Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υδρονεφρωση

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλες ! Οταν ήμουν έγκυος η ώρα επιπέδου έδειξε ήπια υδρονεφρωση με παλινδρομηση ούρων. Οι τιμές των νεφρών ήταν 10 ο δεξιός και 13 ο αριστερός.Αφού γέννησα (προωρακι 8 μηνων) ο δεξιός πήγε στο 8 και ο αριστερός 12.Τώρα είμαστε 3 μηνών και ενώ ο δεξιός νεφρος κατέβηκε στο 5(φυσιολογική τιμή) ο αριστερός παρέμεινε στο 12! Απο τότε κάνουμε ένα σωρό εξετάσεις αρκετά επώδυνες για το αγοράκι μας.(τωρα θα κανουμε κυστεογραφία) Ο παιδιατρος μας προφανώς για να μην μας τρομάξει δεν μας λέει και πολλά οπότε δεν ξέρω πολλά επι θέματος! Οποία μανούλα γνωρίζει παρακαλώ να μου δώσει πληροφορίες!Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες ! Οταν ήμουν έγκυος η ώρα επιπέδου έδειξε ήπια υδρονεφρωση με παλινδρομηση ούρων. Οι τιμές των νεφρών ήταν 10 ο δεξιός και 13 ο αριστερός.Αφού γέννησα (προωρακι 8 μηνων) ο δεξιός πήγε στο 8 και ο αριστερός 12.Τώρα είμαστε 3 μηνών και ενώ ο δεξιός νεφρος κατέβηκε στο 5(φυσιολογική τιμή) ο αριστερός παρέμεινε στο 12! Απο τότε κάνουμε ένα σωρό εξετάσεις αρκετά επώδυνες για το αγοράκι μας.(τωρα θα κανουμε κυστεογραφία) Ο παιδιατρος μας προφανώς για να μην μας τρομάξει δεν μας λέει και πολλά οπότε δεν ξέρω πολλά επι θέματος! Οποία μανούλα γνωρίζει παρακαλώ να μου δώσει πληροφορίες!Ευχαριστώ!

Καλημερα...δεν ξερω πολλα να σου πω απλα γνωριζω οτι συνηθως η υδρονεφρωση εμφανιζεται στα αγορακια αλλα στις περισσοτερεσπεριπτωσεις εξαφανιζεται μετα τον τοκετο μεσα σε ενα ευλογο διαστημα....ο γιατρος τι σα ειπε?????? επρεπε να εχει εξαφανιστει και απο τα 2 νεφρα τωρα που ειναι ηδη 3 μηνων?????

Καλη δυναμη και περαστικα.....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Σε ευχαριστώ πολύ ! Δεν μου δίνει ιδιαίτερες πληροφορίες.. Το μόνο που μας είπε είναι ότι θα το διερευνήσουμε παραπάνω.Αρχικα θα κάνουμε κυστεογραφια να δούμε αν έχει και παλινδρομηση ούρων.. (Ο αντασ μου ειναι πολυ αρνητικοσ για την εξεταση!)Απο ότι κατάλαβα ξάφνιαστηκε που ενώ η τιμή του δεξιού νεφρού έχει κατέβει , το αριστερό μένει στο ίδιο.. Απο ότι διάβασα σε ένα blog φυσιολογικά θα έπρεπε ήδη να έχει κατέβει μέχρι 3 μηνών που είμαστε τώρα..Αγνοια και φόβος πανε μαζι αυτη τη στίγμη :/

υπαρχουν πολλά σχετικά θεματα στο φορουμ, αλλά δε θελω να σου βαλω λινκ για να μην τρομαξεις. καθε περιπτωση ειναι διαφορετική.

σιγουρα θελει διερευνηση και πολλές εξετασεις για να καταληξει ο γιατρος σ ενα συμπερασμα

το μονο που θα σου προτεινω ειναι να μη μεινετε σ εναν μονο γιατρό, να παρετε κι άλλες γνωμες. και φυσικά να επιμεινεις σε απαντησεις από τον θεραπων ιατρό, τι παει να πει δε λεει πολλά? εισαι μανα, δεν πρεπει να ξερεις?

ευχομαι να μην εχει τιποτα το μπεμπακι σας

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Zouzounel ευχαριστώ πολύ ! Λέει να κάνουμε πρώτα τις εξετάσεις βλέποντας και κάνοντας.. Ο σύζυγος είναι στρατιωτικός και εδώ που είμαστε δεν έχω δυνατότητα επιλογής μεταξύ παιδιάτρων δυστυχώς ! Είμαι καινουρια στο forum και παρ΄οτι προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις link να δώ και άλλες περιπτώσεις μπάς και βγάλω καμία άκρη ! Ευχαριστώ !

Στη γραμμή εργαλείων επανω στην οθονη σου και προς τα δεξια υπαρχει ενα κουμπι που γραφει "Αναζητηση", πατησε το και γραψε μια δυο λεξεις, θα σου βγαλει τα σχετικά θεματα.

Μπορεις να δεις καποιες περιπτωσεις (που ισως να εχουν σχεση με τη δικη σας περιπτωση, ίσως και να μην εχουν) εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20937

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=37964&highlight=%F0%EF%EB%F5%EA%F5%F3%F4%E9%EA%E1+%ED%E5%F6%F1%E1

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27247&highlight=%F5%E4%F1%EF%ED%E5%F6%F1%F9%F3%E7

δες κι εδω για την κυστεογραφια: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=42297&highlight=%F5%E4%F1%EF%ED%E5%F6%F1%F9%F3%E7

αν ψαξεις σιγουρα θα βρεις πολλά

αν θες γραψε τι εξετασεις εχετε κανει, ίσως κάποια κοπελα εχει παρομοια εμπειρία.

EXXQp3.pngAIzKp2.png