσι και κατσω να δω τηλεόραση αφου πανε τα παιδια για υπνο καταλήγω να .. κοιμαμαι στον καναπε...

Αισθανομαι οτι δεν ειναι αρκετες οι ωρες της μερας, δεν μου φτανει ο ύπνος, χρειάζομαι μια μερα ολόκληρη που να μην κανω απολυτως ΤΙΠΟΤΑ - πού να τη βρω όμως.????

Καλημέρα!

mama σε καταλαβαίνουμε όλες νομίζω..το ίδιο χάλι, εγώ κάθομαι δίπλα στην κούνια του μικρού μου για να κοιμηθεί το βράδι και έχοντας στο νου μου να πάω αφού κοιμηθεί να κάνω ψιλοδουλειές ..με παίρνει ο ύπνος! όπου και ή θα τύχει να ξυπνήσω αργά όπου θα πρέπει να αναβάλω τις δουλειές ή θα ενδώσω στις υποχρεώσεις και θα κάνω το πρόγραμμά μου!

Εδώ πολλά βράδια λέω να πάω για μπάνιο αφού τον βάλω για ύπνο και κουτουλάω με αποτέλεσμα να το αναβάλω για το πρωί! :?

Τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά να μοιράζω τον χρόνο μου δηλ. ναι μεν να παίξω με τον μικρό μου αλλά να ασχοληθώ και με τις δικές μου δουλειές ή να "κλέψω" λίγο χρόνο για να διαβάσω ένα περιοδικό. Και ενώ στην αρχή ένιωθα τύψεις που δεν ασχολούμαι συνέχεια μαζί του τώρα αρχίζει και εκείνος να καταλαβαίνει ότι η μανούλα πρέπει να ξεκουραστεί λίγο..και με ακούει, δείχνει να το καταλαβαίνει και δεν είναι στεναχωρημένος για αυτό.

Θέλω να πω ότι όλοι μας πρέπει να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας γιατί τα παιδιά μας θέλουν να είμαστε καλά ψυχή τε και σώματι :wink:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Ναι ναι αλλα να μην έχουμε κάτι σοβαρό σε στιλ ξενοδοχείο βρε παιδί μου να μας περιποιούντε να ξαπλώνουμε να τα λέμε να πίνουμε τα καφεδάκια μας...........να κάνουμε τις κούρες μας τέλος πάντων!!! :lol::cool: