Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κρεμα mundisal για τα δοντια

Recommended Posts

πηγα χτεσ στο φαρμακειο να την αγορασω οποστην ειχα αγορασει κ για τον πρωτο γιο μου το 2011 κ μου ειπαν χτεσ οτι καταργειθηκε κ δεν κυκλοφορει πλεον, ξερει καμια σασ γιατι σταματισε να κυκλοφορει? κ αν μπορειτε να μου πειτε εσεισ τι αλοιφη δινενε για να ξερω τι να παρω. η φαρμακοποιοσ μου ειπε για την frezyderm, κ εχει 9 ευρο.

Διαφημίσεις

Αποκλείεται να έχει καταργηθεί.....εγώ αυτή χρησιμοποιώ για τον γιο μου και δεν έχει πολύ καιρό που την έχω αγοράσει....Εάν θέλεις μπορώ να στην βρω και να στην στείλω εάν θέλεις.

ευχαριστω αλλα ενταξει μη σε βαζω σε ταλαιπορια, θα παω κ σε αλλο φαρμακειο να ρωτισω, παντοσ μου εκανε εντιποση που μου ειπε δ κοικλοφορει. οχι τιποτα αλλο ειναι κ καλη, αυτη εδινα στον γιο μου κ υσιχαζαμε οικογενιακοσ!!!!

Και εγω αγορασα προχθες για τα μωρα...Σιγουρα δεν εχει αποσυρθει..

Οσο για το "καλη", εμενα δε τα βοηθησε καθολου...Κανεναν απ τους δυο..Τσαμπα λεφτα:(

1DqRp3.png

EFmCp3.png

ευχαριστω αλλα ενταξει μη σε βαζω σε ταλαιπορια, θα παω κ σε αλλο φαρμακειο να ρωτισω, παντοσ μου εκανε εντιποση που μου ειπε δ κοικλοφορει. οχι τιποτα αλλο ειναι κ καλη, αυτη εδινα στον γιο μου κ υσιχαζαμε οικογενιακοσ!!!!

δεν με βάζεις σε κόπο. Ήδη ρώτησα την φαρμακοποιό μου. Αν δεν βρεις στειλε μου μην για να στην στείλω.

Διαφημίσεις

και εμενα ο δικος μου, μου ειπε οτι καταργηθηκε και εγω την εβαζα στον μεγαλο μου γιο, μου εδωσε ομως μια αλλη την ιnaden bebe, που ειναι πολυ οικονομικη και καλη.....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Πάρε της frezyderm που σου πρότεινε και η φαρμακοποιός σου. Αυτή έχω πάρει και εγώ. Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον είναι εντελώς φυτική. Οσο για το άν κάνουν δουλειά, έχω καταλάβει ότι είναι τελείως υποκειμενικό ανάλογα με τα παιδιά.

ελεος πια με αυτα τα προιοντα της frezyderm!!!!ολα και καλα ειναι πιο φυτικα,πιο αγνα, πιο καλα, πιο αποτελεσματικα, κρεμουλες-σαμπουανακια-για τα δοντια-για τα μαλλια-για το εκζεμα-για τον ηλιο!!!

ειναι ομως ολα 2 φορες πανω απο ολες τις αλλες μαρκες..ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ...απο ολες ομως!

αναρωτιεμαι εγω! λογω ποιοτητας η λογω μαρκετινγκ ειναι πια τοσο καλα!:confused:

κοριτσια εχω φρεσκα νεα, πηγα ρωτησα κ σε αλλλο φαρμακειο κ δ την ειχε μου προτηνε μια δ θυμαμαι πωσ αλλα τελειωνε σε bebe, οποσ γυρνασα για το σπιτι βλεπω ενα φαρμακειο του το ειχε ενασ σεδον 60 ετων ασχημο απ'εξω ειναι απο απο αυτο που εχουν μονιμουσ πελατεσ τουσ γειτονεσ. τελοσ παντον μπενω μεσα ρωταω, κ του λεω κ τισ ιστοριεσ που περασα, την ειχε μου την εδωσε κ μου ειπε πωσ πολλεσ εταιριεσ οποσ frezydrem κανουν κονε με φαρμακεια για να εχουν καλητερεσ πολισεισ,κ μου ειπε πωσ κ να την ειχε την κρεμα δ μου την εδινε για να πουλισει αυτη που θελει για να βγαλει απο την εταιρια κ να βγαλει κ σκετο το φαρμακο διοτι η μια εχει 2 ευρο κ η frezydrem σχεδον 10.

Διαφημίσεις

ελεος πια με αυτα τα προιοντα της frezyderm!!!!ολα και καλα ειναι πιο φυτικα,πιο αγνα, πιο καλα, πιο αποτελεσματικα, κρεμουλες-σαμπουανακια-για τα δοντια-για τα μαλλια-για το εκζεμα-για τον ηλιο!!!

