Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυναικολόγος Τρίκαλα

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες/εγκυούλες!Χρειάζομαι να βρω έναν γυναικολόγο στα Τρίκαλα για να κάνω έναν υπέρηχο μία συγκεκριμένη μέρα του κύκλου που θα είμαι εκεί. Ξέρετε κάποιον να μου δώσετε στοιχεία να κλείσω ραντεβού?:D:DΕυχαριστώ εκ των προτέρων!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Κανείς δεν μπαίνει από Τρίκαλα εδώ? :):confused::confused:

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

• 5 years later...

Καλησπέρα σας! :)Ειμαι καινούργια στο φόρουμ και θα ηθελα την γνώμη σας για γυναικολογους! Εγώ μένω στα Τρίκαλα ( δεν ειμαι απο εκει αλλα είναι ο άντρας μου) κ δεν ξερω πολυ καλα τους γιατρούς ειμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδακι κ επειδή είναι πρωτη μου φορα και θεωρώ πολυ σημαντική την σχέση γυναικολόγου με μια μέλλουσα μητέρα! Θα γεννήσω πρωτα ο Θεός στο νοσοκομείο Τρικάλων ( για οικονομικούς λογους) εχει ακούσει καμια απο εσάς κατι για τον κύριο Ανδρέα Μπαμπανη ? Η τον Απόστολο Ζιωγα? Ευχαριστώ πολύ :):) 

Δείτε και σε αυτό το θέμα όπους αναφέρεται ότι αρκετές γυναίκες από Τρίκαλα/Καρδίτσα πηγαίνουν στην Λάρισα για παρακολούθηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg