Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κρεμα mundisal για τα δοντια

Recommended Posts

babycute ισχυει οτι καμια ωριτσα αφου την βαλεις υποχωρει η δραση της και πονανε περισσοτερο?γιατι αν ειναι της βαζω ανα μια ωρα δεν ειναι και οτι καλυτερο

Τι να σου πω, εμεις την βάζαμε βράδυ και κοιμόταν ολο το βράδυ χωρις πρόβλημα

Αν ο πόνος ηταν αφορητος δίναμε παυσίπονο

Το τρίβεις καλα πανω στα ούλα ; Μην θηλασεις αμεςως αν μπορεις περίμενε να μούδιασει και μετα

Διαφημίσεις

Τι να σου πω, εμεις την βάζαμε βράδυ και κοιμόταν ολο το βράδυ χωρις πρόβλημα

Αν ο πόνος ηταν αφορητος δίναμε παυσίπονο

Το τρίβεις καλα πανω στα ούλα ; Μην θηλασεις αμεςως αν μπορεις περίμενε να μούδιασει και μετα

δεν εχω παρει ακομα κρεμα γιατι ηθελα να δω αποψεις αναμεσα στις 2.οι περισσοτεροι μου λενε για mundisal(γιατι ειναι δραστικη).λογικα αυτην θα παρω της βαλω.σ ευχαριστω:)

• 1 month later...
Αποκλείεται να έχει καταργηθεί.....εγώ αυτή χρησιμοποιώ για τον γιο μου και δεν έχει πολύ καιρό που την έχω αγοράσει....Εάν θέλεις μπορώ να στην βρω και να στην στείλω εάν θέλεις.

geia endiaferomai k gw gia thn mundisal...den thn vriskw pou8ena edw gt oloi prow8oun tis pio akrives p.x. pansoral, frezyderm klp klp....

καλημερα σε ολους..ξερετε που θα βρω την mundisal κανεις δεν την εχει στν αθηνα απο δεκεμβριο λενε και αν

εγω την αγορασα.αμα θες πες μου να σου στειλω με πμ το φαρμακειο.εχει αρκετες γιατι ρωτησα την φαρμακοποιο.ειναι καματερο αν σε ενδειαφερει

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Γειά σας , είμαι καινούργιο μέλος στη σελίδα , όπως επίσης είμαι και νέα μαμά.;)

Πήρα το θάρρος να διαβάσω και να γράψω φυσικά στο συγκεκριμένο θέμα λόγο αυτής της περιβόητης κρέμας.

Έχω 4 μιση μηνών κοριτσάκι, ήσυχη, χαμογελαστή συνέχεια. Ξεκίνησαν όμως οι ενοχλήσεις στα ούλα μας. Πήρα τη γιατρό μας, και μου συνέστησε την κρέμα. Έκανε απίστευτη δουλειά, πραγματικά το κοριτσάκι μου κοιμάται, και είναι ήρεμη ...έστω τις περισσότερες ώρες της μέρας. Α και την βρήκα αμέσως, στο πρώτο φαρμακείο που μπήκα .

Αλλά....:( ακούω απο τους γύρο μου που έχουν παιδάκια συνεχεια πως η κρέμα αυτη και όλες που υπάρχουν στην αγορά δεν κάνουν καθόλου καλο. Ότι σφύγκει τα ουλα των μωρων και δε βγαίνουν εύκολα τα δόντια, αυτο΄κυριαρχει και δεύτερον οτι εν καιρο βγαίνουν σάπια τα κανονικα δόντια του παιδιου.:?

Η ερώτηση μου λοιπόν πάει στις μανούλες που δώσαν κρέμα στα μωρά τους και έχουν ήδη δοντάκια, όντως βγήκαν δύσκολα :?:

Ευχαριστώ πολύ

Και στα δυο παιδιά μου έδωσα mundisal........είναι σήμερα 7 και 5 χρονών........ούτε ένα δόντι χαλασμένο, ούτε ένα πρόβλημα, και όταν έβγαζαν δόντια, ούτε ένα ξενύχτι......

Κι εμείς Mundisal χρησιμοποιήσαμε και κανένα πρόβλημα. Λίγο περίεργο μου φαίνεται να υπάρχει συστατικό που σφίγγει τα ούλα, αν υπήρχε θα το έδιναν στους πάσχοντες από ουλίτιδα...

κι εμείς mundisal, βάζαμε , ηρεμούσε σχεδόν αμέσως. Τα 2 πρώτα δοντάκια τα έβγαλε, 5,5 μηνών , μετά 6,5 ..7,5 είχε 6 δόντια ,τα υπόλοιπα από 13 μηνών και μετά

3W24p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις εμπειρίες σας, η αλήθεια είναι πως και εμένα αυτό με τα σάπια δόντια μου φαίνεται υπερβολικό :!:

θα συμφωνήσω μαζί σου liltle monkey ;)