ειναι ομως ολα 2 φορες πανω απο ολες τις αλλες μαρκες..ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ...απο ολες ομως!

αναρωτιεμαι εγω! λογω ποιοτητας η λογω μαρκετινγκ ειναι πια τοσο καλα!:confused:

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Υπονοείς ότι δεν είναι φυτικά? Γιατί αν διαβάσεις τα συστατικά τους έχει τα πιο αγνά φυτικά υλικά.

Και κατά δεύτερον λογικό δεν είναι να είναι πιο ακριβά προιόντα από τα άλλα αφού είναι βιολογικά? Εσύ αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά εννοείται μην τα παίρνεις. Εδώ ο καθένας λέμε την γνώμη του, δεν επιβάλλουμε τίποτα και σε κανέναν.

Και επίσης να συμπληρώσω, ότι εγώ που χρησιμοποιώ και το σαμπουάν και το αφρόλουτρο της φρεζυδερμ, έχω δει διαφορά από το johnnson's που χρησιμοποιούσα. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

κλασσικά οι φαρμακοποιοί (=και εμπόροι) όταν θέλουν να σπρώξουν κάποιο άλλο φάρμακο (= προιόν), αυτό που ζητάς σου λένε πως έχει αποσυρθεί

http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/mundisal

αν είχε καταργηθεί εδώ αντί για λεπτομέρειες τιμές κλπ, θα έλεγε αποσύρθηκε....

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

• 2 months later...

Καλησπέρα κορίτσια! Επαναφέρω το θέμα γιατί ψάχνω απεγνωσμένα mundisal και σε όσα φαρμακεία ρώτησα μου είπαν ότι αποσύρθηκε. Αν κάποια κοπέλα μπορεί να μου βρεί και να μου στείλει θα ήμουν πραγματικά υπόχρεη. Όποια ξέρει κάτι ας μου στείλει πμ για λεπτομέρειες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Γεια σας

Και εγω με τη σειρα εχω ρωτησει σε καμια δεκαπενταρια φαρμακεια εδω στην περιοχη μου και ολοι μου απαντουν το ιδιο. ελλειψη, δεν κυκλοφορει κτλ....

ariel1, βιλλυ, mpouli, teratina βλεπω οτι την εχετε αγορασει προσφατα. μπορειτε να μου στειλετε απο που την πηρατε, διευθυνση, καποιο τηλεφωνο ωστε να τη βρω και εγω...

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια

Διαφημίσεις

Κορίτσια βοήθειαααα :)!!!Όσες μπορείτε να την βρείτε πάρτε και για εμάς :)!!!

Κοριτσια εδω εμεις εχουμε αλλα ειμαστε στη δραμα.....!!!!!!

Πως μπορω να σας βοηθησω......???????

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

και εγω την έψαχνα πάρα πολύ καιρό γιατι ήταν η μόνη που είχε αποτέλεσμα και τελικά βρηκα 2 τελευταίες στη Φλώρινα. Οχι δεν καταργήθηκε αλλά πλέον ειναι δυσεύρετη!!

aalora εγω μενω αρτα οποτε εδω γυρο στην περιοχη εχει. τωρΑ δ ξερω πωσ να σε βοηθησω. παντοσ κ να εχει καποιοσ φαρμακοποιοσ προττιμα να μη την δωσει ωσρε να ποθλισει ακριβοτερη κρεμα

• 1 year later...

επαναφερω το θεμα γιατι χρειαζομαι την αποψη σας.η μπεμπα 6 μηνων ποναει απ τα ουλα της.ειναι σχεδον ετοιμα να ξεμυτησουν τα 2 πρωτα μας δοντακια.μου ειπαν για 2 τζελ,αυτην την mundisal που ειναο φαρμακευτικη και αυτην της frezyderm που ειναι φυτικη.απο την μια μου ειπαν οτι η mundisal εχει αποτελεσμα αλλα για λιγακι και μετα ξαναχει πονο το μωρακι.απο την αλλη η φυτικη λενε δεν ειναι και τοσο αποτελεσματικη.γενικα ειμαι κατα των φαρμακων,κρεμων χωρις λογο αλλα δεν θελω και να υποφερει η μπεμπα.την μερα την βγαζουμε με μασητικα και το στηθος της μαμας:D αλλα την νυχτα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.υπαρχει καποια μανουλα που τα χει χρησιμοποιησει να μου πει αποψεις?

Και οι δυο καλες ειναι για μας ηταν καλύτερη η mundisal

Υπομονή ειναι αναπόφευκτα αυτά!!

babycute ισχυει οτι καμια ωριτσα αφου την βαλεις υποχωρει η δραση της και πονανε περισσοτερο?γιατι αν ειναι της βαζω ανα μια ωρα δεν ειναι και οτι καλυτερο