Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

Psyefi

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ,Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΟΥ ΚΟΥΝΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ..ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΤΡΕΧΩ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΥΠΝΗ...

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ,Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΟΥ ΚΟΥΝΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ..ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΤΡΕΧΩ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΥΠΝΗ...

Καλημέρα.....

Γιατί δηλαδή να κλαίει το μωράκι στο δικό του δωμάτιο και να ξυπνά την νύχτα???Εφόσον ήδη "έστρωσε" ο ύπνος της,πιθανών να συνεχίσει την καλή αυτή συνήθεια!!!:P

Εγώ είχα την κόρη μου στο δωμάτιο μας μέχρι 10 μηνών.Ήμουν στην κατηγορία της φοβιτσιάρας πρωτομάνας,και όταν την πήγα στοδωμάτιο της,έβαλα και μικροκάμερα να την βλέπω(δεν ησύχαζα μόνο με τον ηχητικό ασύρματο).Εμένα άρχισε να κοιμάται συνεχόμενα το βράδυ από 2 μηνών.Στο δωμάτιο της όταν πήγε,δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Με το που θα κλαίει,έτσι και αλλίως τρέχουμε,οπόταν θα το κάνεις και αυτό!!!Καλή επιτυχία.

yxUep3.png

Y8Nsp3.png

το βραδυ μου ξυπναει και τις βαζω την πιπιλα...οταν την παω στο δωματιο της θα πρεπει να τρεχω?πφφφφ...ασε που πρεπει να σταματησω και το κουνημα για να κοιμηθει και εχω φρικαρει...

το βραδυ μου ξυπναει και τις βαζω την πιπιλα...οταν την παω στο δωματιο της θα πρεπει να τρεχω?πφφφφ...ασε που πρεπει να σταματησω και το κουνημα για να κοιμηθει και εχω φρικαρει...

Σε καταλαμβαίνω....Για εμένα αν θα αναγκαστώ να ξυπνήσω για να δώσω πιπίλα,το ίδιο μου κάνει να πάω και στο δωμάτιο της που απέχει 10 βήματα.Το κακό είναι το ξύπνημα και όχι η απόσταση.

Αυτά έχουν τα μωράκι....Υπομονή και θα μεγαλώσουν και θα τα λέμε όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα και θα γελάμε με νοσταλγία;);)

yxUep3.png

Y8Nsp3.png

Διαφημίσεις